prvi znaki nosečnosti
Bibaleze
😀
ja res je..kar pojem si..sva bila s fantom s mojimi in njegovimi na hitrem kosilu..
pa sva jim povedala na nacin pri sladici ko je bila sem rekla ce lahko napišejo gor z cokolado dedi ,babi..
norooooo…cela gostilna ni vedela zakaj se gre ce so se kar dreti zaceli..ko 5 letni otroki ko jim kaj vstran vzames….
midva pa nasmeh do uh in okoli 🙂
Počasi, počasi gospe: PLUS na testu NE POMENI NIČESAR. Vsem iz lastnih izkušenj svetujem, da počakate do prvega pregleda, kjer vam bo ginekologinja potrdila ali ovrgla nosečnost ter povedala, če je s plodom vse ok in ČE sploh živi. Prihranile si boste veliko bolečine in žalosti, zatorej vam polagam na srce, da vse te pluse jemljete z rezervo. Pa srečno!!!
Hrapava, kakšna pa je tvoja izkušnja? Ti je ginekologinja odkrila, da ni srčka? Žal mi je :((
Sicer je pa cela nosečnost eno samo čakanje, ne samo do prvega pregleda, ampak tudi do vseh naslednjih se lahko marsikaj zgodi…..Jaz zase vem, da bom zelo hitro povedala mojim in partnerjevim staršem, ker se super razumemo in vem, da bodo obdržali skrivnost. Ker tudi če ne bi vedeli za nosečnost in bi jaz splavila, bi jim povedala za splav oz. bi verjetno sami videli, da nekaj ne štima.
Pozdravljene!
Naj še enkrat povdarim, da je bil moj prejšnji post dobronameren in iz izkušenj. Sem pozitivna in oseba in nikoli nisem niti pomislila, da se karkoli lahko zgodi, zato je bil šok zame na prvem pregledu, kjer naj bi nosečnost uradno potrdili še večji šok. Skozi prejšnje nosečnosti nikoli ampak RES NIKOLI nisem pomislila na kaj slabega, da bi bilo lahko kaj narobe, zato sem ob spoznaju in potrditvi, da se plod ne razvija, oziroma , da je v devetem tednu umrl, popolnoma odpovedala. Od takrat naprej imam v sebi nek grozen strah, ki me spremlja in slabe misli, kar v prejšnjih nosećnostih ni bilo prisotno. Tudi zzanositvijo je zdaj vse drugače, saj nikakor ne uspe, kar je v prejšnjih ni bil problem.
Podelite z menoj izkušnje tiste, ki imate to za seboj. Zanima me kako ste ve odreagirale in ali ste imele v sebi strah?
Vsem pa iz srca želim, da bi bilo vse uredu in da bi rodile zdrave otroke. Srečno!!!
ker sem zelo, ampak res zelo neučakana, sem danes spet naredila test. First sign dou palčke sem si kupla, piše, da lahko narediš test kdaj koli, ne samo z jutranjim urinom. in sem. spet samo ena črtica, M mi zamuja dva dni. In nič ne kaže, da bi jo dobila, ker nimam znakov prihajajoče M, prej sem jih imela vedno (znake). Mam samo rahlo občutljive bradavičke. Kaj pedlagate?
Jaz sem jo dobila .. tako čudno sicer ampak sem jo .. en dan mam m, en dan rjav izcedek .. ne vem al se mi od tega tolk vrti u glavi.. da niti gledat ne morem več… in to že 3 dni …
gremo pa v naslednji krog .. saj mam komaj 22 let 🙂 je še čas…
Leja88 počakaj par dni .. verjetno, upam da ne.. ti zamuja kot je meni cele 7 dni …
Imam eno vprašanje.. cikel imam na 30 dni . torej imam ovulacijo med 16 in 18 ?