prvi znaki nosečnosti
Pozdravljena Dammerung!
Pri meni je obratno, 3kg ampak res zgleda kot da sem se napihnila dodatnih 10 kg.
Ce je scitnica ok, naredi se hormonske teste. Kar tezi jim naj te res podrobno pregledajo, vse mozne preiskave.
Lili89 ja ta je rekla, da lahko. Sicer tukaj nekje obstaja tema, kjer je debata o cistah in zanositvijo. Baje, da ni nic hudega, samo mora se pac kontrolirati z uz vsakic
Dobrodosla Dammerung jaz bi naredila tako da kar se da na vse nacine pregled da vidis koga ali kaj. kar se tice kt po moje tudi ne bi smelo vplivat. Ti jim tezi da te pregledajo vse ker to ni v redu da imas tako kot pri g kot pri osebnem naj te prav vse kar se da pregledajo in ti jim tezi ce ne bojo bolj kot si prijazen z njimi slabse je, tako da cim prej pregled.
Lili89 tudi jaz sem imela cisto in mi je pocla in moja g mi je rekla da se lepo mi celi da ni nevarnosti in da lahko zaradi tega tudi zanosim da ne more vplivat ce se lepo celi.
Martinah za ta caj nevem ampak karkoli se tice spodnjega dela trebuha je najboljsa plahtica. Je za vse kar pise in se vec.
http://www.hisa-zelisc.si/plahtica
Preberi si !
Ojla punce!
Nekaj sem brala o tem caju- plahtica. A se lahko pije med nosecnostjo? Nekje pise ja, spet nekje ne.
Jaz sem trenutno na “macini travi” in je grenka kot sam hudic, ampak bomo videli. Jutri grem do osebnega zdravnika, da se posvetujem glede cajckov, medtem ko cakam na preiskave. Kako gre vam?