Najdi forum

Šolski copati

Kje kupujete šolske copate v Ljubljani? Pod nujno jih moram kupiti, pa ne bi rada vsega popoldneva zapravila za iskanje. V začetku šolskega leta so jih imeli v Leclercu, v redu, cena sprejemljiva, menda okoli 6 evrov največ. Jih je katera v zadnjem času videla tam? Kaj pa v Intersparu? Tam jih včasih imajo, včasih ne. Tisti pred Intersparom so dragi, raje bi čisto navadne, poceni. V Mercatorju so kičasti, pa malo izbire, v trgovinah s čevlji jih nimajo…

V Intersparu so jih v soboto imeli kar nekaj. Odvisno pa je tudi od številke, ki jo iščeš. Tisti iz semiša so bili 5,99. Številke so bile relativno velike (vem, ker sem iskala 29 in jih je bilo samo za vzorec, vse je bilo večje), pa bolj “fantovske” barve so bile.

Aja, bila sem v City parku.

oprosti ni odgovor na tvoje vprašanje. Me pa zelo zanima, zakaj ne privoščite svojim otrokom enih dobrih copatov? Jaz za šolske copate pod 20 evrov nikoli ne dam.

Zato, ker ti za 6 EUR zdržijo enako dolgo, guma je dovolj dobra da nič ne drsi, glede na to, da gotovo potrebujemo dva do tri pare letno ker se ali izgubijo ali neskončno zasvinjajo, v najboljšem primeru pa prerastejo, je to pač vse, kar pričakujem od copat in maksimum, ki sem ga pripravljena investirat.
In ne gre za to, da “ne privoščim otroku” ampak zato, da izberem optimum med tem, s kakšnim namenom neko reč kupim, kakšen realni rok trajanja ima in seveda uporabo.

Hvala za odgovor. In vesela sem, da eden odgovori normalno, brez da drugega nekaj dol tlači.
jaz kupujem dražje, ker so iz naravnih materialov-otroku se grozno potijo noge. Ima jih pa res celo leto-jih ne izgubi ali preraste, včasih še v naslednje leto.

Jaz sem jih tukaj naročila kar po telefonu, ker se hotela določen tip, ki ga žal niso imeli v trgovinah http://www.ibba.si/proizvodnja_olskih_copat.html
Drugače jih imaš pa veliko v hali Av BTC-ju.

Kot je že Interspar sobota napisala, so taki, ki jih kupuje ona in jaz čisto v redu. Imam 4 šolarje, ki jih stalno raste noga in zagotovo ne bom vsakič dala 20 evrov za 1 par copatov. Noge se jim pa ne potijo ne vem koliko, če bi se komu bolj, bi zanj mogoče res poiskala boljšo varianto, tako pa ni potrebe.

Kot je že Interspar sobota napisala, so taki, ki jih kupuje ona in jaz čisto v redu. Imam 4 šolarje, ki jih stalno raste noga in zagotovo ne bom vsakič dala 20 evrov za 1 par copatov. Noge se jim pa ne potijo ne vem koliko, če bi se komu bolj, bi zanj mogoče res poiskala boljšo varianto, tako pa ni potrebe.[/quote]

Za razvoj otroške noge je nujno potrebna dobra in kvalitetna obutev, žal je tudi dražja. Obutev iz naravnih materialov, kar razni ceneni sintetični copati sigurno niso. Me pa zanima, če bi ti sebi kupila tako plastik fantastik varianto za 8,9 ur nošenja dnevno? Mislim, da nikoli. Torej privoščite tudi otroku kvalitetno obutev, tudi copate, Res pa taki ne stanejo 5 ampka 20,25 €.

Torej naj izberem kaksne? Daj kak link ali slikico

Kot je že Interspar sobota napisala, so taki, ki jih kupuje ona in jaz čisto v redu. Imam 4 šolarje, ki jih stalno raste noga in zagotovo ne bom vsakič dala 20 evrov za 1 par copatov. Noge se jim pa ne potijo ne vem koliko, če bi se komu bolj, bi zanj mogoče res poiskala boljšo varianto, tako pa ni potrebe.[/quote]

