Najdi forum

Sibirski haski

imamo že drugega haskija po vrsti.

za razliko od prvega je ta zelo priden in zelo poslušen. vendar je potrebno biti strog, saj hitro vse obrne v svoj prid. smo na vasi doma in nimamo zagrajeno, pa vseeno ostaja doma. star je leto in pol.

je zelo učljiv in zahteva dolge sprehode. več kot je spuščen, manj je dela z njim, saj ko se steče se umiri in je priden.

Lep pozdrav, Iztok http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju http://avto.over.net/ http://iztokfranko.tumblr.com/

ali kdo ve kje se prodajajo sibirski haskiji

Pri peku bolj težko. Pri vzrediteljih povprašaj, ne?

draga yo, ali res nimaš nobenega dela, kot dajati ljudem sarkastične, nespoštljive odgovore? Luka 20 je vprašal, kje lahko dobi željenega psa, to pomeni, da verjetno sprašuje po kakih vzrediteljih….Še noben tvoj odgovor mislim da ni bil v pomoč nikomur. Na žalost obstjajajo tudi takšni…

In ti si mu odgovoril/a?
Če človek ve, da pasemske pse prodajajo vzreditelji, vzame v roke telefon, pokliče na KZS in se pozanima o prijavljenih leglih.

Hahahahahahahahahahahaahahahahahahahaha smeh :’D

Hahahahahahahahahahahaahahahahahahahaha smeh :’D

Pozdravljeni!

Wiiii tudi tema o huskyjih je tukaj. Imam lepotičko, dobri dve leti staro nerodovniško čistokrvno haskičarko 🙂 Da povem moje izkušnje. Vzela sem jo brez rodovnika, preko oglasa na Bolhi in kar se zdravja tiče, nimam problemov. Poznam pa rodovniškega huskyja visoke cene in tudi visokih stroškov veterinarja, zaradi sklepov na tačkah. Rodovnik ni več zagotovilo za zdravje, ne nasedajte temu. Oz. za svoj denar sami ocenite, kaj hočete. Slišala sem, da je pri tej pasmi možen zasuk želodca (zato nikoli ne hranite psa v roku pol ure pred sprehodom), lahko zbolijo za rakom na stara leta, problemi so lahko tudi z očmi. Na splošno so huskyji zelo zdravi, žal pa, v kolikor zbolijo, tega ne pokažejo. Živahni so do smrti, zato ne računajte, da se bo pes umiril s starostjo.

Če imate določene probleme z njegovim obnašanjem, si poglejte na youtube oddajo Millana Cesarja o huskyju, ki ga je imel fantek in ga ni mogel niti normalno pelat na sprehod.
Poslušnost sem trenirala sama od njenega 7 tedna starosti, pa veste kaj. Naredi še vedno tako, kot njej paše. Poskusila sem vse. Od prijaznosti, do “vzgojnih trikrat po riti”. Žal mi je, da sem jo kdaj udarila, saj tega husky nikoli ne pozabi. Zato res polagam na srce: Če niste ultra potrpežljivi, vztrajni, boste lahko psa tepli do onemoglosti in nikoli dosegli zaupanja.

Spuščam jo iz povodca, saj ni lepšega, kot njo videti presrečno. Teče tako hitro, da travo “kosi”, to je treba videti, da vrjameš 🙂 Pa vseeno: Pobegnila mi je trikrat. Nazadnje za en dan. Brez vsakega ukrepa sem jo odpeljala v pesjak in popolnoma pustila pri miru, ignorirala. Bila je prestrašena, žalostna, niti premaknila se ni iz njenega kotička. Ne znam pa še povedat, ali je zaleglo ali ne. Ni problem, da se pes potepe. Problem so prometne ceste, cigani, lovci, živali, ki niso ograjene (kokoši npr in njihovi tupi lastniki, ki komaj čakajo sponzorja za nove nesnice….) Zato pravijo, da pravi lastnik ne izpusti huskyja iz povodca! Priznam, da pravilo kršim, ker nočem da se pes počuti kot suženj.

Opazila sem še nekaj, morda se sliši butasto. Moja psička sovraži rdečo barvo. Kako je to mogoče, ne vem. Saj naj bi pes bil barvno slep oz videl v bolj kot ne modrih odtenkih. Kako vpliva rdeča barva, ne vem. Vem pa zagotovo, da me v rdečih oblačilih noče niti pogledati, ne zanimajo jo niti priboljški, nič! Kar se hrane tiče, poje manj kot maček. Včasih se posti in noče ničesar do tri dni. Pomembno je le, da ima vodo stalno na voljo. Sicer opažam, da moja premalo pije. Ob kombinaciji suhih briketov je to problem. Rak. Zato menim, da je psu bolje omisliti hrano v konzervah, kot brikete, v kolikor premalo pije.

hahahahahahahahahaha 🙂

Tudi jaz sem pred dvema tednoma dobila mešančka med siberskim haskijem in bernskim plančarjem morem priznati da malo preveč grize ampak mi je spremeniv življenje zdej se malo več gibam in teka in zdejle se bolš počutim res je da so haskiji včasih problematični ampak jih moreš prav vzgajati.
LP ALJA FERK……=)

Iščem sibirskega haskija z modrimi očmi ce ga kdo ima me doda na fbju in mi poslje sliko psa potem pa se bomo naprej dogovorili za ceno
Lp:timi:-)

Iščem sibirskega haskija z modrimi očmi ce ga kdo ima me doda na fbju in mi poslje sliko psa potem pa se bomo naprej dogovorili za ceno
Lp:timi:-) na fbju me najdete pod imenom alexander kurva

Kupili bi sibirskega haskija,ni nujno z rodovnikom,ta pasma nam je že od nekdaj všeč,mogoče kakšna inf.o vzrediteljih-kje…¨?

Vzreditellji prodajajo pse določenih pasem. In ti imajo rodovnik.

Zanima me,če kdo pozna kakega samca Sibirskega haskija ali Aljaškega malamuta za parjenje???

New Report

Close