Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Jst bom pa jutri zjutro naredila test .. ker mi mal zamuja .. uffff .. :))))

… in rezultat? 🙂 čakamo poročilo 😛

Si ga nisem upala naredit .. ker sem prej klicala mojo zdravnico in mi je rekla, da mi mal mede vse skupi ker ne pijem več tablet … tko da bo kar bo .. počakamo še malo..
ker me zelo špika v maternici..

Pozdravljene punce!

No pri meni je pa takole. Danes sem bila pri zdravniku, ker sem mislila, da me bolijo ledvice, mogla sem dati vodo, in ledvice so okej, imam pa vneto ledvično mišico (imam pač tako nehvaležno delo). Sedaj me zanima, da če bi bila slučajno noseča, bi mi zdravnica to povedala menda, čeprav nisem lulala zaradi testa nosečnosti, ampak zaradi ledvic. Ali v laboratoriju testirajo druge stvari za ugotavljanje nosečnosti, ali se pregledajo vse te stvari ki se pač lahko vidijo v urinu?

Po moje ti niso šli preverjat betaHCG-ja, če si dala urin za preiskavo ledvic. Misliš da si noseča? Kdaj si pa imela ZM?

Ja delamo na otročku. Sedaj poteka drugi krog. 30.3 bi naj dobila menstruacijo, ali pa ne 🙂 upam da ne. Znakov nosečniških nimam, niti menstrualnih še ne.

Tiste, ki si merite bazalno temp. Koliko pred M vam pade? Isti dan, dan prej?

lp

Imam vprašanje za vas 🙂

sem ze 36 dan ciklusa..tetke pa še vedno ni,,popravem bi jo morala ze dobiti..testa se pa nisem delala.
imam pa znake vse znake kot da bo prisla ampak je se ni…prsa me bolijo kot tudi opažam da so bolj polne.spodaj pa taki občutek kot da se bo pravkar ulilo,da ne omenim utrujenosti ter križa…

mislite da je lahko kaj

hitro po test, pa boš vidla :))

Ja saj to vem samo me je strah da nebi bil -…

moram počakat da neha snežiti,ker je pr nas tako da brezveze
:/

Leja88

Kaj pa ti mislis bi lahko bilo kaj

seveda bi lahko blo, če ti zamuja, pa znake maš takšne

Da bi bilo ker bi tole bilo 1 in zelo zaželjeno..

Zadnji dan 1 menstre sem imela pa 17.2

Wish me luck

Grem po test in če mi danes uspe se kaj pridt gor vam javim če ne jutri….

Upam na + in to velik

LittleMiss, držiiiim pesti za + !!! Sporoči 😉

čisto razočarana

dva cb sem nardila ne digitalna pa se vidi ful slab zaris se g bi rekel da je minus..

mislim nevem no vsi znaki itak mi zamuja…zdaj pa –
a mislite da seje bilo prehitro pa sem mela kasneje ovulacijo?

oz če je kaksno upanje pa da sem le noseča?

Na tvojem mestu bi čez par dni test ponovila s prvim jutranjim urinom. Tako je zanesljivejši rezultat.

Ja sej sj bom…

Babja neučakanost sm kr en mal jezna nase….

pa se to G mi je rekel da preden delas test nosecnosti ne smes nicesar pit 2 uri ,ker vse kaj spijes se tako razredci urin in hormone…

tko da ce je res je ce ni nevem

Ja, drži, tako piše tudi na navodilih testa. Da je potrebno omejiti vnos tekočine, če ga delaš čez dan.

test z jutranjim urinom –
🙁 🙁 🙁
naj se to poudarim da sploh ne vem kdaj imam ovulacijo ker ima zlo neredne menstre..
mislite da to kaj vpliva?
ampak še pa je 37 dan ša se je nimam..

kdaj ti sploh test pokaze nosečnost

Kater test si pa naredila? Kolk je bil pa tvoj najdaljši cikel?

New Report

Close