Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Pikica8 hvala za spodbudne besede me nekako potolazijo besede. Bom naredila ravno tako kot si napisala in bomo vidli kaj bo. Pa pri tebi je ze prisla m ali se ne. Jaz mislim da si nosecka tudi ce nimas se zaenkrat kaksnih znakov. Drzim pesti da je

Punce! Ker mi M zamuja en dan pa imam vse znake da bo prišla (joškobol + malo krčev) in je ni sem skočila do prvega DMja. Čeprav ni jutranji urin se je izrisala zelo očitna črtica!!!! Dragega še ni doma. Jaz pa v šoku. Hmmm kaj pa sedaj? Takoj kličem ginekologa?

Ja res malo obrni vse na drugo stran pa bos vidla 🙂 ne, je se ni. Se cakam kaj bo 🙂

Pocaki do konc tedna in naredi test konec tedna.pinamallina cestitke

Cestitke pinamalina ! 🙂 poklici ampak mislim, da ti bo rekla da pocakata se malo s pregledom 🙂

Pinamalina cestitke! Poklici, jaz sem takoj paniko zagnala in sem sla v bolnico, sem se zlagala da me spika uspodj da me boli in da je biu test pozitivn pa so me vzel.

Jenna90 … bravo. Nikoli neves kaj je lahko pa te ne vzamejo kar tako… jaz sem pa danes naredila first sign trakce in je bil – seveda… m zamuja ze 6 dni. Sploh nimam obcutka kaj bi lahko bilo …

Pikica8 lahko pa je res tako kot si rekla malo zivci in itd. pocaki se malo in ce je se vedno ne bo pa poklici svojo g da te pregleda kaj je.

Martinah mislim, da imam prav … danes sem se zbudila z bolecinami kot pred m. Tista mocna bolecina ko sploh vstat nemorem… vse skupaj me boli, niso krci ampak kot da en krc boli v eno in ne neha.. tako me vedno boli pred m… groza.

grozne so take bolecine. Pikica8 saj bos vidla da letos da namo bo ratalo bos vidla zdaj ka dobis m in potem v nove boje samo galvo gor mislit pozitivno in nam bo ratalo letos bos vidla. Naredi tudi ti tako kot si meni predlagala bos vidla da bo boljsi. Samo mislit pozitivno

Mas prav Martinah. In tudi m je prisla … prvic v zivljenju z 6-7 dnevno zamudo.

no zdaj ves na cem si. In potem pa v akcijo naprej ko konca. bos vidla da bo nam ratala. Je ratalo tako ker si bila razstresena in ker mislis stalno na to ker sem jaz ista glede taga kar se da se zamotim in daj tudi ti odmislit in naredi kot si meni napisala naredi tako pa bo bos vidla.
Jaz pa sem ravno na polovici zdaj

Hvala punce! Jaz še kar ne verjamem čisto, zato bom šla danes še po CB digital. No prsi še kar bolijo (že več kot en teden) in M še kar ni, pa vseeno.
Midva sva bila brez zaščite od poletja, se pravi skoraj pol leta, pa jaz imam zelo redne M in čutim vsako ovulacijo, tako da sva tudi na prave dneve sexala pa ni nič pomagalo. No očitno nam je končno le ratalo, če ne bi, bi pa počasi stopila do ginekologa, saj nisem več med najmlajšimi 😉 Upam da je zdaj to to.

pinamalina je to to da si nosecka ne se sekirat kar poklici tvojo g in cestitke se enkrat

Pina malina le poklici g 🙂 jaz pa nimam krcev ampak me boli v eno… pa neka cudna bolecina na levi strani trebuha se mi pojavlja.. m imam pa zelo cudno in veliko manj kot ponavadi. Res sem imela veeeeeeeeedno tocno zdaj pa z zamikom 6-7 dni.

pikica8 zakaj pa ne bi rajsi poklicala g da vidis kaj je vsaj za nasvet ker ce imas tako je boljsi da gres do g

Bom verjetno poklicala oziroma bom se videla kaj bo jutri 🙂

Imas prav pocaki na jutri in pole ce ne bo v redu poklici g

Pikica8 in Martinah žal mi je 🙁 ampak nič ne de…vsaj vesta, da se je začel nov cikel in je treba it v nove boje 😉
Pina_malina ne dvomi…si nosečka!!! Kako lepooo! Uživaj v teh prvih trenutkih, so neponovljivi! Povej mi, prosim, si imela kakšne znake? Si imela občutek, da bo prišla M al ne? Kakšne bolečine, karkoli??? Jaz sem tik pred M in so se že začele tiste moje bolečine v nogah in v križu, kot vedno pred M…sem prav žalostna. Sem upala, da je ta mesec ne bo in bi me tp rešilo pred laparo čez 14 dni.

Najprej da se ne boste čudile zakaj je _ vmes. Hotela sem se prijavit pa mi ni najbolj ratalo, zdej mi pa ne pusti več uporabljat pinamalina (brez _)
Je potrjeno. CB digital pravi + (2-3t). Ekapuka jaz sem bila ziher da ta mesec ne bo nič ker sem vmes zbolela, in to za gripo. Sem se cel teden kuhala v postelji. V bistvu edini znak se je pojavil že pred dobrim tednom in sicer boleče prsi (kar navadno napoveduje M) in pa krče kot da prihaja M. Po znakih sodeč ne bi nikoli šla delat testa, le tega sem naredila prvi dan zamujene M, namreč imam zelo redne cikle in ponavadi je točna kot urica. Danes pa tudi nekih krčev ne čutim. Samo prsi so še vedno občutljive kot pred M. Nisem nič bolj zaspana, nič lačna, nič tečna. Verjetno to še pride. Zaenkrat se še vedno počutim kot pred prihodom menstruacije. Tudi prav zelo evforična nisem, je pa res da sem že po naravi bolj na izi 🙂
No tako da če imaš občutek da bo prišla M še ne pomeni da bo temu tudi res tako 😉 Držim pesti!

New Report

Close