prvi znaki nosečnosti
Živijo punce!
Nekatere se me še spomnite, nekatere ne, ker me res že dolgo ni bilo tukaj gor…danes pa< sem po dolgem času malo pogledala in vidim, da se nekatere še kar pojavljate tukaj...in sem vesela, da vas vidim po dolgem času...
In zakaj zdaj pišem? Ker sem videla RORY in pe nekaj…se opravičujem, ker si nisem zapomnila celotnega nicka, ampak sem na telefonu in mi dela težave…hihihi
Skratka, naj ti povem, da sem imela tudi sama podobno izkušnjo, in sicer splav v zgodnji nosečnosti…takrat se mi je zdela groza in po vsem tem ne veš a si kriv sam, ali je to pač genetska napaka, sprašuješ se ali bo to zdaj to, bom lahko še zanosila…no, povem ti, da boš potrebovala nekaj časa da predelaš celotno izgubo tvoje pikice, vsak dan bo bolj oddaljena ta grda izkušnja in potem bo spet nekega dne plusek. Pri meni je bilo tako in sem ponovno zanosilo 3 mesece po spontanem splavu in sem zdaj 13 tednov noseča, me je bilo pa strah vse do 12 tedna če bo vse ok ali ne. Ne bom ti rekla, da se ne sekiraj, ker je to neumen nasvet, ker se boš tako in tako, s partnerjem se veliko pogovarjajta in daj iz sebe ven to žalost, potem pa ko ti bo ginekolog rekel, da lahko ponovno zanosiš- brez pomisleka v lov za novim pluskom. Drži se in malo se razvajaj zdaj kak dan…pozdravček vsem
Mene pa je danes prišla tetka obiskat. Sem kar kar slabe bolje postala, ker sem bila prepričana da bomo dobili novega člana.
Morda je tako prav. Punce vsaka slaba izkušnja v življenju naj vas ne sesuje, ampak vam pomaga k temu da ste boljše in boljše. Sprejmite kar vam je dano, vzemite si čas za žalovanje, potem pa nekega dne glavo pokonci in mislite na stvari zaradi katere živite.
Hei. Evo jaz sem imela danes pa pravi prvi pregled. Moja dva soncka rasteta eden je sicer malo vecji kot drug inje upam da bo vse ok, je pa ze taka razlika v velikosti glede na prejsni teden kar nisem mogla verjeti. Tudi vsak sta ze na cisto svojem koncu eden zgoraj, drugi spodaj. Se je malo matrala ginekologinja, vendar je le nasla dve vrecki, tako da sta biamnijska dvojcka kar je rekla da je boljse. Imam pa spet cez dva tedna pregled, toliko da vidi rast in laboratorijske rezultate 🙂
Jenna90 ginekolog mi je rekel da je vse v redu pri meni in moj je tudi bil v lj da je tudi v redu. Bomo vidli kaj bo. Kaksen drug caj kar sem slisala samo za krvomocnico oz tudi za plahtico. Bomo vidli neki casa bom se pila krvomocnico ce se vedno ne bo nic bom pa zamenjala caj bom vidla.
Pikica8 moja ginekologinja ni rekla drugo nic samo mojga poslala v lj in je tudi v redu bomo vidli koga in kaj naprej. Drugo moja g ni rekla nic. bomo vidli kaj bo itak kmalu grema z mojim na dopust in boma vidla kaj bo.
Martinah, to je ze res da ginek rece da je vse ok. Pri meni tudi policisticni jajcniki pa pravi da ne bo problemov, pa sem jih mela. Brez ovulacij, sekiranje. Mislim da je cas da usmeris ginekologinjo v drugo smer in jo prosis mogoce za klomifen, mogoce se bo kasneje kaj pokazalo. Ali pa mogoce.gres samoplacnisko h kaksnemu ginekologu npr. Pusenjak v ljubljani ki ti bo podal se svoje mnenje.Drugace pa lahko probas se z maco, pa ce ti uspe iz srbije dobiti kapljice femisan A. Jaz sem nameravala ce ne bi uspelo s tem. Pa priporocam kaksnega bioenergetika, nekaterim pomaga. Pa cim manj obremenjevanja , vem pa da je to lazje reci kot pa da to naredis sama sem bila v taksi situaciji pa sedaj malo lazje diham. Tako da poskusi kaksen nasvet.
Ne obupat, tako kot je tricipat rekla, bi sla jaz po drugo mnenje se. Kolegica je zamenjala 5 razlicnih ginekologov, ni mogla zanosit, m tocne kot ura. Na koncu se je iskazalo da ima zamasene jajcnike. Ko so jo operirali, ji je uspelo zanositi.
Jaz sem pila daj od plahtice, samo nisem vedela, da sem noseca in istocasno sem vzemala neke kapsule, ki naj bi spodbudile ovulacijo ali plodnost (sem takrat nalimala link katere so).
Decembra sem pila macino travo, zdaj a mi je ona sprozila ovulacijo ali ne nemorem reci.
Ali je to psiha vse skupaj odigrala vlogo, ker sem se zacela ukvarjati s svojimi policisticnimi jajcniki in ne z nosecnostjo, ali je dejansko macina trava pomagala nevem.
Samo ne obupat, obstaja sigurno resitev!
bom sla do moje g oz jo morem prej poklicat da me naroci, in ji bom rekla ja naj mi da kaj za uravnat cikle hvala Tricipat.
Jenna90 saj ne bom obupala ne smem obupat no. Bomo bili vztrajni in bomo vidli kdaj bo kaj ratalo za enkrat bom provala se vedno krvomocnico in ce ne jo bom zamenjala za plahtico in bomo vidli kaj bo ne da lahko da bo pomagal dopust kadar bom sla .