prvi znaki nosečnosti
U cerknci sm dobila sluzbo – telefonski marketing, sicer prek studenta ampk bols kot nic 😉
Punce, sporocam vam da sva se z mojim odlocila da pocakava se eno leto, da jaz u miru naredim solo. Oba sva tudi se zelo, zelo mlada. Ob naslednji menatruaciji bom presla nazaj na tabletke. Ce pa se ta mesc kaj prime, se pac prime, bova vesela, drugace pa bova pocakala do druzga leta.
Drzim pesti da pa vam usem uspe cimprej zagledat pluske 🙂
Spremljala vas bom pa se naprej 😉
Pozdravček!
Pridružujem se tej baby debati 😛
S fantom veselo “skačeva” in želiva otroka, ki pa se nama je prejšni mesec “izmuznil” 😛 sedaj pa čakam … dan se vleče v nedogled… jutri naj bi dobila tetko pa je ne pričakujem 😛 odnose imava res redne ker sem narejena da se mi po tetki vedno lušta večkrat na dan in to vse do plodnih dnevov ( ki jih gledam po sluzi – se močnoooo opazijo) ko so plodni dnevi naprej pa nekako malo usahne 😛
prejšni mesec sem bila sicer malo šokirana da bi se v prvo posrečilo ampak sem vseeno vse upoštevala kot znake ki so se izkazali za negativne. sedaj pa so me en teden pred tetko začele boleti bradavice ( noro !! če se jih dotaknem zaboli, včasih je celo majčka preveč groba z njimi ( ampak isto je bilo prejšni mesec potem pa tetka). tudi slabosti so pri meni neprimeren znak ker pomislim : naj mi bo slabo in mi je. tako da se na to ne zanašam. edino zdaj 3 dni pred pričakovano me zvečer boli kot bi dobila tetko tako da sem bila že razočarana malo…
nekaj mi je pa zelooo čudno. dva dni nazaj sem bila v kuhinji in je fantov brat prišel pit in mi je ful pridišal sirup multivitamin ( ma močen vonj je tavelka flaša) zato sem si ga zmešala. drugo jutro sem pa glih govorla po telefonu in čutla neko žejo si zmešam isti sirum prnesem k ustam in wooo kako smrdi… sem mislila da je kozarec bil nwm z zatohlo gobo umit ali kaj takega… dobim drug kozarec, ga povoham, naredim sok isto,… pol pa povoham v plastenko wooo fuuj nemorem verjet kok smrdi mi.
tega nekako ne razumem… imate kakšno drugo razlago za to? sicer pa sem radovedna da bi kr zdjle šla lulat na test a se vstrajno zadržujem 🙂 hvala za mnenje…
Lejla88 ja tam okol 14 dneva bi jo mogla imeti, ker jaz mam cikel 30 dni in jo imam okoli 16 .. se pa zna zgodit,da pride prej ali kasneje .. saj ponavadi jo čutiš.. vsaj jaz 🙂 si drugačen .. fuull..
babyboy če ti določene stvari ponavad lepo dišijo, pol pa kr smrdijo je baje fuuul znak baby :))
sam dela tud psiha pri ženskah fuul, katere si želijo otroka.
Mateiiciica a lahk vprašam kolk si stara ? Jaz 22, moj pa 35 🙂 Tako da sem tudi jaz zeloo mlada 😀
Punce, sem v dilemi, moji cikli so različno dolgi, a redni, najkrajši 25 (prejšnji), najdaljši lansko leto 34 dni in sedaj nimam M, sem zadnjo imela 30.1., torej je danes 34.dan in še včeraj mi je test First sign duo pokazal -. Ima katera izkušnje s tako raznolikimi cikli, ko ne veš, kdaj točno je bila ovulacija,kr je zgleda vsak mesec drugače in kdaj bi bilo pametno, da test naredim? Ste ga delale glede na najdaljši ciklus verjetno? V prvi nosečnosti mi je test pokazal + 32.dan, sedaj pa sami minusi, m pa kr ni in jaz si seveda domišljam, da bom morda spet zibala…
Zivjo punce!
