Rižev papir – nakup
No, k “novici”:))) Sem sama sebe abstinirala računalnika:)))
Nena mi je sporočil, da stane rižev papir 7.000 sit = 25 m, širine 1m.
Barve kar imajo …
Ker nas je sedaj že več kot za vsako 1m se lahko odločimo in razdelimo na manj in kupimo kakšno barvo več:)))
Sedaj je treba samo barve zbrati.
Jaz bi predlagala:
bež, bordo, rdeča, temno modra, potem pa morda kakšno od svetlih – rumena, marelična, oranžna
Zeleno imajo samo olivno, druge ne.
No, če imate kak drug predlog/željo povejte:)
Je pa Nena še en material našla … cena je 5000 sit (25m ) … podobno pleničnim predlogam a mlo tanjše pa morda malo bolj vlaknasto.
J
No, k “novici”:))) Sem sama sebe abstinirala računalnika:)))
Nena mi je sporočil, da stane rižev papir 7.000 sit = 25 m, širine 1m.
Barve kar imajo …
Ker nas je sedaj že več kot za vsako 1m se lahko odločimo in razdelimo na manj in kupimo kakšno barvo več:)))
Sedaj je treba samo barve zbrati.
Jaz bi predlagala:
bež, bordo, rdeča, temno modra, potem pa morda kakšno od svetlih – rumena, marelična, oranžna
Zeleno imajo samo olivno, druge ne.
No, če imate kak drug predlog/željo povejte:)
Je pa Nena še en material našla … cena je 5000 sit (25m ) … podobno pleničnim predlogam a mlo tanjše pa morda malo bolj vlaknasto.
Sem poslikala, lahko si ogledate na slikici.
Mogoče bi si ta košček ogledale v živo, saj se lahko to kupi paq do naslednjega srečanja ali pa nam Kitty kaj zrihta:)
Pošlji oblikovano (17-10-05 20:04)
Ja no .. smo že pomislili na to, a še nismo tako daleč:)) Najprej zberemo ponudbe, pol vidimo koliko bo kakšno prišlo, sporočimo …
Po moje bi bilo fino, da bi Irena imela prej denar, ker je le precej za založit. Mogoče bi ji lahko res kar na račun nakazali ali pa kako drugače poslali …
Kakorkoli že .. .sporočim nekje v sredo!