Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

LadyBee56978 se strinjam z pukico8 ne se obremenje vat in daj vse na off bos vidla da bo vse ok glede starsev pa bos vidla ko bos rekla da si v pricakovanju da bodo spremenili mnenje tako da s ne sekirat glede nec

No pa se pocasi priblizava dan ki naj bi dobila m. cez dva dni kaj bi dala da je ne bi bilo da bi koncno enkrat zagledala + kaj bi dala res.

Se še malo javim z nosečniškimi znaki ali tegobami 🙂
Bom držala pesti še za vaju s pikico, da bo v tej rundi uspelo. 🙂
Jaz sem imela prvi pregled danes. Izračunano sem noseča 7tednov in 3 dni na ultrazvoku pa je bil še za tri dni manjiši plod, srček pa utripa. 🙂 Drugače pa se jaz res ne počitim žareče nosečniško. Cel čas sem zelo utrujena, napihnjena, zaprta in lačna obenem. 🙂 Prsi so me nehale bolet, zebe me non stop, pritisk imam nizek, pa si ne upam preveč kave popit. V glavnem jaz komaj čakam da minejo ti prvi trije meseci – se tolažim da bo potem super. 🙂

Martinah … mogoce je pa zdaj cas 🙂 Meggi88 … hvala 🙂 seveda bo bolje po prvem trimesecju … lahko bi bilo huje tak da hvala bogu da ni 😉

meggi88 hvala. Samo da je vse v redu in to prvi tije bo slo hitro bos vidla.
ooooo pikica8 kaj bi dala da bi bilo ja ze cas bomo vidli kaj bo na tem.

Martinah jaz sem si na netu izracunala priblizno ovulacijo in sem zdaj skapirala da nikoli nisva bila pridna ko me je najbolj bolelo v teh dneh in to naj bi bila O. Tak da zdaj sma pa te dni bila pridna kljub bolecini … sva se odlocila dejansko potrudit pa delat na tem ker do zdaj sma pac bila tisto “ko bo – bo” 🙂 ce nebo ta mesec bova pac vnaprej nadaljevala tak 🙂 ampak nekak vem, da bova zelo kmalu obe videli plus 😉 drzi se :*

No Pikica8 zdaj ka si si izracunala ovulacijo pa kar v akcijo bit pridni hahah. Ja pikica8 upam da bomo res kmalu zagledale ta +.

Hahaha ja zdej sma pa ze obe neucakane ane? Tebi se kmalu bliza dan… jaz morem se pocakat, da vidim ce bo kaj al ne :)) ja ja pridna sma 😉

Ja je res ja pikica8 jaz ne vidim ure da vidim ta+ in da drzim v narocju otroka. ti si na istem vem ja vedno bolj velika zelja a ne. Upama pa da boma ze prav kmalu zagledale+. Ja je res jutri bi mogla dobit ta m. kaj bi dala bi bi zanosila. Sma pa tudi z mojim bila pridna vsake drugi dan razen ta teden ni bilo in drzim pesti zate pikica8 da bo zdaj ka sta pridna.

je res ja pikica8 ta neucakanost in radovednost kdaj kaj bo. No pri meni je zdaj tako zaenkrat je se nisem dobila lahko da jo dobim sredi dneva ali pa proti veceru tako kot se je ze zgodilo bomo vidli kaj bo kaj bi dala da bi zanosila joj.

Joj martinah …. srcnoooo upam, da je nebo! 🙂 zdaj pa res ni dobrodosla vec :))

ni ne dobrodosla ne pikica8 tudi jaz upam da je ne bo ne res mocno upam da je ne bo te tecnobe

Drzim pesti 🙂

zaenkrat je se ni te tecke res tako upam da je ratalo upam res. Hvala pikica8

Martinah in pikica, držim pesti. Martinah, upam, da tokrat M sploh ne pride, če imaš ponavadi točne, si danes že korak bližje. Kdaj se boš opogumila za test?
Jaz pa v napetem pričakovanju prvega pregleda, še malo manj kot dva tedna, pa izvem. Težko je čakat. Pri počutju nič novega, vse nespremenjeno, imam včasih v službi kar občutek, da se mi je vlilo, odhitim na wc, ampak zaenkrat se še drži. Psiha dela svoje…

Pepapujsa Drzim pesti da bo vse v redu jaz bom kar lep cas po cakala za teste zato ker od kar z mojim delam na otrocicku je zmeri nekaa zamudo ali pa prej da dobim zato bom kar lep cas po cakala za test ker ce ne sem samo razocarana

PepaPujsa … zadihaj in ne misli na slabe stvari 😉 vse je ok! Martinah … upam upam upaaaam da je ! 😉 :*

Pikica8 tudi jaz zelo upam da je ratalo res zelo upam tako me je strahu da bi dobila to tecno m res tako me je strahu jaz zelo upam da je ratalo res upam. Ti pikica8 kako je s tabo

Bo, bos videla ! 🙂 pri meni nic… nobenih obcutkov ali karkoli… moja tecka je napovedana sele 8. … bom mogla se dolgo cakat 🙁

Upam pikica8 tudi ti bos nosecka bos vidla in 8 pride hitro bos vidla da je primlo haha

New Report

Close