Za razvoj otroške noge je nujno potrebna dobra in kvalitetna obutev, žal je tudi dražja. Obutev iz naravnih materialov, kar razni ceneni sintetični copati sigurno niso. Me pa zanima, če bi ti sebi kupila tako plastik fantastik varianto za 8,9 ur nošenja dnevno? Mislim, da nikoli. Torej privoščite tudi otroku kvalitetno obutev, tudi copate, Res pa taki ne stanejo 5 ampka 20,25 €.[/quote]

Noge mojih otrok se normalno razvijajo, noben od nas, vključno z mano, nima občutljivih nog. Taki copati, ki jih kupujem zanje, se mi zdijo čisto v redu, tudi jaz bi jih brez problemov nosila. Res pa je, da so naši doma bosi, ponavadi celo brez nogavic in komplikatorji bi se za glavo držali – da se bodo prehladili, pa se ne. Mogoče moje noge niso občutljive in deformirane tudi zato, ker ne nosim visokih pet, ampak samo udobno obutev, kot tudi otroci.

Ker ravno iščem copate, tema pa je vedno aktualna. Samo lastno opažanje.

Poskusili smo vse sorte copat – od najbolj poceni do najdražjih. S cenenimi smo bili nezadovoljni, ker niso zdržali nič časa – torej je dolgoročno cena bolj ali manj enaka, kot če kupiš “kvalitetne” drage. Poceni copati niso nujno narejeni iz umetnih materialov. Običajno so materiali zelo tanki in zato ne zdržijo dolgo – guma se ne obrabi ampak raztrga po šivih. Otrokoma se v takih copatih noga ni potila. Trdila sta, da ju ne zebe v noge. OK – samo če bi zdržali – aja pa tudi lepe so imeli.

Kupili smo tudi drage – take za čez 20 € – po priporočilih držijo vse leto, so iz pravega kvalitetnega usnja, lepi… ja, otrokom pa ja privoščim. Mojima otrokoma se sicer noga ne poti, v teh copatih sta imela mokre smrdeče noge. Enemu otroku so se raztrgale po enem mesecu nošnje (deklici, ki ne ravna z njimi ravno grdo). Sama sem v dvomih, da bi ji še privoščila “najboljše”.

Vse bolj se zamišljam nad najboljšim – včasih sem tudi sama zelo verjela v to. Se mi pa zdi, da je pogosto to tisto kar na zunaj kažeš, češ kako mi je mar za mojega otroka. Hkrati pa tudi na druge, če slučajno nimajo toliko kot mi – jaz jim privoščim le najboljše….

No mi zdaj večinoma gledamo na dovolj dobro in tudi otrokom všečno. Predvsem pa na varno in zdravo – ne preveč nenaravnih materialov, barv ipd. Seveda pa nam je tudi cena vse bolj vodilo – kaj si še lahko privoščimo.

Sicer pa – kako pa je z naravnimi materiali v copatah – kaj imajo otroci obuto na nogi – bombažne nogavice? Športne nogavice iz umetnih materialov, nogavice iz mešanice materialov (najpogostejše). Tudi to je pomembno – moji skoraj vedno samo 100% bombaž – tudi sama nikoli ne nosim najlonk – pa naj mi toliko žensk reče kako so oh in sploh – meni so groza. Nič hujšega na svetu, kot bi morala imeti na stopalih najlonke. Torej ljudje smo različni.

Vsak si najde svoje, kar mu odgovarja. Sama pogosto kupim v prazničnem času copate – tudi šolske in magari za kak mesec naprej (šolske).

Pa lepe praznike

Eni tud ne kupjo avta izpod 30 jurjev…in še ti misliš,da so copati bistveno oz.vsaj 3 x boljši od onih za 6,00 ??…nesramna je miselnost proizvajalcev (predvsem domačih) te vrste obutve,da za otroke pa gremo s cenami v nebo,ker starši tako ali tako dajo vse ali skoraj vse za to da otrok ima…izkoriščevalnost jim je pa moto.
Za 29,00 eurov pa zimska moška šivana obutev itd…

20,00 eurov za copate…mislm

Zanima me ce ima kdo kasne rabljene copate od st 32 dalje… seveda take balerinke z gumo spodaj.

Prosim ce mi sporocite na:
kuznik18@gmail.com

Najboljši šolski copati so lesene cokle noge uživajo v njih pa po šoli si glasen glasna kul izpadeš domf dumf domf dumf the best clogs.

New Report

Close