Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Ojla, tudi jaz sem na trnih, M zamuja, testa ne upam delat, sem jemala Klomifen in v času ko je bilo treba biti aktiven, sva zbolela tko da je zelo malo verjetnosti, da nama je uspelo. Znake imam iste kot da bom dobila M. Groznoooo.

Martinah nevem… mislim da me je ze kdaj bolelo ampak tega obcutka da se bo M vlila se nisem mela na tak nacin ampak dvomim da je karkoli drugace. Vidim da veliko pisejo tudi da imajo v O taksen obcutek ampak ce bi bilo vedno tako nevem kako bi lahko imela odnose ob taksnih dnevih. Nevem. Cudno je kako lahko psiha vpliva. Zdaj pa sem 3 dni pred M pa me ze tu pa tam malo zaboli pa tak obcutek kot da mi bo vse skupaj ven stisnilo. Tak da vem da bo M. Zivjo Ija! Naredi test… po izostanku ga lahko ze prvi dan delas ! 🙂

Pikica8 me je strah delat test, da ne bom spet razočarana. Trudiva se že 14 mescev pa nič. Moj bil na pregledu, je ok, jaz bila na Hsg in tudi vse prehodno, sedaj drugi ciklus na Klomifenu, zaradi tega se lahko O malo zamakne in zato M zamuja.
Bom res počakala na soboto in naredila test.
Koliko časa pa se vidva že trudita, sta že dala kakšne preiskave skozi?
Martina tudi tvoje poste sem brala in res navijam da rata že + in čez osem mesecev dojenček v naročju.

Pozdravljena lja hvala za dobre zelje in upajmo da bo ratalao prej kot slej ne, upam da cim prej.
Jaz pa namesto tebe bi lahko naredila ze test in bos vidla kako bo prej ka naredis prej bos vedla na cem si, no lahko pa tudi pocakas se do sobote ja in naredis test v soboto drzim pesti da je.
Pikica8 zdrzi se dva dni da vidis npole ali ti bo zamujala ali ne drzim pesti da je kaj na tem da je ne dobis. glavo pokonci in se malo zdrzi.

Ija.. nisva nobenih raziskav dala skozi. 10 mesecev ze traja pa se nic. Pocakaj do sobote, ce lahko … bos videla:) saj nimas kaj kot pa cakat… zal 🙂
Martinah danes sem se bolj prepricana v to, da pride M. Ko cutis, da se jajcniki pripravljajo… nemores tega obcutka sfalit :/

Pozdravljeni,
z partnerjem se trudiva na otroku 3 mesece sej vem da to ni dosti ampak sem pač ženska. V nedeljo imam ¨napovedano¨ menstruacijo ampak mi je že cel teden čudno. Čudno me črviči v sp. delu trebuha, slabo mi ni, prsi me bolijo za znoret, migrene imam že 3 dni. Kot da me v maternici nekaj tišči… Najhuje mi je ker me je februarja telo dobesedno hecalo, slabo mi je bilo, prsi so me bolele, krče sm imela, migrene, menstruacija mi je zamujala 1 teden na koncu pa nič… Prejšnji mesec sem končala s vnetjem MV na antibiotikih torej ni bilo niti možnosti… ta mesec pa sva ujela plodne dneve a sm ženska in vse vemo da mamo firbce na vrhuncu. Nočem bi bilo enako kot februarja da bi nakoncu ostala razočarana spet.

Pikica8 saj bos vidla kako bo, se pripravlja ja telo na m tudi, ma moja sestra je rekla da je tudi mislila da dobi m ker je imela vse znake za m in na koncu je noseca. Potrpi se dva dni in pole bomo vidle.
LadyBee56978 pozdravljena pocaki do nedelje oz rajsi do ponedeljka da vidis ce dobis m in potem naredi test. Saj ves kako je ker nam dela vse psiha kadar mislimo na to, saj pravim lahko da je saj bos vidla potrpi do nedelje in bos vidla ali bos delala test in drzim pesti da je ratalo.

Martinah … ti si edini ki mi das se pikico upanja pa ceprav vem, da ga ni 🙂 LadyBee65978… nikoli neves. Kako dolgooo se vlecejo potem tisti zadnji dnevi, ko neves a bo M ali ne .. grozno ane? Pocakaj… vem, da si zelo nestrpna ampak v tem casu psiha dela na polno.. in tudi ce si nosecka imas se vec znakov zaradi psihe 🙂 umiri se, zadihaj in pocakaj … saj ni vec dolgo 😉

Haha edina… sele zdej videla da sem napisala da si edini :))) tipkarski skrat 🙂 joj kaj mi dela v jajcnikih… to pa ni ista bolecina kot zadnjic … zdej prav ze mam obcutek da ze imam M.. tak da vem da bo.

pikica8 ne stoj se obremenjevat ce bo pac bo zal, bos vidla da bos tudi ti zibala ce ne v kratkem… ce bos pa v drugem krogu vesela nosecka oz bos vidla kmalu na cem si zdaj pa daj misli na to proc in se provaj nekako zamotit se dva dni in bos vidla kaj bo samo ne se obremenjevat bos vidla pole kaj bo. Jaz magari drzim pesti da ne bo. Hvala spodbuda more bit in vem tudi kako se pocutis zato bos vidla da bos docakala samo daj misli proc od tega zamoti se.

