Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Pozdravljena Dammerung!
Pri meni je obratno, 3kg ampak res zgleda kot da sem se napihnila dodatnih 10 kg.
Ce je scitnica ok, naredi se hormonske teste. Kar tezi jim naj te res podrobno pregledajo, vse mozne preiskave.

Lili89 ja ta je rekla, da lahko. Sicer tukaj nekje obstaja tema, kjer je debata o cistah in zanositvijo. Baje, da ni nic hudega, samo mora se pac kontrolirati z uz vsakic

Dobrodosla Dammerung jaz bi naredila tako da kar se da na vse nacine pregled da vidis koga ali kaj. kar se tice kt po moje tudi ne bi smelo vplivat. Ti jim tezi da te pregledajo vse ker to ni v redu da imas tako kot pri g kot pri osebnem naj te prav vse kar se da pregledajo in ti jim tezi ce ne bojo bolj kot si prijazen z njimi slabse je, tako da cim prej pregled.
Lili89 tudi jaz sem imela cisto in mi je pocla in moja g mi je rekla da se lepo mi celi da ni nevarnosti in da lahko zaradi tega tudi zanosim da ne more vplivat ce se lepo celi.

Imam eno vprasanje misliste da ce bi pila caj krvomocnico da bi kaj skodilo ali lahko provam pit da vidim ce mi rata s tem cajem, kupila sem ga vceraj samo se ga pa bojim pit da ne bi bilo kaj narobe zato se obracam na vaso pomoc.

Martinah za ta caj nevem ampak karkoli se tice spodnjega dela trebuha je najboljsa plahtica. Je za vse kar pise in se vec.
http://www.hisa-zelisc.si/plahtica
Preberi si !

hvala Pikica8 samo sem prebrala na farumu dosti od krvomocnice in baje da je veliko zenskam pomagal da so zanosile baje

Aja? Poskusi oba… ker plahtico so pa pile zenske ki jih poznam in celo ena se je trudila 3 leta in imela vmes 2 ss in nic. Potem pa je zacela pit plahtico 2x na dan i zdaj je ze v 8 mescu nosecnosti 🙂

aja bom provala obe ja zdaj imam krvomocnico in ko spijem bom pa plahtico probala in bomo vidli kaj bo hvala Pikica8

Ojla punce!
Nekaj sem brala o tem caju- plahtica. A se lahko pije med nosecnostjo? Nekje pise ja, spet nekje ne.
Jaz sem trenutno na “macini travi” in je grenka kot sam hudic, ampak bomo videli. Jutri grem do osebnega zdravnika, da se posvetujem glede cajckov, medtem ko cakam na preiskave. Kako gre vam?

Jenna90, Zivjo! Menda ni priporocljiv med nosecnostjo ampak na zacetku nosecnosti so ga se vse pile potem pa so nehale, ko so jim potrdili nosecnost. Jaz sem imela konec tistr krvavitve in se nekaj casa sem potem imela bolecine zdaj pa nic … akcija 🙂

Ojla
Jenna90 boljse da jo ne pijes kadar si nosec

Vorasala sem samo zaradi prijateljice, ki je noseca. Ji bom odstetovala hvala.
Zdaj sem sla v lekarno iskat zase en ta caj, upam da bo kaj deloval na moje neredne cikluse.

bo bo bos vidla Jenna90da bo deloval jaz pa sem z mojim zacela pit caj krvomocnico in bomo vidli ce je res tako dober kot pravijo za cikle…

Mora nam ratat! Do novega leta bomo vse zibale!
V lekarni sem si narocila neke kapsule, ki baje spodbudijo ovulacije in pomaga pri zanositvi, jutri jih bojo dobili. Sedaj sem oborozena z vsem mogocim 🙂

Jenna kako se jih rece? Ja, do novega leta bomo zibale … kot si rekla! 🙂

Takoj, ko jih dobim napisem kaj so za ene, so pa baje homeopatske. Nevem kako bi rekla po slovensko, ker zivim v tujini. Tukaj recejo “zelja po otroku” kaj to tocno je bomo pa vidli.

Ja upam da nam letos res rata vsem da zagledamo ta +

Ja, novo leto je, novi zacetki 🙂 seveda, da bo samo obupat ne smemo

upajmo ne da bo tako ne. do novega leta je se dolga ma upam da do takrat boma vse zagledale +

Mislim letos 🙂 hehe drzimo pesti

hahah ja drzimo pesti da bomo ja.

New Report

Close