prvi znaki nosečnosti
Martinah vec kot ocitno si zeloooooooo napsihirana glede tega.. umiri se, sprosti se. Zadihaj. Verjamem, da ti je tezko … kar se tice pogovorov doma – na vsakega malo starsi pritiskajo ampak vsak posameznik bi tak al tak moral meti otroka sele ko to sam cuti in ne zaradi starsev, prijateljev ali navdezadnje partnerja. Ti se osredotoci na sebe in pazi nase … kar mislim tudi na obremenitev. Stres tudi povzroca bolezni, ves? Zadihaj… nasmej se. Ne obupaj. Seveda ti je namenjeno imeti otroka zato se prepusti… bolj bos pod stresom slabse bo… saj ves to 🙂 relax… take it easy 🙂
Živjo, punci! 🙂
Ja, Martinah, te razumem. Meni je tudi vedno hudo, ko me kdo vpraša, če kaj bo ali kdaj bo. Si mislim, bo, ko bo uspelo, verjemite, da si ne želite tega niti pol tako močno kot jaz. Ampak si rečem, da vprašajo dobronamerno ali vsaj ne s slabimi nameni, in poskusim čim prej pozabiti.
Midva z mojim greva dalje, zadnje tri mesece je vedno ravno v najbolj plodnih dneh nekaj prišlo vmes (viroze, službena pot itd.), da sva bila oba že čisto zafrustrirana. No, zdaj aprila sva pa pridna, tako da držimo pesti. 😉
Srečno obema oz. vsem! Upam, da bomo kmalu brale tukajle o kakšnem plusku. 🙂
Ne verjamem … ko gledam po izracunih na netu kdaj bi naj imela O davno takrat nisva bila pridna, ker sem bila veliko zdoma zaradi sluzbe. In tudi nimam obcutka sploh.. res pa je, da sem se vedno v postelji. Ne boli toliko kolikor je neprijeten obcutek.. kot v pricakovanju M. Pa opazila sem, da na trenutke (ne skos) so bradavicke cudne, kot da se napihne tudi vse naokoli… izgleda kot ginemastija. Prvic sem to opazla ampak me ne bolijo pa tudi prsi niso napihnjene ali karkoli podobnega.
Seveda bova prej kot slej ampak tokrat mislim da bo M. Ko sem se danes zbudila me ni nic bolelo in je prisel tisti obcutek nazaj po nekaj casa … saj ni bolecina ampak tisto ko cutis skos v jajcnikih da bo M. Ne spika… na trenutke me celo bolj v levi strani ‘boli’ bolj je neprijetno ampak vseeno cutim, da bo M. Zelo cutim.
Pikica8 saj bos vidla kako bo ce do 6 ne bo pa le naredi test. Vsi pravijo da je nekaj podobno ga kot da bi dobila m da so isti znaki kot m. Bos vidla res kako bo jaz mislim da si v pricakoval ju zato ker si rekla da imas nekam cudne pri bradavickah in se toliko prej znaki kot da bo prisla m, mislim da si v pricakoval ju,vsaj upam no da si in Drzi pesti da si samo glavo pokonci in bos vidla da si jaz mislim da si