Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Živijo punce, jst tudi čakam na rezultat. M bi morala dobit 23ega, 29ega sem naredila test in je bil negativen. Dojke se mi zdi da so polne in bolijo kar konkretno, že več kot 8 dni me crvici in obiskov ni. Moj moz se nagiba k UPN saj bi bil to tretji. Do zdaj sem delala CB teste in so vedno pokazali prav, tokrat ga niso imeli in sem naredila BF. Dilema je kaj bo..

Pozdravljena Jeja vem kako ti je ker jaz sem na istem, ce zelis lahko ze naredis test in drzim pesti da bos zagledala+. Jaz bi mogla dobit 26-ega in si ne upam delat testa in sem tudi rekla da bom pocakala z testom, ker ce ne ssem samo razocarana bom pocaka da vidim ali pride jutri ali kaksen drug dan m., tako da bom pocakala se nekaj dni ce je ne bo seveda imam pa iste obcutke kot ti.
Pozdravljena liana88 pocaki se nekaj dni ce je se vedno ne bo m pa naredi se enkrat test da vidis kaj je, ce pa se vedno ne bos prepricana pa lahko gres dat kri, da vidis kaj je.

En simptom več.. Slabosti. Spila dva kozarca vode in takoj sem skoraj bruhala.. Mislim da je zdaj kar jasno kaj je na stvari..

sej ze cutim kako bom dobila nenstruacijo.. izgubila sem voljo do spolnosti, prav odvratno mi je postalo, .. .na jok mi gre… ne zmorem.. ocitno nisem psihicno pripravljena… 🙁 Nesposobna zenska ne more imeti otrok kar mi je zdaj jasno dalo dopovedat

liana88 ooo pole pa bo neki naredi test se enkrat.
Nana777 glej ce ne bo zdaj te srece bo pa drugi mesec, mores samo glavo pokonci in bit mocna. mores mislit pozitivno in bos vidla da ti bo ratala samo glavo pokonci.

Nana777 … oprosti za naslednje ampak s tem odnosom dejansko spravljas v slabo voljo vse okoli sebe tega pa noces ane? Saj ne zelis da bi zanosila v vsej tej negativi? Misli delajo cudeze … misli pozitivno in pozitivno se ti bo godilo. Pac bos dobila M .. pa kaj? Ocitno ti ni namenjeno sedaj, mogoce pa je to namenoma? Da se spravis k sebi? Imej se rada in imej rada ljudi okoli sebe. Ce bos zaradi tega zdaj zgubila voljo do vsega bos tudi partnerja zgubila saj to je zanj pritisk in ljudem okoli tebe verjetno tudi ni prijetno.. spravi se k sebi in ne vzami tega negativno! Verjamem da nekje caka ena pikica nate da jo bosta povila 😉 tudi rim ni bil zgrajen v enem dnevu ane? Lepo pocasi 😉
Martinah sploh neves kok nestrpna sem zate hehe 😉

pikica8 lepo si povedala nani777.
VErjamem ker sem tudi jaz nestrpna in bom vilda lahko da bom dobila jutri, magari upam da ne tako upam da bom kmalu zibala res zelo upam da bo ta +. In da ne no tecke bom vidla jutri ali pa te dneve ka bodo lahko dobim lahko pa ne bom vidla. in morem bit mocna da ne naredim testa da ne bom razocarana rajsi imam da mi pride tecka kot pa delam test in pole bit razocaran bomo vidli kako bo jutri morem imet glavo pokonci in dosti upanja je tako.
Kako pa je s tabo pikica8 se priblizava tudi tvj dan da bos vidla kaj je na stvari, a imas ze kaksne znake za dobit ali kako pocutje ker vem da si pred m. v bolecinah.

Jao kar pocakaj ja! 🙂 ja ponavadi jih imam okoli 3. Neke bolecine itd. Potem jo pa sele 8. Dobim. Cisto nic … ceprav zdaj sem groooozno bolana in nic nemorem povezovat s tem ker mi gre vse narobe.

Ojej s bolana si povrhu. No se tri dni in bos vidla ce bos dobila kake znaki upam da zagledas+. In da ozdravis cim prej

No tu se pa res razumemo kako je s tem cakanjem itd. Ampak upanja pa dobre volje pa ne smemo zgubiti. Ko najmajn pricakujes zagledas tisti + 😊 vsaj tako je bilo pri prvem… no seveda nisem vec zdrzala da ne bi naredila testa 😁 kupila CB test ker mi je tudi pri prvem zelo jasno pokazal da sem noseca za razliko od drugih dm in babycheck varijant… in kaj se zgodi… zelo bledi +… ki ga mogoce vidim samo jaz?? Zdaj moram pocakati da pride se moj domov in pogleda ali imam privide ze… ali pa sploh ni nic. Uh kako sovrazim dileme!

pozdravljena jeja zelo lepo si napisala in se povsem strinjam s tabo. In jeeeeeee cestitkeeeee

No ja. Ni me prepricalo da je to to. Se vedno sem zelo v dvomih, ker imam obcutek da se bo vsak cas vlila. Cel cas me crvici, trebuh imam napihnjen. Isto v glavnem kot pred M. Par dni se pocakam pa probam spet… kako pa kaj vase stanje pocutje?

No pri meni m se zaenkrat je se ni, mi je pa zelo tezko in se prepricujem sama sebi da ne delam testa, ker ce ne bom samo razocarana, me pa bolijo prsa kot me ponavadi bolijo preden dobim m in imam take obcutke tudi jaz kot si ti opisala jeja. No bomo vidli kdaj bo prisla m ker imam take znake tudi kot da bi dobila m vsak cas, bomo vidli kaj bo. Upam da bom zagledala ta + upam zelo samo morem se malo pocakat da vidim ali bo prisla ta tecna ali ne bom se pocakala malo.
Pikica8 kako je s tabo?

Martinah js pa mislim, da je zdaj to to 🙂 bos videla ! 😉 jaz nimam nobenih znakov in nobene spremembe … niti ne opazim nic ker sem se vedno tak bolana da je groza.. ampak vseeno mislim da ta mesec se ni ravno primlo nic.

upam Pikica8 da je res to to samo imam take znake kot da bi dobila zdaj zdaj da pride tam, saj bomo videli kaj bo. Upam pa da je res to to.
pikica8 se preblizava tvoj dan in bos videla kako je lahko da pa je pri tebi kaj primlo bomo videli kaj bo 8 a ne, in upam da cim prej ozdravis.

Saj mi ti vedno reces, da so si znaki podobni tako da ne sklepaj prehitro hehe 😉 ja res je … se 6 dniiii.

je res ja da recem tako zato ne sklepam prehitro in cakam hahah. Bos vidla kako hitro bo prisel ta datum ja, in drzim pesti da je kaj primlo.

Mislim, da bos ti razveselila z novico… js bom kdaj drugic 🙂

Zal sem dobila m tako sranje

Pa daj nehaj … resno? 🙁 eeeeeeeeeh sem bla prepricana, da bo lepa novica od tebe. Nic hudega… z dvignjeno glavo naprej! Vem, da te je verjetno to razocaralo ampak misli pozitivno… ves, da se nebo zgodilo ce bos negativna. Gremo dalje! 🙂

New Report

Close