Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Pikica8 lahko pa tudi da si noseca tudi tricipat je imela tako site znaki kot ti lahko da e. Tudi jaz DrziDrzim pesti zate in upupam da si nosecka. Mislit pozitI vino I cim naj s obremenjevat. Jaz pa za enkrat ne bom niti mislila na to ker sem zmeri razocarana in se obremenjevala zato ker odkar delamo na tem zmeri zamuja tako da se ne bom sekirala nic in tudi ti naredi tako ne sekirat we obremenjevat. In ce cez par dni se vedno ti nw bo prisla m pa le naredi test in bos vidla

Sej sem napisala, da je prisla … zal :/

Pikica8 sem spregledala ja da ta je presenetla ja. skoda res pa v naslednje boje ne bos vidla da bo samo ne se sekirat kadar bos najmanj pricakovala bo bos vidla. Pri meni trenutno pa se ni prissla m.

Ma sploh ne razmisljam o tem… sikiram se pa niti najmanj ne. Da nebo vse kot neka obveznost. Nevem zakaj mam tak neredno pa razlicno pa vse. Mah.. sej bo 😉 oblezala z groooooznimi krci. No ti pa porocaj kaj bo 🙂 🙂 🙂

Je res tako kot si rekla ja se strinjam in jaz delam isto se ne ubadam vec s temi dosti. Ja ja bom procala ja. Mogoce je pa tako kot sem napisala ze zadnje da zdaj ka delamo na tem se spreminja od m naprej ne ker jaz zadnje casa ka delamo na tem mi zmeri zamuja tako da se ne sekiram vec in ne mislim dosti. Ti kar lepo pocivaj ce imas bolecine in tako delat naprej ne se sekirat kot do zdaj.

Evo, se še jaz pridružujem klubu tistih srečnic, ki so po mesecih čakanja zagledale + 🙂 Trudila sva se od lanskega poletja, v bistvu pa so bili prvi znaki ta mesec že zelo zgodaj. prsi so me namreč začele boleti že 4. dan po odnosu, imela sem krče kot pred M. Ko mi je 2. dan zamujala, sem naredila test First Sign, ki pa je pokazal negativno, ni bilo niti rahle črtice. mislila sem si, da bom pač dobila M, so me pa iz petka na soboto ponoči začele prsi zelo boleti. To mi ni dalo miru, v soboto sem naredila še test s CB in je pokazal + 😀 To bo najin prvi, zato upam, da bo šlo vse ok. Zaenkrat nimam kakšnih posebnih znakov, le slabotno se počutim zjutraj in nato zvečer, hitro omagam.

Pozdravljena RoryG
cestitkeeee vesela zato eno leto je trajala ma se je splacalo truda je tako vesela zate jeeeeeee cestitkeee.
No pri meni pa je taka situacija moje m se vedno ni v s soboto se mi je zdelo da jo bom dobila ma na koncu je ni bilo. Danes je deveti dan od kar ni m, testa pa ne bom delala ker nimam nobenega znaka edino prejsni teden sem bila zelo utrujena to je bilo to no od vceraj naprej pa sem se zbolela tako da sem po verjetnosti ravno zaradi tega utrujena. Kaj bi dala da bi zanosila tudi jaz.

Pozdravljene punce
danes je 11 dan zamude m tako me je strah da pride m, kaj bi dala da je ne bi bilo, tako sem zivcna da zadnjih par dni mislim ali bi naredila test ali ne. samo sem rekla da bom pocakal do konc meseca in morem zdrzat ker lahko da bo se prisla m upam da ne, tako sem zivcna, da bi delala ze test ma ne bom morem zdrzat do konc meseca ce ne pride prej, upam da zdrzim.

Ker zamujala mi je ze 14 dni enkrat samo zdaj zaenkrat nimam niti nobene znake da bi dobila m ali da bi bilo kaj drugega.

