prvi znaki nosečnosti
no zdaj ves na cem si. In potem pa v akcijo naprej ko konca. bos vidla da bo nam ratala. Je ratalo tako ker si bila razstresena in ker mislis stalno na to ker sem jaz ista glede taga kar se da se zamotim in daj tudi ti odmislit in naredi kot si meni napisala naredi tako pa bo bos vidla.
Jaz pa sem ravno na polovici zdaj
Hvala punce! Jaz še kar ne verjamem čisto, zato bom šla danes še po CB digital. No prsi še kar bolijo (že več kot en teden) in M še kar ni, pa vseeno.
Midva sva bila brez zaščite od poletja, se pravi skoraj pol leta, pa jaz imam zelo redne M in čutim vsako ovulacijo, tako da sva tudi na prave dneve sexala pa ni nič pomagalo. No očitno nam je končno le ratalo, če ne bi, bi pa počasi stopila do ginekologa, saj nisem več med najmlajšimi 😉 Upam da je zdaj to to.
Pikica8 in Martinah žal mi je 🙁 ampak nič ne de…vsaj vesta, da se je začel nov cikel in je treba it v nove boje 😉
Pina_malina ne dvomi…si nosečka!!! Kako lepooo! Uživaj v teh prvih trenutkih, so neponovljivi! Povej mi, prosim, si imela kakšne znake? Si imela občutek, da bo prišla M al ne? Kakšne bolečine, karkoli??? Jaz sem tik pred M in so se že začele tiste moje bolečine v nogah in v križu, kot vedno pred M…sem prav žalostna. Sem upala, da je ta mesec ne bo in bi me tp rešilo pred laparo čez 14 dni.
Najprej da se ne boste čudile zakaj je _ vmes. Hotela sem se prijavit pa mi ni najbolj ratalo, zdej mi pa ne pusti več uporabljat pinamalina (brez _)
Je potrjeno. CB digital pravi + (2-3t). Ekapuka jaz sem bila ziher da ta mesec ne bo nič ker sem vmes zbolela, in to za gripo. Sem se cel teden kuhala v postelji. V bistvu edini znak se je pojavil že pred dobrim tednom in sicer boleče prsi (kar navadno napoveduje M) in pa krče kot da prihaja M. Po znakih sodeč ne bi nikoli šla delat testa, le tega sem naredila prvi dan zamujene M, namreč imam zelo redne cikle in ponavadi je točna kot urica. Danes pa tudi nekih krčev ne čutim. Samo prsi so še vedno občutljive kot pred M. Nisem nič bolj zaspana, nič lačna, nič tečna. Verjetno to še pride. Zaenkrat se še vedno počutim kot pred prihodom menstruacije. Tudi prav zelo evforična nisem, je pa res da sem že po naravi bolj na izi 🙂
No tako da če imaš občutek da bo prišla M še ne pomeni da bo temu tudi res tako 😉 Držim pesti!