Pozdravljene! Da še jaz povem svoje izkušnje z znaki…To je bil najin prvi poizkus in točno pet dni po ovulaciji in spolnem odnosu, so se začele bolečine v prsih. Čisto enako kot pred M, zato sem nosečnost takoj tisti dan odmislila, saj pa povsod piše, da se znaki začnejo šele po izostanku M. 🙂 Medtem ko je bil partner prepričan, da itak se je prijelo. 🙂 Imela sem tudi rjavkast izcedek, ki sem ga pripisala vnetju, ki sem ga imela že prejšnji mesec… Potem sem par dni trdila, da dobro poznam svoje telo, da bo M, saj me vsak mesec en teden do 10 dni prej začnejo bolet joški. 🙂 Po nekaj dnevih so se pa začeli še drugi znaki (še vedno je to bilo pred izostankom M). Lulat kar naprej, tudi ponoči do trikrat, kar prej nisem nikoli. Joški boleči vsak dan bolj, med spanjem sem se komaj prestavljala iz enega položaja v drugega. Začeli so se tudi krči, občasni, parkrat na dan in popolnoma isti kot med M, te pa kar ni bilo. Kar naprej lačna. Izcedek vsak dan, tak svetlo rjav ali rumen. Takrat sem šele začela razmišljati, da se dogaja nekaj neobičajnega. Na dan predvidene M sem naredila test in seveda pozitiven. 🙂 Zdaj sem v 8. tednu, čez dva tedna me čaka prvi pregled… Lulanje se je malenkost umirilo, še vedno sem nonstop lačna, moram na uro, največ dve vsaj nekaj malega pojesti, drugače me želodec boli in mi postane slabo. Slabo spim (zbudi me ali lakota ali mehur ali pa joški :)) Nekih hujših slabosti zaenkrat še ni bilo in upam da bo tako tudi ostalo. Izcedek še vedno vsak dan, tak rumenkast ali bel, občasni krči in špikanje.
Skratka, o prvih znakih sem že nekaj časa prej seveda veliko brala, tako da zdaj šele vidim, kako zelo je lahko drugače in da se lahko pokažejo že zelo zgodaj.
Punce, ki se trudite, tudi vaš čas bo prišel, brez skrbi 😉 Držim pesti!

KlaraJ cestitke ! 🙂 ja vidis jaz nimam nic od tega. Cudne prsi sem mela pred dnevi ampak mislim, da to ni to. Bolijo me sploh ne… edino neke cudne jajcnike sem mela vmes kot da bi jo ze dobila kake 10 dni nazaj in me je po 3 dneh nehalo. Zdaj pa me je vceraj ze zacelo tak nekak ‘zvijati’ v jajcnikih pa tu pa tam zaboli … tisto kot mam vedno pred M. Noseca pomoje res nism. Tudi glede lakote nic drugace edino spim po cele dneve ampak pomoje tud to ni znak. Se 2 dni pa bom videla na cem sem ceprav nimam upanja ravno v to.

Hei hvala za spodbudne besede a res me firbca.. cudni krci, cudno napenjanje… Ma usa sm cudna z glavo vred. Nebi bila rada kot februarja ko sva oba zmesana videla rahle crtice na konc pa menstra in 1 mesec depresije. 🙁 Rada bi vedela. 🙁 Nedelja je tako dalec a bojim se da bom dobila “teto na obisk” 🙁

LadyBee56978 vem kako ti je … vsak dan tece takooooo dolgo do takrat. Tud mene je strah M, ker bom res razocarana … ko ze malo pozabis pa potem spet dobis upanje.. blah :/ Saj bo.. poskusi si dan cimbolj napolnit s stvarmi, ki te zamotijo… ves kako hitro bo nedelja tu 🙂 danes se gres spat in je se potem vikend tu, ki pa bo hitro minil in bos hitro vedla na cem si! Tudi meni se je ze zgodilo, da sem enkrat delala test pred izostankom pa sta bile dve crtici in potem je prisla ‘teta’.. grozen obcutek! Ne delaj se testa … bos videla 🙂

Živjo punce,
hvala vam za vse vzpodbudne besede, M še ni tko da bom kr jutri delala test.
KlaraJ si mi dala full upanja, ker imam jaz iste znake, prsi me vedno bolijo, trebuh tudi ampak M ni.
Vam javim jutri kaj bo test pokazal. Mislite name.

Pikica joj k berem koliko žalosti nam povzroči M, jaz verjamem da bo za vse enkrat prišel tisti nasmeh do ušes in solze sreče ko bomo zagledala plusek in objele svoje soncke. Zakaj pa more toliko časa za to preteči…..na to pa žal ne vem odgovora. Pozitivno naprej.
Martinah sta vidva že bila na kakršnih preiskavah?

Ija ja res je. Prej kot slej, upam 🙂 res je ta M vedno ko si je ne zelim. Zdaj isto cutim, da bo prisla… ko bi le imela kaksne krce ali spikanje ampak enostavno ne boli … cutim v jajcnikih kako se ze pripravljajo na M. Neznam opisati obcutka sploh… tak crvici ali nekaj kot vedno.

lja sma imela ja ze pregled v lj oz je moja g samo poslala njega na pregled in je bilo v redu zdaj cakam da me poslje se mene naprej. Upam da mi rata cim prej ker je ze dolgo casa.
lja drzim pesti zate da je +.
Pikica8 glavo pokonci se en dan in bos vidla kaksno je stanje. Vsaj bolecine so malo minile.

Martinah celo noc me je zvijalo in bolelo… joj!

Drage moje pa smoje ga dočakali….plusek imamo po 14 mesecih. Hvala ker ste držale pesti. Naj vam samo povem, da znaki so bili isti kot da bom dobila M. Teden dni prej boleče dojke, krči v trebuhu,…. pa prejšnji mesec itak nisva bila aktivna zaradi bolezni in sva res pričakovala M.
Tega veselja vam ne znam opisat.

New Report

Close