Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

cestitke lija. Vidis pikica8 kot je napisala lja da znaki so podobni kot pred m lahko da je kaj se malo zdrzi

Ija Čestitkeeee!!! 🙂 kak fajn … zdaj pa le pogumno naprej 🙂 Martinah ce bi imela krce ali nekaj bi se mogoce mislila tak pame v eno boli pa zvija ko cutim kaj mi dela v jajcnikih.. vem, da ni nic drugega kot M. V to sem prepricana!

pikica8 saj bos vidla kako bo jutri ce jo bos dobila saj cajt gre hitro, ce ne pa prej ko slej boma obe zibale.

Hvala punci za čestitke in dobre želje. Pikica Je pa res tako kot Martina piše, lahko so bolečine povezane z nosečnostjo. Jaz sem že en teden pred pričakovano M dobila boleče prsi, bolele so me isto kot vsak mesec že dvajset let, potem krči kot da bom dobila, isti kot vedno, no pa je bil plusek. Dokler se ne ulije ne veš kje si.

Evo menstruacije…. Sploh se ne morm delat mocne … 🙁 na sihtu sm polno otrok mene pa trga da je noro :/ Kupljen imam kroznicek ocka bos pa bi ga najraje razbila.

Živjo punce.
Še jaz se pridružujem čakajočim. Menstruacija bi morala priti danes, pa je ni. V sredo sem delala enega zgodnjih testov, pa je bil negativen (čeprav sem skoraj lahko zaznala senco, kjer bi morala biti črtica). Novega testa kar ne upam delat, ne maram občutka, ko se ti vse razblini zaradi tiste črtice. In sem se odločila, da bom čakala. Če menstruacije še nekaj dni ne bo, bo takrat testek bolj ziher.
S simptomi si pa težko pomagam. Nelagodje v trebuhu in napihnjenost imam – kot vedno pred menstruacijo. Na prsi se ne zanašam, ker še dojim prvega. Utrujena sem ob službi in celonočnih podojih vedno. Tako da…. čakam.

Lja se strinjam s tabo. LadyBee56978 zelo mi je zal da se je prikazala da tecka saj bos pa v naslednjem krogu z nami zagledala +.
Pikica8 kako je zdaj stabo, a si jo dobila ali smo v pricakovanju. upam da v pricakovanju.
Pozdravljena PepaPujsa na tvojem mestu bi pocakala kaksen dan dva in pole bi naredila test.

LadyBee56978 … zal mi je, da je tako. Umiri se in se ne razburjaj… saj ves, da stres skodi. Verjamem, da je tezko ampak kroznika pa le ne razbij, ker bos kmalu mogla novega kupit 🙂 PepaPujsa … pocakaj in naredi test. Saj drugega ne mores ne? 🙂 moja draga Martinah …. tako kot prejsnji mesec sem oblezala ampak M se ni, ker se mi se ni zgodilo da bi jo dobila zjutraj… vedno nekak popoldan ali zvecer … ko si pa rekla o znakih… ja, res so lahko podobni kot pravi Ija ampak pomoje bi mogla imet krce al nekaj ampak jaz cel spodnji del cutim kk se bo vlila vsak cas… tisti obcutek. Pa nic prej ga ni bilo ampak ravno te 3 dni zdaj ko more bit M tak da pomoje noc drugega ni. Ze imam vlozek in jo pricakujem 🙂

Mimogrede … sem malo prej nardila test (first sign, ki ga dobis v sparu) pa je bil tok negativn da ni mogu bit bolj :/

Pikica8 mi je zelo zal da ni nic. Bo pa v druge krogu bos vidla da bomo vse v pricakovanju samo glavo pokonci

Ja res… znova in znova v novi krog. Bolecine so nehale .. M pa se vedno od nikoder. Cudno… spet bo prisla okoli 8. Ocitno.

Prekleto boli… 🙁 sploh ne morem vec zdrzat. jutri ima necaki ja rojstni dan in najraje nebi sla.. 🙁 ne vem zakaj tisti ki niti razmisljajo zanosijo ” po nesreci” tisti pa ko ga hocemo se lahko pa pod nosom obrisemo. :/

LadyBee ja res je grozno… nevem od cesa je to odvisno.. vcasih pa recejo nekateri ko bo bo in je ze prvi mesec noseca. Nesmes tako da nebi sla k necakinji.. jaz sem vsak dan z malim necakom pa ga imam najraje na svetu in nebi nikoli tega naredila… saj ni on kriv. Nesmes tako razmisljat. Kmalu bomo tudi same mamice 😉

Je res ladybee da ne tako mislit je otrok in ni krv nic. Bos vidla da enkrat bos tudi ti docakala na otrok oz vse ki nestrpno cakamo bos vidla da bo tako.
Pikica8 saj bos vidla kako bo pocaki se malo

Ocitno bom res mogla cakat …

Jq o’s mogla ja no druge samo glavo pokonci

Martinah danes sem se pa zbudila z bolecimi bradavickami. Se vedno isti obcutek, da bo prisla M.. kot da mi vse nekaj pritiska dol in se pripravlja.

Pikica8 ce te boli jo bradavicke pole si noseca ka so rekla da je tako. Pocakam se pat dni in ce ne bo naredi test nosecnosti jaz mislim da si v pricakovanju

Moje M še vedno ni, tako da se moje pričakovanje in upanje iz dneva v dan veča. Danes zamuja en dan. Sem hotela do jutri počakat s testom, pa najbrž ne bom zdržala:)
Ladybee, ne ženi si preveč k srcu. Enim rata takoj, nekateri morajo malo počakat. Vem, da ko se odločiš za otroka je želja vsak dan večja in je čakanje grozno. Jaz sem imela pred prvim 2xSS, obakrat brezplodna nosečnost. 1x sem morala čakat 4 menstruacije, da se mi je nek mini košček izčistil. Upam, da se je tokrat kaj prijelo.
Pikica, držim pesti, da te čaka plusek.

Pepapujsa pocakam ce ne do jutri zjutro in naredi s prvi jutranjim urinom. Se strinjam s tabo kar si napisala ja prej kot slej bomo docakale tudi druge.
Pikica8 Drzim pesti zate in mislim da si

New Report

Close