Martinah … samo psihiras se, naredi test ! 🙂 se jaz komaj cakam, da ga naredis! 🙂

Pikica8 rade volje bi naredila ma bom vsaj do drugega tedna pocakala, zato ker ni prvic da mi je toliko casa zamujala, vem pa da se zivciram sama sebi to vem ma bom vsaj do drugega tedna pocakala ce ne pride m prej namen je bil da pocakam do konc meseca ma bom pocakala do drugega tedna sobote in ce je se ne bo bom naredila. Ker ce naredim zdaj sem samo razocarana tako da rajsi vidim da pride prej m tudi tako bom razocaran no ce pride ma se bom vsaj potolazilia bom vidla kaj bo drugi teden ce se ne pride, Drzim pesti da je kaj iz tega in da ne bo prisla m. Bomo vidli kaj bom morem vztrajat in to zato ker ce ne sem prevec razocarna kot pa da dobim m in bomo vidli ker moj drugi teden ima se dohtorja glede tega.

Ja sej res … ceprav se ze malo zivciras zato poskusi cist odmislit pa pocakaj 🙂

Bom naredila tako ja pikica8 kot si rekla samo odmislit in se zamotit morem. Bomo vidli kako bo.

Hei punce. Malo je kmalu vendar pa vseeno. Danes sem bila pri ginek ker so se mi v tem tednu zvrstili razni izcedki roza barve da sem pomislila ze na najhujse. No in na ultrazvoku je bila moja ginekologinja zelo zamisljena, zato sem jo ves cas sprasevala ali je vse ok, ali se vidi srcek (ceprav se kmalu), ocenila je da sem nekje v sestem tednu. Ves cas je zatrjevala da je vse super zato sem jo z zanimanjem vprasala ali mi lahko ze koncno obrne ekran da vidim to svojo pikico. No in seveda mi je enkran obrnila in zagledala sem svojo pikico. Oz lahko recem svoji dve mali pikici. Ja punce nosim enojajcna dvojcka. Prvi obcutki?
Kaj? Omojbog? Kako je to mozno? Zakaj dva? Strah, zmedenost, solze, sreca. Vsega kar si lahko zamislite. Verjemite, se se ne zavedam, pa vendar so se cez dan po mislih sprehajale besede optimizma, saj bo slo, misliti na dobro, potrebno bo biti zorganiziran. Hja pri mojih skoraj 22ih se mi je danes se veliko mesecev pred rojstvom mojij dveh sonckov zivljenje spremenilo. Se se pisemo :))))

O moj Bog … Tricipat ČESTITKEE !!!!!!! 🙂 Seveda je normalno, da si ob prvih obcitkih bila zmedena in zdaj ostani pozitivna saj bos mamica kar dvema sonckoma in to je velik dar ! 🙂 Zelo vesela zate ! 🙂 Porocaj se kaj vnaprej in uzivaj v carih nosecnosti :)*

Pozdravljena Tricipat, iskrene čestitke! 🙂 Dvojna sreča, ni kaj…
Mimogrede, ti si bila na klomifenu, ne? Ker večplodna nosečnost je zelo pogost pojav po jemanju teh hormonov, mene so tudi opozorili. Uživaj v nosečnosti! 🙂

Oooo tricipat dve sreco kako lepo cestitkeeeee. Jaz pa zaenkrat se nisem dobila m in je ze 14 dan ka zamuja upam da je tudi pri meni kaj ratalo. Ceprav dvomim.

Martinah ne dvomi … jaz komaj cakam, da mi ti sporocis veselo novico! 🙂

Pikica8 jaz tudi upam da sem upam zelo samo ne vem me je strap glede tega saj ce se ne bo drugo soboto naredim test in bomo vidli samo v ponedeljek ima moj se pregled tako da ne vem kaj naredim. Ma vseeno bom po cakala do sobote ce se ne bo m

Naredi test, ko bos tako cutila, da je cas …

New Report

Close