prvi znaki nosečnosti
Čestitike, pinamalina! 🙂 Tale objava o prvih znakih zdaj zate kmalu ne bo več aktualna, ampak bomo vesele, če nas boš še kaj obveščala, kako bo s tabo med nosečnostjo. 🙂
Jaz sem danes dobila m in tri dni prej me je mučil pms, tako da se mi ciklus verjetno vrača v stare tire. Po ss in histeroskopiji se mi je namreč precej spremenil – skrajšal za tri dni in vsi znaki, da prihaja, m so izginili. Zdaj se spet daljša in postaja tak kot prej, kar verjetno ni slabo. Nisem sicer govorila z ginekologinjo o spremembi ciklusa, ampak najbrž je dobro, da postaja spet takšen, kot je bil vsa leta pred ss, ne?
Jaz pa sem oblezala v postelji ze vceraj in danes nic boljse. Vceraj, ko sem dobila m me je zacelo boleti in ne neha… v jajcnikih in levo od popka malo nizje. Boli v eno. Tud jajcniki bolijo v eno. M ni mocna ampak bolj tak… ko grem lulat se vlije malo drugace pa skoraj nic. Samo lezim lahko… stat sploh nemorem. Groza.
je res cudna ja da je tako kaj pa ce bi poklicala dezurno g ali na urgenco da bi vidla kaj je ker zgleda da neki je pojdi ce ne kar tja na urgenco in vprasat ali pa do dezurnega da vidis kaj je da ni kaj narobe. Saj lahko tudi da ni nic samo za sigurno ne cakat na jutri piklici dezurno da vidis ali pa urgenco ker je res cudno tako.
Ja boli, največkrat vzamem kakšno tableto proti bolečinam. Včasih pa zdržim. Krvavitev je res obilna prva dva dni, imam tavelik tampon in velik vložek pa vseeno spušča v roku ene ure…ampak to ima veliko žensk. Če se ne počutiš slabotna, v smislu, da se ti vrti, da ti je slabo, imaš vročino ali kaj takega, kar bi pomenilo, da si anemična, da izgubljaš preveč krvi, potem je vse to normalno. Kakšen mesec je ravnovesje hormonov drugačno kot mesec prej ali potem in tako vpliva na menstruacijo.