prvi znaki nosečnosti
Jaz v prvo ko sem dobila + , sem imela prej take krče da obup, od oploditve dalje, malo nelogično, ampak sem jih imela.. sem čakala m in je sploh ni bilo. zdaj je en mesec ko sem brez tabletk, tako da bom videla, ker m dobim točno na 30 dni, ampak me že cel teden boli čudno trebuh . 🙂
Bodi optimistična in je ne bo, boš videla ! 🙂
ker nisem bila sigurna da praw widim na baby check trakcu sem naredila se clearblua oba klasicnega in digitalnega…ewo mislim da ni nebenega dvoma vec….samo v petek nikakor ne sme tecka pridet 🙂
[img]http://shrani.si/f/f/vH/25Z2x6Qa/dsc0666.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/f/3U/P3/47lfQr5P/dsc0665.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/f/2i/I0/1MVMZctk/dsc0660.jpg[/img]
sem pa 23 dan ciklusa 🙂
Pozdravljeni!
S fantom sva se odločila, da bova imela otroka. O tem sva govorila že dlje časa. po 8mih letih jemanja KT sem 29.1. vzela zadnjo tabletko. Od takrat imava nezaščitene spolne odnose. M sem dobila 2.2 in je trajala do 6.2. pred enim tednom sem dobila čuden občutek v spodnjem delu trebuha oz v jajčnikih (občutek je drugačen, kot pri prihajajoči M) trajalo je 4-5 dni. Ne znam prav opisat bolečine, neko špikanje. Potem sem imela dva dni izcedek iz nožnice, brez vonja, ni bil beli tok, niti rjavkast izcedek. Sedaj me pa že tretji dan zelo bolijo bradavičke. Ponavadi so me pred M bolele prsi, sedaj pa samo bradavičke. Ne vem kdaj naj pričakujem svojo prvo pravo M, kajti prej, ko sem jemala KT sem dobila M vedno na isti dan, skoraj ob isti uri. Sedaj ne vem ali je vse to malo na psihični bazi, ker si želim otroka, ali je to bila moja prva čuteča ovulacija, ali pa obstaja možnost, da sem tako hitro zanosila?
Hvala za deljene izkušnje, nasvete, informacije…
Pozdravljene…:)
Brala sem vaše izjave…moram rečt ste res super fajn vztrajne…Prav je tako. mateiiciica…hudo je, in vem zato, ker se je meni to že tudi zgodilo. Ampak pomembno je vztrajati.
Jaz imam naprimer nov mesec pred sabo in plodni dnevi so se začeli od trinajstega naprej. Seveda sva se tega držala in imela odnos med plodnimi dnevi…Upam da se kaj prime. Sicer ne pričakujem veliko, ker sva samo enkrat med plodnimi dnevi zaenkrat sexala, ampak imam še do 21.čas. 🙂
Leja88…jaz ti lahko le tako pomagam, da ti povem, da sem imela iste znake. Menstruacijo sem prej dobivala na 28.dan ciklusa, sedaj jo dobim (ko ne jem več tabletk) na 29. ali 30. dan. Znaki so bili isti kot pri tebi…in js sm bla usa srečna…pol pa menza. Ti znaki so vrjetno zaradi opuščenja tabletk. Ker se telo navaja na nove hormone in na progesteron, ki ga je pri ženskah prej kontracepcija zavirala. Kaj pa vem, lej, mogoče ti pa rata pa boš srečna nosečka.
Upam da sem ti kaj pomagala.
Jaz vsem želim srečo…in usem nam pluske…:)
Tashi, saj nekako sem se “prepričala”, da če nebo zdaj, bo pa malo kasnej. Po eni strani bi rada dala eno ali 2 M skozi, da bi bla zanositev bolj varna, kot takoj oz še pred prvo M. Kot pač pravijo. Sicer pa odvisno od vsake posameznice. Se pravi, da M lahko pričakujem v začetku marca. Če pa je nebo pa tudi super, samo da bi bilo vse okej. Ker ne vem kako bi prenesla ss, sem čisto prestrašena, ko berem razne zgodbe od posameznic.
Se javljamo 😉
Tashi Danes mi ni vec hudo, bo pa ta mesc morde 😉
Tinaa77 v tretje gre rado pravjo, bomo vidli 🙂 morda bom pa lih za moj rojstni dan zanosila k naj bi bili takrat plodni dnevi mnde 🙂 drzim pesti zate, da zagledas + ,:)
Vas morm se tu uprasat, prejsnji mesec sem M dobila na 42.dan, zdaj 40.dan, a to pomeni da imam ovulacijo okoli 20.dneva v ciklusu al kako? Hvala za odgovore 😉
tashii, jaz sem v isti situaciji, le da še čakam na odgovor če me vzamejo al ne… To je tako sranje, vsi pravijo, najprej štalca, pol pa kravca, pa služba more prej bit itd… Če čakaš na vse to, si lahko prepozen in leta grejo brezveze. Kak je enkrat otrok na poti se vse porihta. Jaz sem si rekla, da če dobim službo zdaj, medtem, ko tudi čakam na prve dni v marcu, da vidim če pride tečka al ne, če bom noseča, bom ful vesela in bom že kako. Rajši mam zdaj otroka, pa preživim z njim nepozabno prvo leto, pol pa lahko grem mirne vesti delat, je pa res, da je potem spet vprašanje kdaj in kje dobit službo. Še preko vez je težko.
Zdaj je odvisno kako pač ti gledaš na vse skup. Trenutno smo res v taki krizi, ko si lahko srečen, če imaš šiht. Ampak jaz bi se v prvi vrsti prej za otroka odločla.
Leja88:
js sicer že vem,da sem dobila nadomeščanje ene bolniške. Se pravi kakšne tri mesece. Pogodbo podpišem u torek 26. februarja. Zaposlil me bodo, kolk časa pač bo prejšna medicinska sestra na bolniškI. Potem bo pa velika možnost, da bom nadomeščala še eno porodniško.Tako da, to je super. Sej je use super pa fajn…ampak ker nimajo nobenega za zamenjave, je pol zelo težko, če sm slučajno zanosila…:/ Služba mi pa tudi pomeni vse, ker smo usi u taki krizi…Ne vem kaj bo…počakat bo treba do menstruacije…:/
Ker si zelo želim dojenčka…tako da sem v precejšnjem razcepu. In je res kot si rekla, kriza je, ampak vsa ta leta potem čakat na službo, otroka pa nikjer…ne, tako ne gre. Otroku moraš biti mlad starš…usaj meni se zdi. Bomo videli kako bo. Ker splava nikakor ne grem delati, pa naj bo kar bo…
Mateiiciica kako kaj ? 🙂 hoho jaz mam za čez teden dni m , bomo videli kaj bo.. ta mesec je bil prvi poskus.. kar opažam le, da so mi v dveh dneh zrasle prsi za 1 št 🙂 bomo videli :)))))
Tashi ne sekiraj se glede joba, prvo je družina. poglej kolk jih je k so prvo gledli na job in zdej ne morjo imeti otrok… vse se da.. boš videla.. 🙂 držim pesti 🙂