prvi znaki nosečnosti
pozdravljene mene pa nekaj zanima in bi prosila vas za odgovor :
15.5.2014 sem na hlackah opazila nekaj rdecega oz rjavo in mi je trajalo 2 dni ..
od takrat M nisem imela pa je ze 1.7.2014 …imela sem seveda nezasciteni spolni odnos
slabo mi je obcasno ,obcutljiva sem na vonjave in bradavice me na dotik bolijo ….trebuh me boli kod da bi dobila sam nic …ali je mozno da sem NOSECA
Pozdravljene!
Zadnjo menstruacijo sem imela od 27.6. do 1.7. (naj omenim da menstruacija ni redna, vcasih je ni tudi 2meseca). Danes7.7. pa se mi je pojavila rahla krvavitev rdeco rjave barve. Opazna je na wc papirju in malo na dnevnem vlozku. Naceloma imam zascitene spolne odnose, se pa vcasih zgodi da s partnerjem ne uporabljava zascite vendar ne pride do izliva. Tak odnos sva imela 3dni nazaj. Otroka ne nacrtujeva, ni pa nezazeljen 🙂
Zanima me kaj bi to lahko bilo saj se mi je zgodilo prvic?
Test bom naredila jutri, me pa zelo zanima ce je imela katera podobne izkusnje 🙂
Lp
epo pozdravljeni!
Stara sem 24let. Pred nekaj meseci sem nehala jesti tabletke. Cikluse mam dolge 28-29 dni. Zadnjo menstruacijo sem imela 5.7.2014. Nevem kdaj sem imela ovulacijo a imam aplikacijo na telefonu in po branju forumov naj bi jo imela ali 14.dan ciklusa ali pa 17.dan. Nezascitene odnose sva s partnerjem imela 16.,19. in 20.7. Torej naj bi jih imela v casu mojih plodnih dni (12.,15 in 16.dan ciklusa). Vceraj in danes sem imela rjavkast izcedek, vendar se bojim upati, da se je ze prvic prijelo,ker me boli trebuh kot pred menstruacijo, ki bi jo morala dobiti petek 1.8. Kaj menite? Kaksne so moznosti? Zadnje dni sem tudi dosti pod stresom in tudi ker je zelja res velika. Nocem biti razocarana. Jeimela katera bolecine kot pred menstruacijo in krvavela kot na dan menstruacije, vendar je vseeno zanosila?
..naj dodam se to – menstruacija ti bo lahko zamujala zaradi stresa. Ne uspe vedno vsem v prvo – do enega leta poskusanja je cisto normalno. Tako da moj nasvet je, manj bos napeta in pod stresom, prej bos tudi zanosila, psiha ne nardi vsega ampak veliko.
jaz sem zanosila v mesecu dopusta, ko sem imela “prazno glavo”. Prijateljica gocori o nosecnosti vsaaak dan in se muci in muci, pa se trudi ze tri leta.. to se lahko zdravi ze kot neplodnost, ampak do nekje enega leta ne bi smela sploh razmislat : a bo ali ne bo…
uzivaj!!
lp
Svetujem ti, da malo pozabiš na zanositev in se enostavno prepustiš. S parterjem uživajta v spolnosti, ti pa sama sebi dopovej, da se ne splača obremenjevati. Lahko, da se bo hitro prijelo, lahko pa da bo treba malo počakati. V vsakem primeru ti ne bo fajn, če boš cela napeta in vsakič razočarana.
Govorim iz lastnih izkušenj. Midva sva prvič zagledala plusek šele po dveh letih in pol in po enem neuspešnem IVF. Do takrat pa me je izučilo. Enostavno že nekaj časa nisem pričakovala prav ničesar, čeprav sva se zelo trudila. Poznam tudi ženske, ki se trudijo 4. leta, pa 7 let.
Ti pa si šele na začetku, zato sedaj zgolj uživaj!
Miska*maskaa90…
Res se ne obremenjuj prevec, jaz sem jedla tabletke 4 leta, s tem d sm stara 20 let. Pred pol leta sem jih nehala jesti, tudi sama sem si zelo zelela zanositi ampak je bila zivcnost res odvec. Bodi sproscena, meni je ratalo ko nisem bila ziucna in sem si podzavestno mislila da itak ne more ratat, ampak je…julija je pokazalo + 😀 tako da se da tudi ce pred kratkim nehas s tabletkami! Veliko srece pa sprosceno. 🙂
Pozdravljene,
zadnjo M sem imela 8.7. Pred tremi dnevi (se pravi na 21. dan cikusa) sem na dnevnem vložku opazila kapljico oziroma dve krvi, ki je bila bolj nežno rdeče barve. Že par dni me špika in imam občutek napihnjenosti. Prsi me ne bolijo toliko, bolj imam občutljive bradavice (malenkost temnejše). Slabost je bila do sedaj samo enkrat, dna dni nazaj. M bi morala dobit čez 4 dni (5.8.). Je možno da gre za vgnezditveno krvavitev (teden po O)? Zelo si želim postati nosečka 🙂
Pozdravljene!
Po zelo dolgem času prebiranja sem se tudi jaz odločila da se pridružim.
S fantom se trudiva za otročička že dobre pol leta vendar brez uspeha. Prve štiri mesece se sploh nisem obremenjevala s tem ali bo ali ne bo, potem pa mi ni več bilo vseeno in sem si začela računati plodne dni, sicer ki kaj dosti to ni apremenilo saj imava spolne odnose dva do trikrat na teden in imam redne menstruacije na 24 dni vedno točne tudi ovulacijo čutim tako da v tem ni nobenega peoblema. Zdaj me že kar skrbi ker sva oba mlada v najbolj plodnih letih 23 in 25 let, oba imava redne službe in že dlje časa svoje stanovanje tako da stresa večjega ni prsotnega. Fant ima edino težave z visokim pritiskom in že nekaj let jemlje tablete vendar minimalno dozo kar sploh obstaja. Ali mogoče veste če bi lahko bila v tem težava. Sedaj mi pa res ni več vseeno in sem se začela že kar precej sekirat zadnji mesec ko sem dobila menstruacijo. Prosim za kak nasvet ali katera mogoče ve kaj o tem.
Hvala
Zdravo. Z fantom sva imela kakšen teden nazaj nezaščiten spolni odnos ampak samo kakšne pov minute ker sva bila malo vinjena drugi dan pa sva probala pod tušem samo dvakrat not in ven. Nikoli mu ni prislo. Menstruacija mi zamuja 1dan imam občutke da bom dobila menstruacijo imam krče v trebuho in me napenja. Drugace mi pa par dni pred menstruacijo nekoliko smrdi iz nožnice zdaj mi pa ne. Ali je možna nosečnost?