prvi znaki nosečnosti
Martinah macina trava se dobi kje? Ker jih je veliko razlicnih sem opazla.. drugace pa se bliza 8. In moja m pa me je ze vceraj nekaj crvicilo v jajcnikih, danes sma pa zjutraj malo “telovadila” pa me je po tem se bolj in pika me v levem jajcniku … kot da bi odnos sprozil m ali nekaj takega ceprav je se ni.
Res mocno dvomim ker res cutim da bo vska cas prisla m. Danes me je zacelo v eno bolet in sem ostala v postelji … vceraj pa tudi dokler nisem sla spat sem cutila bolece.. ja menda je res isto ampak se mi zdi da lahko cutis kdaj bo m ker me vedno tak boli v eno kot danes.. ampak je se 2 dni prezgodaj za m. Vedno je bila na isti datum… malo se zabava z mano 🙂
ojej tako me je zmeri strah ta datumi ki se priblizavajo za m. kaj bi dala da bi pricakala ta + samo kot vidim oz tudi dvomim ne bo nic ker prsa me ze bolijo kot zmeri pred m. In se ta udarec je bil ta teden da je moj tast vprasu mojo tascu ce z mojim ne mislima nic na druzimo. Ko mi je rekla nisem vedla kaj bi odgovorila niti. Jaz si tako zelim da bi imela otroka res ful si zelim in ne vem kdaj bom to docakala, res punce, tako bom vesela ce bom kdaj vidla ta + in docakam otroka prav sanjam ga ze a ja res upam da bom kmalu vidla da kaj pricakavam, samo kot kaze slabo mah. ne vem kdaj bom bila vesela da bom zagledala ta+. obupavam res