Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Ojla!

Danes zjutraj me je presenetila menstruacija…:( Nič ne bo s +. Zelo sem žalostna…Pa tako sem se veselila…:/ No, pa poskušajmo zopet ta mesec…:/

Tashi :((
Bova pa naslednji mesec skupaj plus pričak(ov)ali 😉 Jaz sem nova v tem, to je bil najin prvi poizkus, upam, da bo v drugo več sreče. Si pa začenjam misliti, kako more bit puncam, ki jim dolgo ne uspe, živa groza :S

Škoda tashi 🙁 .. glej pozitivno.. bo pa naslednji krog … samo manj se obremenjuj in akcijaaa 🙂

Hvala punce…Saj se ne žrem več toliko…:) Petrika, tudi jaz sem prvič poskusla, tako da sm tako rekoč tudi jas nova Tinaa77 seveda da se ne obremenjujem…ampak tako dolgo si že želim dojenčka, da sem prav žalostna.

Ampak je bolje…Februar je spet nov zagon…:)

Jaz bom tudi počasi počasi šla v nov krog .. čez par mesecev ..tako da upam, da bomo use kmalu pestvale .. 🙂
in pol ko nam uspe bi lahko vse skupaj enkrat šle na kavo z vozički 🙂 ker že tolk tukaj klepetamo 🙂

Ampak res Tinaa77…Kavica z vozički…sam kaj ko ne vemo skod je katera…:) Usaka na pol poti pa je. Js sm iz okolice Krškega…:)

Jest sm z Blok 🙂

Se dobimo nekje na sredini 🙂 jaz sem primorka .. in komo pridem do lj al pa še dlje ..
.. Komaj čakam,da bomo vozičkale… upam da čimprej 🙂

Use bi se lahko nekje u Ljubljani dobile…pa čeprav je ne poznam tak dobr. Seveda ko bodo dojenčki…:)

Seveda ko bomo mele bebe .. U lj kje center .. da ne se zgubimo .. 🙂 iiii komaj čakam ! 🙂
Držim pesti za vse + ! 🙂
.. Pol si pa še številke izmenjamo ..

punce, a je imela kaksna podobno izkusnjo. S fantam nacrtujeva dojencka. Zadnjo M sem imela 9.1., danes je 27.dan ciklusa. Prejsnji ciklus mi je trajal 42 dni (zaradi prenehanja jemanja KT). Zadnje 14dni sva bila zelo aktivna v postellji. Sedaj pa imam ze 3 Ali 4 dni zelo povecan beli tok. Obcasno mi je tud slabo. Kaj menite, bi bilo mozno, da je kej povezano z nosecnostjo? Sploh nevem kdaj naj pricakujem M :/ oh ja 🙂

Glede teh krvavitev pred menstruacijo… Meni so se začele pojavljat, ko sem prenehala s kontracepcijskimi tabletkami. Krvavitev se je začela 7 dni pred menstruacijo. Meni so naredili histeroskopijo (za vsak slučaj-ultrazvočni pregled maternice). Končna diagnoza je bila pomanjkanje progesterona v drugi polovici ciklusa. 6 mesecev sem jemala tablete dabroston, da se mi uredijo menstruacije in so se mi. Nato sva začela poskušat z zanositvijo… Vendar je v drugi polovi ciklusa spet bilo premalo progesterona. Pojavljale so se vodne ciste, ki ovirajo ovulacijo, z menstruacijo pa se ščistijo. Pa sem spet dobila dabroston… No, ko je bilo spet vse v redu, sem dobila klomifen (za spodbujanje ovulacije)… pa mi ne ustreza, ker mi tanjša sluznico.

In sem začela sama iskati rešitve. Najprej sem si dala izmerit hormon estrogen in progesteron na 3. dan v ciklusu, potem hormone ščitnice, na 20. dan pa spet progesteron. Iz izvidov je bilo več kot očitno, da gre za pomanjakanje progesterona. Progesteron pa je pogoj za zanositev.

Začela sem jemat omega 3, pojem veliko sadja in zelenjave, zelo pomembni pa so tudi mandlji, ki vsebujejo vse vitamine B. Po dveh mesecih sem še enkrat naredila kontrolo hormonov 3. in 20. dan. Progesteron je bil v mejah normale.

Svetujem ti, da začneš jemat omega 3 in jesti mandlje.

Ampak jaz nimam krvavitev, temvec zgolj povecan beli tok.

Na kakšen način veselo novico delite s partnerjem?

===========================================================
Spletni portal za hujšanjePlanet Diet[/url]

Jaz bi kupila kaksne copatke al pa nogavicke na katerih pise I LOVE DADDY in bi jih lepo zavila ter mu jih podarila zvecer pred spanjem 🙂

38.dan ciklusa, M pa od nikjer 🙂

Mateiiciica a si naredila test ? :))

Ne nism se, bom se mau pocakala 🙂

Srečna ti ker upaš čakat ! 🙂 Jaz bi bila preveč neučakana ..

Tud jaz b ga se nardila ampk ne upam, ker sm prejsnji mesec dobila M po 42 dneh 🙁

New Report

Close