Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

da zanosiš, moraš imeti ovulacijo. ovulacija pride pred menstruacijo, tako, da je možno da zanosiš, čeprav meenstruacije niti imela še nisi

Torej možnost je in, če imam prav se bodo znaki začeli kazati v približno treh tednih, ane?
Hvala za hiter odgovor

Maja33093-ni nujno, da boš imela kake znake. Če ne boš čez 40dni od prvega dneva menstruacije, ki si jo imela nazadnje dobila menstruacijo, naredi test nosečnosti.

Zdravo!
Imam uprašanje, 4leta sem jemala KT dva meseca nazaj pa sem z njimi prenehala.. pred KT sem imela redno M..sedaj pa nekaj ni uredu.. M mi zamuja dva dneva s tem da imam nezaščitene odnose, naredila sem test s CB pa je pokazal negativno..prsa me bolijo, tudi krči se pojavljajo v jajčnikih, rahlo mi je slabo pa lakota me daje na eno uro.. je mogoče da sem prekmalu naredila test al pa da je narobe pokazal? Prosim za odgovore..hvalaa

Ponovi test čez par dni, če menstruacija ne pride. Drugega nasveta ti ne morem dati.

Hvala..bomo videli čez par dni 🙂

hejla:)
z fantom nisva bila zascitena med splnim odnosom,ampak zelo pazi da mu nepride notri . sedaj mi ze 2tedna zamuja, slabo mi je ampak nemorem bruhat,teka nimam tako zelo veliko,dojk nimam trdih ali pa kakrsnih koli bolecin,edino ko grem na vodo me malo pece…
naj grem kar na test ali ginekologu?
zelo bi bila vesela nasvetov!

Anonimno11!
Najprej naredi test doma. V Dm-u ga dobiš že za malo več kot 3€. Če to toliko zaostaja bo test zagotovo pokazal pravilno. Če je negativno so verjetno hormonske motnje ki ni nujno da so kaj posebnega. Če pa je pozitiven se bosta mogla posvetovati kako naprej. Verjetno si še bolj mlada in verjamem da te skrbi. Zato naredi test in boš videla kako in kaj.
Pozdrav!

če testa ne boš delala, do ginekologa sploh prišla ne boš.
sicer pa, če je nosečnost nezaželena, boš potem naročena zelo hitro, če pa boš otroka obdržala, pa šele čez kakšen mesec.

če nimaš namena imet otrok, se raje zaščiti. tole “bom pazil” je nezanesljivo

skratka. najprej je test, potem pa kaj drugega

živjo,

s punco sva mela 28.4 oralni spolni odnos. najprej je ona mene z usti, ampak zelo malo, potem sva si izmenjala par lupčkov in potem sem jo jst zadovoljil z usti.

menstruacijo ima ponavado 4. ali 5. v mesecu, ampak do danes (7.5) je še ni bilo in naju je zelo strah.

meni ni prišlo nje v usta, nisem prepričan da je bil ‘precum’ na penisu.
je možnost da je zanosila??

Malce težko da bi zanosila..naj še mal časa počaka lahko je da se ji je menstruacija samo zamaknila.. če je čez kak teden še ne bo imela naj naredi test, druzga ne morem predlagat ali pa pregled pri ginekologu.

Zanima me ker ze 1mesec nisem dobila M. In smo ze junija me zanima ali sem noseca. Imam krce ze 3dni ampak M. se vedno ni..nsredila sem ze vec testov in vsi so bili negativni..tabletke sem nehala jemati 1mesec nazaj ali je mogoce to problem?

ergf34…ma ti se hecaš s takimi vprašanji al ti starši niso razložili, kako pride do spočetja otroka? To je isto kot če bi vprašal, če lahko od pika komarja dobiš AIDS….pa še to, menstruacijo ima vedno 4 ali 5 mesecu, ha ha ha prav smešno. Dajte se prvo s starši pogovoriti o spolnosti in potem sprašujte na forumih in še kar je najbolj smešno je to, da ti nekateri celo odgovorijo in to zelo resno. Ma dajteeeeeee, forumi so namenjeni resnim stvarem ne pa igricam.

tina17, krče maš čist vrjetno zarad tega ker si nehala jemat tabletke..menstruacija pa čist možnu da se ti je zamaknila, možnu je tut da je sploh ne boš dobila. počak še mal časa pa boš vidla..če ne pa ginekolog!

mene pa zanima, ali se pri vseh začetnih nosečkah pojavijo napete in boleče prsi?

Glede na ZM sem danes noseča točno 4 tedne in če ne bi bilo plusa na testu, sploh ne bi vedela, da sem. Niti nimam zatečenih in bolečih prsi, niti bradavic, tako da to očitno ni nujno. Je pa res da sem sedaj 3.noseča in baje se spremembe na prsih pojavijo najbolj pri tistih, ki so noseče prvič, nato pa z vsako novo nosečnostjo manj. Ampak jaz se ne spomnim, da bi me na začetku prve nosečnosti kaj ekstra bolele prsi, na začetku druge pa so me, in to konkretno.

Ja, tudi jaz nimam prav nobenega začetnega znaka, razen malo pogostejšega uriniranja.

Možno, da te čaka še vse po spisku, he he he in potem si boš komaj želela, da bi bilo prvo tromesečje mimo, da se bi znaki malo ublažili. Koliko pa si noseča?

Začetek, 5 tednov.

Ziujo nosecke 🙂
stara sem 23 let in se z parnerjem ze dobro leto trudima da bi zanosila. Zdej pa mam obcutek da je koncno nekaj ratal..
bolijo me prsa (nasplosno bradavice) na wc hodim pogosteje, in zelo zelosem utrujena.. Pa bi bas samo prosla za nasvet ka ve mislite?

New Report

Close