Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

hmmm, a nekaj dni .. al dejansko je cela M samo takšna?

Ali ni to tudi znak nosečnosti, da sicer M je, ampak ful bolj slabotna kot bi normalno morala biti?? 😉

Pred SS sem imela M dolge cca 4-5dni. Bila sveža krvavitev s sluzjo, 4.dan temno rjavo, 5.dan pa že svetlo rjavo. No ta cikel me je pa 1.dan fuuuul bolelo, ven je prišlo malo rjavo, včeraj (2.dan) je bilo rjavo-rdeče, danes je pa že svetlo rjavo. Pa še ful šibka M je, brez sluzi :/

Da bi bla noseča ne verjamem, saj me je 1.dan nenormalno bolelo (ko me drugače ne).

evo jest u tork dobila M po 43dneh in sm zacela spet jemat tabletke. Siht bom zamenala, ta tedn se dva dni telefonskega marketinga pol bom pa spet vaaruuuskaaaa :))))))

mateiiciica, pa te ni mikalo, da po tolikih dnevih zamujanja M ne narediš krvni test? ali si vedela da nisi noseča? Meni zamuja zdaj 5 dni, tri teste sem naredila, vsi negativni, morda imam v telesu še premalo hormonov, da bi pokazalo, ali pa dejansko nisem noseča. jutri imam zdravniški pregled za službo, kjer ti vzamejo vodo in kri, menda bodo tam potem videli če sem ali ne. Javim 🙂

Leja88 ne me ni mikalo kr sm vedla d nism noseca, ker imam M sele na 40 dni +/- ksn dan :/ ampk tako je 😉 se pa dougo vlece in imam M 2x u treh mescih kar mi je pa tud usec 😛 pa se to jo imam zgolj dan ali dva, maksimalnu 3 🙂 zdaj sem pa zopet na tabletkah in jo bom imela spet na 28dni 🙂 dojencek bo se mau pocakau, usaj eno leto, da zakljucim solo in da mau urediva stanovanje 🙂 spremljala vas bom pa se naprej 🙂

no evo, pa sem jo dočakala, M 🙁 fuj grda ;((

Leja88 ne obupaj !!!! 🙂 Tudi mi2 bomo dočakale + :)))))))))))))))))

pozdravljene!

pred kratkim sem izvedela, da sem noseča..nepopisna sreča :))))….me pa zanima ali je morda katera imela takoj na začetku nosečnosti kakšne izcedke? namreč ko grem na vodo je taka rožnata sluz in tudi na spodnjem perilu se pojavlja..to sedaj traja nekaj dni? uradnega pregleda pri svoji ginekologinji še nisem imela, so mi pa nosečnost potrdili na urgenci-oddelek ginekologije. ves čas pa imam občutek in bolečino kot a bi dobila M

hvala za odgovore

Ja, imela obakrat. Drugič celo obilne krvavitve, pa je bilo na koncu vse OK. Najbrž se ti posteljica vrašča v maternično sluznico.

Pokliči svojega ginekologa in povej, da krvaviš. V takšnem primeru te prej pregledajo, tako da veš, pri čem si.

Sem vesela, da se je končno spet nekdo oglasil, pa še to z lepo veselo novico. Ninica1978 čestitam! Želim ti lepo in mirno nosečnost. :))

Jaz pa sem danes ravno dobila M, tako da spet nič. V tretjo ni uspelo, upam da bo v četrto oziroma čimprej, ker je želja nepopisna, razočaranje pa toliko večje, ko dobim M .

Hej!

Imam en problem in ne vem kako naj si razlagam vse skupaj, zato bi bilo zelo zaželeno če ima katera kakšno dobro razlago. in sicer pred 3-mi dnevi se mi je končala menstruacija po menstruaciji sem imela spolni odnos z partnerjem in danes sem kar naenkrat zaučitila da je nekaj narobe, šla sem na wc in ugotovila da krvavim, v izcedku vsaj mislim da je bilo nekaj tkiva. in sedaj res ne vem kaj bi bilo lahko narobe ker sicer jemljem kontracepcijske tabletke in nikoli poprej nisem imela nobenih težav. sicer sem x pozabila vzeti tabletko vendar ne 12 ur prepozno je bilo manj. prosim če ima katera kakšno dobro razlago zaželjeni odgovori.

Hvala

leja88

hvala ti za lepe besede..tudi jaz držim pesti zate, da čimprej uspe…midva s parterjem se res veseliva naraščaja..vem, da sem še zelo na začetku, vendar sem presrečna..in upam in držim pesti tudi za ostale..se javimo kmalu z novimi novičkami 🙂

Pozdravljene!

Mene samo nekaj zanima. Zadnjo menstruacijo sem dobila 31.5.2013, pa do 7.6.2013. Prsa me sploh ne prenehajo boleti, vsa sem jutrj nenaspana, včash se počutm k da sm skos lačna.
Enega otroka že imam, pa sem takoj vedela, da sem noseča, ker mi je M zaostajala, sedaj sem pa zbegana, ker sem jo imela…pa naj še omenim, da se je danes zopet pojavil krvav madež.Malo sem v strahu kaj bi bilo lahko narobe.

Hvala za odg.

