prvi znaki nosečnosti
Se še malo javim z nosečniškimi znaki ali tegobami 🙂
Bom držala pesti še za vaju s pikico, da bo v tej rundi uspelo. 🙂
Jaz sem imela prvi pregled danes. Izračunano sem noseča 7tednov in 3 dni na ultrazvoku pa je bil še za tri dni manjiši plod, srček pa utripa. 🙂 Drugače pa se jaz res ne počitim žareče nosečniško. Cel čas sem zelo utrujena, napihnjena, zaprta in lačna obenem. 🙂 Prsi so me nehale bolet, zebe me non stop, pritisk imam nizek, pa si ne upam preveč kave popit. V glavnem jaz komaj čakam da minejo ti prvi trije meseci – se tolažim da bo potem super. 🙂
Martinah jaz sem si na netu izracunala priblizno ovulacijo in sem zdaj skapirala da nikoli nisva bila pridna ko me je najbolj bolelo v teh dneh in to naj bi bila O. Tak da zdaj sma pa te dni bila pridna kljub bolecini … sva se odlocila dejansko potrudit pa delat na tem ker do zdaj sma pac bila tisto “ko bo – bo” 🙂 ce nebo ta mesec bova pac vnaprej nadaljevala tak 🙂 ampak nekak vem, da bova zelo kmalu obe videli plus 😉 drzi se :*
Ja je res ja pikica8 jaz ne vidim ure da vidim ta+ in da drzim v narocju otroka. ti si na istem vem ja vedno bolj velika zelja a ne. Upama pa da boma ze prav kmalu zagledale+. Ja je res jutri bi mogla dobit ta m. kaj bi dala bi bi zanosila. Sma pa tudi z mojim bila pridna vsake drugi dan razen ta teden ni bilo in drzim pesti zate pikica8 da bo zdaj ka sta pridna.
Martinah in pikica, držim pesti. Martinah, upam, da tokrat M sploh ne pride, če imaš ponavadi točne, si danes že korak bližje. Kdaj se boš opogumila za test?
Jaz pa v napetem pričakovanju prvega pregleda, še malo manj kot dva tedna, pa izvem. Težko je čakat. Pri počutju nič novega, vse nespremenjeno, imam včasih v službi kar občutek, da se mi je vlilo, odhitim na wc, ampak zaenkrat se še drži. Psiha dela svoje…