Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Socialne igre za 1.razred

Socialne igre za 1.razred

Prosim za elektronski naslov,kjer bi našla socialne igrice za otroke v 1.razredu (za spoznavanje, zapomnitev imen.,zabava) ali če mi je kdo pripravljen zapisat kratek opis kakšne luštne igrice. Hvala in lep pozdrav!

Poglej si na stran http://www.uciteljska.net Tam pa pod učna gradiva – iščite.

Na svetu si, da gledaš sonce, na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da si sam sonce in da s sveta odganjaš-sence. (T. Pavček)

računi, reševanje besedilnih nalog

Poglejte si knjige “Igre za vsak dan v letu”-4 knjige po letnih časih, za vsak dan je 1 igrica, zelo luštne. Če Vam lahko pišem na mail,mi potem pustite naslov in bom poslala še nekaj listov skopiranih z luštnimi socialnimi igricami.
Sporočite spodaj, lp!

Pozdravljeni, bi lahko tudi meni poslali na e-mail te igre? Moj naslov je urska27@hotmail.com
Hvala

TI SI ZELENI KROKODIL!
Učenci posedejo v krog in eden od njih prične igro in reče sosedu,da je zeleni krokodil. Sosed reče:”Jaz nisem zeleni krokodil! Jaz sem npr. Teja!”se obrne k drugemu sosedu in reče:”Ti si zeleni krokodil!”in tako dalje.
RAZNE IGRICE NA IZPADANJE:
Ko eden učenec izpade drugi zapojejo pesmico npr.: “One,one,izpadel JAKA je!”
KDO JE TO:
En učenec začne igro in opisuje enega drugega,npr:”Ima modre oči in rjave lase spete v čop…”Drugi ugibajo,kdo naj bi bil to. Kdor ugane,je na vrsti.

To je le nekaj iger,še katere so na spletnih straneh.

Tibama, a lahko še meni pošlješ igre na mejl.

Hvala

ksenija.pavlic@telmach.net

Tudi jaz bi imela socialne igrice za otroke na svoj email. PROSIM
simotom2@gmail.com

S septembrom bom začela delati v oddelku podaljšanega bivanja in nimam še nobenih izkušenj…Zato bi prosila, če lahko tudi meni pošljete te igrice, ker mi bodo prišle še kako prav!

Moj mail: sanchi85@gmail.com

Lep pozdrav,

Sandra

Tudi jaz bi prosila te socialne igre. Hvala že vnaprej.

Lp, Sonja

Moj mail: sonja.cerpnjak@gmail.com

Oj!

Tudi jaz bi prosila za te igrice, ker sem prav tako “padla” v OPB 1.razred in sem rahlo izgubljena 🙂

Hvala za pomoc!

Moj e-mail: neza.mauer@gmail.com

Tudi jaz bi prosila

sasa.mosar@gmail.com

Hvala!

Pozdravljeni!

Tudi jaz bi prosila za te igrice. Hvala!

Moj mail:matejka.kutos@gmail.com

Lep pozdrav,

Mateja

ja potem bi pa tut jest prov lepo prosila če se me usmiliš pa mi posreduješ te igrice. Bila bi ti zelo hvaležna, če boš pa kdaj kaj iskala boš pa tudi od nas verjetno dobila, saj se dobro vrača z dobrim. Hvala in lep dan!

bajbaj glglendero@gmail.com

Tibama, lahko še meni, prosim prosim 🙂

volpija@msn.com

Hvala!

Tibama, še jaz lepo prosim.:)

bablika@yahoo.com

Tibama, lepo prosim še za en izvod iger, sem tudi sama letos pripravnica, in so me dali v OPB nadomeščat in nimam izkušenj, najlpša hvala

anitaflis @ yahoo.de

tudi jaz bi prosila za te igre 🙂

maja.padar@gmail.com

Ali je mogoče še dobiti te igre??

Če je, bi prosila, da mi jih pošljete na naslov: fico.filip@gmail.com

hvala

Jaz bi tudi, prosim.

jasminaflac@gmail.com

New Report

Close