Evo,se jaz se pridruzujem debati. Stvar je pa taka. Lani sem imela maja spontani splav,slo je za izvenmaternicno nosecnost, od takrat nimam vec nobene kontracepcije. S fantom sva se ze pogovarjala o otroku, vendar v sedmih mesecih kljub nezascitenim odnosom in konstantnem spuscanju vame,ni prislo do nosecnosti. Enkrat sem sicer iela vse znake,tudi dva tedna zamujene menstruacine,vendar sem jo potem dobila s trikratnimi krci- pomislila sem,da je prislo do spontanega splava. Test sem naredila skoraj vsak mesec,vedno negativen. Zdaj sem pa malo v dvomih, nekajkrat mi je bilo slabo,bruhala sem,ko sem zavohala salamo, zmeraj sem lacna ampak velikokrat tezko jem. Fant pravi,da so se mi prsi povecale,tudi sama sem opazila povecanje teze,ampak to bi bilo lahko tudi posledica prenehanja treningov. Opazam mocnejsi izcedek in cuden vonj,tako kot ob prvi nosecnosti. Vonj je nekaj dni nazaj izginil,izcedek je konstanten. Zadnjo menstruacijo sem imela dobra dva tedna nazaj,zdaj naj bi ovulirala. Spolne odnose imava zadnji mesec vsak dan. Ne vem,ce je smiselno narediti test dva tedba pred pricakovano M,sploh pa jim ne zaupam popolnoma,ker sem.med prvo nosecnostjo imela 1x menstruacijo,dva meseca namrec nisem vedela,da sem noseca. Vmes sem vseeno naredila test,pa mi je pokazal negativno,pozitiven je bil sele krvni.
Bi ve se pocakale,ali ga lahko naredim zdaj kmalu? Ce ima pa katera se kksne nasvete,da se otrocek cimprej prime,se pa tudi toplo priporocam 🙂
Samo za informacijo,jaz imam 19 let,moj bo pa letos 30, oba imava sluzbi,na sploh sva dobro preskrblena in pripravljena na otroka,tako da moja leta niso problem,me pa samo skrbi,ker po toliksnem casu se ni rezultatov 🙁
Pozdrav znova
Še vedno NIMAM tetkeeeee…. First sign duo je pokazal – drug dan po izostanku, tetke pa zdj še ni cikle mam pa redne fuuul na 28 dni točno! Skos me špika neki, ob večerih zlo napeta nikakor mi ne paše ležat zarat občutljivega trebuha itd… koker berem bi res mogla dat mal več za test pa kupit clear blue. do konc tedna bom počakala pa probala še s tem drgač pa po unga da potrdim miselnost(zdaj zamuja 4 dni – kar se še ni zgodilo nikol) ~sok mi še vedno smrdi hehe~
Poročam 😛
Mejte se 🙂
Tinaa kaj pa vem, pac oba si zeliva 🙂 jaz ze od nekdaj, tudi delam kot varuska 🙂 otroke imam rada, skupej zviva 🙂 trenutnu mava oba prihodke – sicer jaz zgolj preko studentskega servisa.
Po dvodnevnem razmisljanju pa sva prisla do dejstva da bova pocakala se eno leto da jaz opravim solo. Ce pa se prej prime, se pac prime 🙂
Babyboy se javlja…
Vsi testi neg… klub točnim ciklom teden dni dileme nato pa M. TOČNO teden dni je izostala. Kam naj to pripišem? SS? Naravnemu ciklu?
Vsi znaki so kazali na nosečnost ( izostren vonj, trd trebuh, omotica, špikanje ko sem težko dvignila, bradavice so ubijale,…) Te znake sem vzela za prave (očitno prehitro) in počutim se kot bi mi nekdo dal sladoled pred šipo pa ga po tednu dni odnesel :((((
Ne zanesem se več na nič (ma niti na lastno telo se ne moreš več)