Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

test opravljen in kot vedno -… vednar M še kr ni :/

Pa bi tudi po ciklusu že morali dobiti M?
Ker možno je tudi da malo žiučki ponagajajo..lahko pa ni še tako visoke vsebnosti hormona da bi test zaznal..
Upam na najboljše �

ja dobit bi morala 5.3..

zdej nevem ali je možen uplov premika M zaradi pitja čaja krvomočnice? čeprov kakor sm brala je to za ureditev cikla ne pada se še bol pomeša?

Hm..za to glih nebi vedla..
Kako dolg cikel (koliko dni) ste pa imeli ponavadi.. možno bi bilo da se vam je cikel podalšau..je pa normalno če M ni do 34 dneva cikla..

Zdravo mene zanima ali ve katera kako se steje nosecnost po transferju sedaj imam 10 dni od transferja.Nimam pojma kako se to steje lahko katera pomaga? Lp

Dnevu punkcije dodaš še 14 dni (od dneva punkcije še 14 dni nazaj, da dobiš prvi dan nosečnosti).

Sta mogoče imele kake probleme s kondomom, mislim ali je počil. Naredi še 1x test v razliki kakih 14 dni. Če bo negativen, je težava verjetno kje drugje in nisi noseča. Mogoče so problem policistični jajčniki, ki so lahko povzročitelj ne rednih menstruacij.

- - - - - - - - - - - - [url]https://prvipaketek.si/verzi-in-cestitke-ob-rojstvu/[/url] -->> Čudoviti verzi ob rojstvu otroka ;)

Pozdravljene nosečnice in mlade mamice.
Sem študentka Naravoslovnotehniške fakultete in za diplomsko delo ustvarjam nosečniški planer po željah potrošnic/naročnic. Prosila bi vas, če lahko izpolnete spodnjo anketo in mi pomagate pri diplomski nalogi. Hvala.

Link do ankete: https://www.1ka.si/a/90589

Hej ziujo, tudi jaz mam obcutek ze 3dni kot da bom zdaj zdaj dobila M. Ampak je ni mogla bi jo dobiti 16~17 v mesecu.
Ponavadi me v pms~ju ni nikoli spremljala bolecina pred M, tisti dan ko sem jo dobila je bilo pa hudo, namrec ze priblizno 3tedne me glava boli pikajoce zacne in neha tako cez cel dan, dojke me bolijo ze teden dni, na stranisce tudi hodim bolj pogosto ampak mislim da zaradi psihe , fant.me je.ze prejsni teden vsak dan spraseval kaj mo je ker ko je prisel iz sihta sem kar zacela jokati brez razloga, kar je cudno za mene ker sem malo bolj zaprt clovek. Dojencka si zel seveda ampak me je strah( -) tele crtice in razocaranja.
Velik objemckov stiskanja in ljubezni vsem puncam,ki jim je uspelo

hei sem ravno mimo teh stresnih zadnjih dni resnice 😛

tut jaz sem imela 3 dni pred pričakovano občutek da jo bom dobila čeprav sem jo ob takšnih krčih ponavadi že našla na hlačah 😛 me je pa prepričalo da je ne bo ker sem nekje 5 dni po ovulacijo nekajkrat obrisala krvave nitke v sluzi in upala da je to vgnezditvena 🙂 pa je bilaa 🙂 tri dni po izostanku je bil test pozitiven 🙂 prsi so pa bolele polj kot bi me tiščalo mleko ( ker že imam enega otroka vem kako to je 😛 )
zdrži še par dni pa testek 🙂 držim pesti. . . . aja pa VOHAM zelo 🙂

Hej, zdej me pa zanimajo vasi prvi pregledi pr ginekologu, zadnjo M sem mela 16.4.
Ucerej sm bla na pregledu in so mi rekl da use zgleda uredu samo da se utripa ne vid , nekje pravjo da je prezgodej nekje pa da ni upanja za to, a je katera mela podobno izkusnjo ampak da se je koncalo use srecno? Nadlednji pregled imam cez 5dni a je moznost da se pokaze?

Pozdravljene.
Zanima me, če sta lahko rahla slabost in žgaga znaka za nosečnost?
Za test še je malo prehitro, ker je komaj 4. dan po ovulaciji.
Hvala za odgovor!

Daj uporabi google ali vzemi kakšno knjigo v roke in se pouči kako zadeve potekajo.

Pozdravljeni!

Od zascitenega spolnega odnosa so minili 4 dnevi in zanima me, ce so znaki nosecnosti danes lahko ze vidni? Zadnja 2 dni se pocutim omoticno, sili me na bruhanje in 1x do sedaj so me bolele dojke. A je mogoce da gre npr za kako poletno slabost ali bi po 4 dneh bilo lahko to že znaki nosecnosti?:/

Ps: nimam veliko izkusenj s tem in me zanima, kdaj Je najbolj zanesljivo nosecnost preveriti s testom?

Za odgovore se vnaprej iskreno zajvaljujem!

Lep pozdrav :))

Zivjo!!!

Zanima me, ali se lahko znaki nosecnosti kot so slabost, bruhanje, vrtoglavica, bolece dojke itd pojavijo tudi zaradi psihe nekaj dni po spolnem odnosu? (Zaradi straha pred zanositvijo in podobno)
Ker kar vemo se vecina stvari odvija v nasih glavah in hitro prenesemo na telo..

Kot pravim, od spolnega odnosa je minil 1 teden.
Hvala za odgovore 🙂

Pozdravljene
zanima me ali je možno da sem noseča če sem spolni odnos imela v soboto v torek pa dobila menstruacijo?

mislim da je za test prehitro, saj ga moras opraviti vsaj 14 dni po odnosu, da kaze pravilno. lp

Zdravo punce.
Vem da ste že veliko odgovarjale ampak jaz bi res prosila za pomoč.
Zadnjo m. sem dobila 18.6 potem pa sem okoli 29.6 dobila neko roza sluz ali karkoli je že bilo, čez dva ali pa tri dni ponovno. Trajalo je samo ko sem šla enkrt na wc. M. imam že kar nekaj mesecev točno na 28 dni kar pomeni da mi že dva dni zamuja. Vem da zganjam prehitro paniko ampak res mi je čudno. Znake da jo bom dobila pa že nekaj dni a nje od nikoder.
Prosim povejte svoje mnenje in ne kritizirajte. Hvala

zanima me če se lahko znaki nosečnosti pokažejo že v prvih dneh po spolnem odnosu? s fantom sem imela spolni odnos, sicer sva uporabila kondom, ampak mam nek mučen občutek v trebuhu. od spolnega odnosa je že 5 dni, plus tega pa izločim veliko urina in apetit se mi je zelo povečal.

New Report

Close