Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Lepo pikica8 je zr prav da si dala vse na of saj v bistvu sem dala rudi jaz ne Razmisljas vec dosti od tega edino moj ka hodi na kontroli in tako bomo vidli ce ne se ne obremenjujem vec toliko kot sem se

Pravilno ! 🙂 sej bo, ko bo… pac ni bilo namenjeno. Bomo pa drzale prsti za vnaprej 😉

Sw strinjam ja drat pesti za naprej in bot pridni ma z mislim na of

Hei. Evo jaz sem tudi dala na stranski tir vse skupaj. Prejsnji.krog bi morala zaceti s klomifenom, in tudi sem, vendar sem po cetrti tabletki prekinila jemanje saj sem zelo zbolela in ni imelo pomena. Tako da sedaj pricakujem M potem pa ponovno na 9ti dan cikla zacnem s klomifenom. Je pa to da bi morala danes oz. vceraj ze dobiti M vendar jo ni. Spodaj me vse neki spika pa crvici, prsi me tudi zelo bolijo. Ne vem kje je spet. Za pricakovat ni pa tako ali tako ta mesec nic saj zaradi bolezni nisva bila aktivna.

Da nebos mislila, midva sva cel november vsakn dan ali vsak drug dan in ni bilo nic, decembra pa res skoraj nic, in prav takrat je ratalo! Drzim pesti!

Tricipat mogoce pa je … porocaj 🙂

Jenna90 … kako si ti? 🙂

Ojla pikica8! Hvala dobro, sem mislila da bo sproscujoce, je pa vsak dan napet in poln sekirancije, imam nekaksne izcedke rjave in rozkaste, sem bila ze 2x v bolnici ker je moj ginekolog na dopustu in noben ne ve od kje te izcedki, otrok je zdrav in vse je ok.
Kako ste ve punce?

Jenna90 .. ne sikiraj se, verjetno ni nic. Vsako telo drugace reagira tak da je to zelo nepredvidljivo. Sprosti se in uzivaj… bo dobro za oba oz. Za vse tri 😉 jaz sem super … ne razmisljam o tem in sem toliko bolj sproscena in srecna 🙂

Tricipat mogoce pa je res da si v pricakovanju.
Jenna90 ne se sekirat ce si bila v bolnici in so ti rekli da je vse v redu se ni za sekirat kar v miru bodi. Tudi moja sestra je imela na zacetku rjave izcetke in ni nic tako da brez skrbi.
Pikica8 jaz tudi delam tako kot ti in mi prav pase da sem malo na of.

Hei. Evo jaz se vedno nisem dobila M. Ne vem ali naj ze delam test ali ne. Tocno 7 dni je danes ko sem vzela zadnjo tableto dabrostona. Ne vem zakaj nisem dobila M spet, 32 dan je danes.Poleg tega imam pa take mocne krce v jajcnikih da je vsasih bolecina ze neznosna. Danes je ginek popoldan pa bom verjetno poklicala ce me bo mogoce lahko vzela. Vse bolj sumim na kaksno cisto ker to so res mocni krci.

tricipa lahko pa da si noseca in po moje lahko ze naredis test da vidis, samo ce bos poklicala tvojo g in ce te sprejme za popoldne te lahko ona pregleda ce si in drzimo pesti da je ratalo.

Punceeeee ne moram vrjet..ravnokar naredila testni trakec.. dve crticiii!!! In to mocna druga..prejsnji teden se nic v cetrtek.. sedaj pa 4 dni po zaostanku. Popoldan grem se po digitalni test in povem mojemu…pa poklicem ginek zaradi bolecin..upam da me vzame res…joooj sploh ne dojamem

Tricipat jeeeeeee in cestitkeeeeeeee

Jooj hvala res…sploh ne morem verjeti..sem gledala kako tece naprej urin po palcki in vidim ah seveda za brezveze delam..potem kontrolna in takoj zraven vidim da se nekaj rise. Pa si mislim ah prividi. Kasneje pa zadebeljena crtica. Noro res..najprej sem se zelela zjokati potem nasmeh na obrazu, tresenje..nepopisno. Se javim popoldan kako bo s clearblue.
Vsem vam pa tudi zelim pluske in ne zgubit upanja. Jaz ga nisem ampak sem dala misli na stranski tir. Bolana sem bla vmes na dvojih antibiotikih. Izgleda tisti en odnos na deveti dan ali pa je bila zelo pozna ovulacija. Res ne se obremenjevat. Pomirjena bom ko pridem od ginek ker me res boli v jajcnikih, ne vem ali je lahko ta bolecina tako mocna sploh med nosecnostjo.

Tricipat yaaaaay čestitkeeeee ! 🙂 evo pa sem ti rekla zadnjic, da mogoce pa je … pa ko si ze vse mal odmislila ! Supeeeeer reees ! 🙂 le pojdi k gin. Za vsak slucaj.. drzim pesti 🙂

Jaaa..joj res hvala sploh ne moram opisati vseh obcutkov ki mi hodijo po glavi. Sem klicala ginek in je odsotna nobena druga ni delala popoldan. Bolecine so sicer malo umirile in upam da ne bo kaj hujsega. Sem pa naredila se clearblue in kaze 1-2 tedna. Verjetno sem imela pozno ovulacijo oz. ne vem kaj se je dogajalo. Ti znaki bolece prsi in spodaj pa so zgleda naznanjali da nekaj bo.
Se javljam punce in pisem se z vami 🙂

Tricipat strah je odvec… telo se spreminja in nekaj se dogaja tak da nimas se kaj sikirat ! 🙂 super !! Vesela zate zelooo 🙂 ja, porocaj malo kako bo 🙂

Tricipat nimas se kaj sekirat je tako kot je rekla ze Pikica8 telo se spreminja in zato je tako bodi kar brez skrbi vse je v redu in se enkrat cestitkeee

Čestitke Tricipat! Prideš k nam oktobrkam? 😀

New Report

Close