prvi znaki nosečnosti
Jenna90 provama ze 2 leti pa nic in je z obema vse v redu bomo vidli kaj bo rekla naprej moja ginekologinja koga in kaj naprej. In tudi pijem caj krvomocnica in se vedno nic pazim na prehrani, pijaci vse nacine in se vedno nic. ah sem stufa ze s tem ne vem kdaj bom dozivela kaj takega res ne vem. Ne bom niti mislila vec na to in se ubadala in pazila kaj bom jela, pila….. ker mi gre ze vse na ..
Pikica8 ce ne cutis nic, ni nujno da nisi noseca lahko pa da je, niso vsi znaki isti pri vsaki zensko, upam da si no drzim pesti zate da vsaj tebi rata.
Jaz pa sem se odlocila da se ne bom vec ubadala kdaj bo in kdaj ne ker sem ze vse naredila in nic tako da bomo vidli moj je tudi bil v lj in je v redu z njim. Zdaj bomo vidli kaj bo rekla moja g koga in kaj naprej druge stvari pa ne bom vec pazila (na hrani in pijaci itd) caj bom se provalia pit edino ga bom pila se dva meseca in ce se vedno ne bo tudi pustim ker kot kaze mi lahko ni namenjeno kaj ves. ce se trudimo ze dve leti in nic ahhhh.
Martinah tu sem prebrala za krvomocnico in sem jo tu in tam pila malo decembra in januarja. Drugace pa 2 leti ni veliko… odvisno kako vzames. Tako, kot si zdaj rekla… odmisli. Ce je vse ok z vama potem pac se ne obremenjuj in se prepusti. Jaz sploh nevem kdaj imam ovulacijo in nisem je racunala pa nic ker nisem hotela sploh, da bi odnosi bili po urniku itd. Poskusi uzivati in se ne ozirati na nic pa bos vidla… veeeeem da je zelo tezko odmislit ko imas veliko zeljo ampak vcasih pac moras 😉
Jaz si zate res res reeees tok zelim, da ti uspe … prihaja valentinovo, imejta valentinov vikend ali pa kar valentinov teden in naj bo veliko srckov, ljubezni in seveda romantike in odmisli vse naokoli, kot da obstajata samo vidva 😉