prvi znaki nosečnosti
Živijo punce. Jst ne vem ali naj se čakam ali ne. ZM 15ega prejšnji mesec. Cikluse imam tja 30 dni.. Od srede naprej mam močne krče, tetke pa ni in ni.. Imam dva sončka 8 in skor 3 in tretjega ne bi šlo. Dobim močne krče pa si rečem zdaj bo, pa jo ni.. Pa spet krči pa nič. Verjetno bi test že zdaj pokazal..
Ko po dolgem času prebiram o prvih znakih se počutim kot da to vse prvič berem. Je mogoče imela katera močne krče pa je potem pokazali +?
Prejšnji mesec ko je tavecji sonček praznoval rojstni dan je moževa sorodnica rekla da bo treba še enega naročit, saj ima otrok že skor 4. Pa rečem čez nekaj ur tastu ki je prisel pozneje na zabavo, da bodo še enega narocili, pa mi reče, da kdo? A vi? Pa me pogleda. Pa rečem ne. Mi smo zaključili s temi zadevami. (zdaj pa se sprašujem če bo to res tako)
Pa ponavadi rata točno tisto kar naj ne bi 🙂
Martinah in alina881 pri vama je zamujanje ze tako dolgo da bo pokazalo 100% ce sta noseci. Ce ne pokaze nic cez en teden ne bo nic drugace, zal. Meni dva dni pred M ni pokazalo nic potem pa 3 dni po tem ko bi jo morala dobiti ze zelo mocna crtica, tako da se vam cakanje cisto nic ne izplaca. Rajsi se naredi test kot pa da delas nekaj kar bi.mogoce ogrozalo otrocka in da se lepo narocita na pregled. Res obremenjevanje s tem ali bo pokazalo ali ne pa vam samo se podaljsuje cikel oz. upam da sta nosecke da je z razlogom nimata. Tako da hitro po test pa sporocit novico. Ne komplicirat 🙂
Jenna90 hvala, ja kar 2 hehe.upamo da se lepo izpelje do konca saj je taka nosecnost tezja tako da upamo na najboljse. Mi je pa za 2 toliko bolj slabo, nic fajn ampak se bo poplacalo verjamem. Komaj cakam petek ko imam pa tapravi prvi pregled in da spet vidim moja soncka. Prav zanimiva sta bila na ultrazvoku kot da se imata ze zdaj zelo rada oba na isti strani en za drugim in velika kot dva fizolcka. Sicer mi pa zelo pasejo sprehodi in sem celo shujsala skoraj 2kg, jesti pa tako ali tako ne moram toliko ker mi je res non stop slabo in upam da se bosta dovolj redila kljub mojim slabostim. Coca-cola pa zakon. Nikoli je nisem marala, nasploh gaziranih pijac, zdaj pa v momentu prezene slabost (en trik za kaksno srecko 😀 )
Tricipat se posvsem strinajm s tabo samo je problem ker pri meni mi je ze 14 dni zamujala zato sem rekla ku bo vec zamujanja da naredim test prej pa ne tako da danes je 16 dan ki mi zamuja in ce ne bo prisla do sobote da bom naredila tes. Za alinna881 pa pravim tudi jaz da naj naredi tes ker pa jiu ze zamuja dosti cajta. sem vesela zate dva sonca nosis, dvojna sreca, zdaj ka ti je slabo it shujsas ma bos pa potem na hitro zredila bos vidla kako bodo sli kili gor hahah bos vidla da bo vse v redu s tvojimi soncki.
Martinah nevem kot zelis, ce bi bila jaz bi ze drzala test v roki :).
Tricipat ja meni je isto nenormalno pasala kokakola na zacetku, vedno in povsod sem morala vlaciti s sabo, sedaj pa samo sanjam o stisnjeni limoni v soku hehehe, okus se zelo spremeni ja. Prej sem lahko jedla mCdonalds sedaj pa ga videti ne morem.