Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Martinah … mislim da je pozna O.

Na trenutke me boli malo tudi samo na levi strani. Verjetno je pozna O.

Pikica8 bos vidla kako bo se potrpi do da to ma in bos vidla. Jaz pa Drzi pesti da ne bo m

Hehe Martinah ko bi le bilo tako kot pravis ampak bolecine so minile ze .. 3 dni skoraj 4 je trajalo potem pa nic. Nevem ce je se katera imela tako ali je mozno da sem prvic cutila ovulacijo ali kaj? Cudno no :/

Pozdravljene.
Zanima me, kdaj bi ve opravile test nosečnosti na mojem mestu? Namreč imam pcos diagnosticiran 3 leta nazaj. Ciklusi niso redni, menstruacijo dobim nekje med 25 in 38 dnem. 🙂 včasih celo ne, potem mi jo G sproži. Sedaj se počutim nekoliko drugače, sem pa 27 . dan ciklusa. Malo me firbec, ne želim pa lažnega negativnega izida, če bom prehitro delala test.
Hvala.

Megi88 Pozdravljena! 🙂 zakaj pa negres v laboratorij na krvni test? 🙂 mislim, da ta hitro pokaze … urinski testi so lahko nezanesljivi 🙂 jaz sama ko sem sumila, da je karkoli nisem mogla cakat ..

Pozdravljena,

jaz bi ga verjetno zdaj že naredila, če se počutiš drugače in kdaj dobiš menstruacijo tudi že 25. dan. 🙂

Jaz mam toliko na psihi, da se vsak mesec pocutim deugace ze … groza. Zdaj me pa spet malo bolijo jajcniki.. pa me vmes en dan niso zdajle pa spet malo, kot da bom M dobila ampak jo pricakujem sele okoli 6. In ravno zdaj se nic drugace ne pocutim..

Meggi88 jaz names to tebi bi ga ze naredila test ma za sigurno bi sla na krvni.
Pikica8 vem kako se pocutis ker pri meni je ravno tako vsk m3sec neki drugace. Saj bos vidla kmalu kaksnap je situacija lahko da je res da obcutsi zdaj ovulation lahko pa tudi da ne saj bos vidla bo kmalu 6 tukaj in bos vidla pole na cem si

Živijo.
Malo prej sem ga naredila… in je PLUS. Jaz sem čisto preč!

Megi88 jeeee cestitke

Megi88 čestitke!!!! 🙂

Joj, hvala res!
In to takrat ko si najmanj misliš, da bi lahko bilo.
Držim pesti, da čimprej uspe tudi vam tukaj gor.

Kak je to fajn … midva se trudiva ze 10 mesecev pa se vedno nic. Vsak mesec mam vse znake in potem nic. Psiha dela na polno 🙂 cez 4 dni moram dobit M pa niti malo ne sumim vec v to, da bo prisla! Grozno!

Pikica8 vem kako ti je. Saj bo bos vidla in ne mislit toliko na te reci bos vidla kako bo sproti.
Provaj nekako se zamotit da ne bos mislila na to. Jaz sem na istem, ker odkar z mojim delama na tem so vsi znaki kot da je primlo in pole nic si samo razocaran vem kako se pocutis, samo je res psiha dela svoje ker samo mislimo na to. Provaj res se nekako zamotit teh 4 dni se in ne mislit na to.
Samo pa je cudno to ker te boli ze toliko casa zato, kaj pa tvoje bradavice so se vedno cudne kot prej?
ker je vse mozno da lahko tudi da si. saj bos vidla kako bo ko pride6 zdrzi se malo, glavo pokonci bos vidla tudi midve boma zagledale ta +.

Martinah nocem se veselit, ker nimam cisto nobenih znakov. To ko me je bolelo je bla pomoje O… no ravno takrat nisva bla pridna ker me je pa bolelo kot da mi bo vse ven padlo. Ja sej ves kak tezko je misli preusmerit 🙂 ja.. se 3 dni 🙁

Bom napisala po katerih znakih, sem jaz začela sumiti, da sem noseča: V pomoč vsem ostalim, ki se sprašujete, tako kot sem se jaz zadnje pol leta. 🙂

Moji znaki: – vsak teden pred M imam lušte po veliko hrane in veliko sladkega, tega ni bilo.
– 21. dan sem imela zelooo rahlo krvavitev, komaj opazna zadeva
– v približno istem času so se mi napihnile prsi in zelo zelo zelo bolele, pojavile so se žilice na dojkah, vsa napihnjenost in bolečina pa je po parih dneh izginila

Pikica8 bos vidla kako bo jaz Drzim pesti zate da si.in upam da ne pride m saj bos vidla kako bo zdrzi se malo.
Megi88 jaz odkar se tudim na otroka imam vse sort znaki ki bi lahko bile za nosecnice. In po moje je vse odvisto od posamezne zenske po moje. Bom bila pa pozna se na te stvary ki sI jih napisala h ala res hvala bom bila pozna na to tudi

Ja res je .. toliko je na psihi, da bi lahko rekla da imam vse enako vsak mesec kot ti Megi88 ! :/ danes sem po odnosu cutila kot neko bolecino malo… isto kot par sni nazaj. Za trenutek sem ze mislila da sva sprozila M ker je isti obcutek ampak je minilo. Hmm

Lahko pa da ni to to. Ma prej si imela bolevine ravno tako kadar si imela o ali je zdaj prvi tako

New Report

Close