Naredi test. Nekatere imajo še menstruacijo in so kljub temu nosečke.

Nimajo menstruacije, pač pa krvavitev zaradi vraščanja posteljice v maternično sluznico. Po moje imaš hormonske motnje. Če se boš pa še naprej čudno počutila, pa le naredi test.

Pozdravljene.
Sem nova na forumu in imam vprašanje.
Sem že prebrala veliko tem na vprašanje prvi znaki nosečnosti, pa vseeno.
Tabletke sem nehala jemati 19.4.
Menstruacijo sem potem imela 22.-26.4 in nato 17.-21.5.
Ovulacijo sem imela (gledano po koledarčku na Menstruacija.si) 31.5. in 1.6. (tega dne sva imela tudi nezaščiten spolni odnos).
Sedaj mi kaže menstrualni koledarček da naj bi bila menstruacija spet šele v petek, 14.6.
Danes sem pa opazila rdečkasto-rjavkast izcedek iz nožnice, pa tako čudno me nekaj ”žoka” na levi strani v predelu jajčnikov…
Je mogoče da bi bila noseča? Prsa me zaenkrat še nič ne bolijo, drugih znakov tudi ni…
Kdaj naj naredim test? Katerega naj kupim?

Hvala že vnaprej za vse odgovore.

LittleMiss in ninica 1978 kako poteka vajina nosečnost?

Meni sedaj M zamuja 7 dni. Test sem naredila včeraj zjutraj, negativen :/. Vsaki dan imam na trenutke občutek, da bo vsak čas prišla M, pa je ni, čisto rahlo imam boleče prsi in bradavičke, pa žrem ful na vlko. Se kar ne morem nasitit. Zdaj pa tile znaki so lahko vse prihod M, lahko pa znak nosečnosti. Bega me tale negativen test. Sem si rekla, da še počakam dva dni, pol grem pa kar na samoplačniško krvni test narest.
Tako sem že cela zmešana, da se mi sanja o pozitivnem testu in o nepopisni sreči, ko sem bratu sporočila, da bo postal stric :))

Živjo, punce.
Evo, sem se odločila, da še jaz objavim nekaj na forumu in da malo delim svoje občutke v tem virtualnem svetu, ker pač ne morem kar vsem razlagati, kako je, če še sama ne vem 🙂
Skratka, danes imam sicer pregled pri G, saj sem zelo dolgo čustila občasno špikanje v jajčnikih. Pred tem sem imela Mireno in januarja so jo odstranili (nisem imela KT, ker imam z njimi precej težav). Telo mi je dobesedno podivjalo. Cikel na 40 dni pa potem zopet na točno 40, potem pa na točno 30 (na dan poroke!), samo dva dni … Že takoj po odstranitvi sem mislila, da sem kar takoj noseča – vsi možni znaki, ki jih prej nikoli ni bilo ob PMS (slabost, napihnjen trebuh, špikanje …). No, pa je vedno prišla velecenjena M, ampak ok, ni problema. Sva se odločila, da delava na otročku, ampak brez pretiranega pritiska (čeprav ja, zeloooo si že želim biti mamica, čutim, da sem na to pripravljena in se veselim že kar nekaj časa). Skratka, res dolg uvod 🙂
In kaj se dogaja zadnjih 10 dni? Če je M na 30 dni, bi jo morala dobiti zdaj ta vikend. Me je pa pred tednom dni takoooo ščemelo v prsih, napihnile so se, areola se je obarvala, trebuh napihnjen … In ker sem že nekajkrat delala test, zdaj sploh ne upam, da ne bom spet razočrana – pred 10imi dnevi je bil negativen, ker imam kar stalno neke simptome, ga pač naredim 1x mesečno, ker je vse pomešano in bi rada vedela, pri čem sem. Ampak to, kar se dogaja dobrih 10 dni, se nikoli prej ni. Poleg tega (kar je zeloooo čudno), se mi je naredila linea negra, tista črta od popka dol, ki pa naj bi sicer nastala nekako po 20. tednu. Ni temno rjava, je pa tam. In ta črta in pigmentacija kože naj bi se pojavili pa res samo v nosečnosti, ne pri PMS – edini razlog je lahko samo še kaka hormonska okvara (no, tega pa RES ne želim). Tako da ja … Zelo sem zmešana, vem, da boste mogoče katere pomislile – joj, punca, kaj ti je, danes maš pregled pa tukaj nam zdaj pišeš cele romane, ampak kar nekako se analiziram že cel teden in samo želim prašat, ali se je morda isto pripetilo še kateri. Danes tudi čutim kot da bo M, ampak je občutek drugačen. Ampak ob vseh zmešanih trenutkih in občutkih zadnje pol leta sploh ne vem več, kaj bi naredila, ker vsak mesec (mogoče imam vmes kak teden miru) nastane sto vprašajev, ali je, ali bo … Pa si rečem tudi, joj, to je vse v glavi, tudi to, da ti čutiš, da je to to, je v glavi 🙂

No, ane, malo sem zmešana, vem. 🙂

Moja šla v maloro 🙁

splav…

kaj čem je že moralo tako biti

se pobirava bo že boljse je g rekel da nj počakam en ciklus pa ponovno v akcijo zdj pa čakava 🙂

New Report

Close