Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Nikoli ni prepozno 🙂 po mojih izkušnjah povem..

Odvisno od dneva ovulacije. Jaz sem jo imela 11. dan ciklusa, ko sem drugič zanosila, prvič pa okrog 20. dneva. Ziher je ziher.

POZDRAVLJENE!
No…jaz sem slišala,od ginekologa,da je najbolje zanositi nekje med ovulacijo.Jaz sem tako tudi naredila.Danes je ze drugi dan,ki mineva brez ovulacije.Včeraj sem imela (dan po ovulaciji) zopet spolni odnos.Od 22 januarja dalje sem zaprta in trebuh imam napihnjen.Mogoče je to kak vzrok?Mislim,da je najbolje se ne sekirati,ko pride,pač pride.

Lepo se imejte!

No, dobila M. 🙁
Že 4 mesece poskušava, a ne rata. Mogoče sem prestara že (35)? Mogoče živim preveč stresno, živčno, nezdravo,….?

Prvo kot prvo ne obremenjuj se .. takoj ko boš dala to z glave da moreš zanosit .. boš zanosila 🙂

Tasha, tako kmalu še ne moreš imeti nosečniških znakov. Če si bila oplojena, se mora jajčece najprej vgnezdit v maternico..to pa lahko traja dober teden 😉

tinaa77, lahko je rečt, da se naj ne obremenjuje z nosečnostjo. Jaz to od prijateljic vsak teden poslušam in jih imam že pošteno poln k**** 😉

Je še katera imela čisto na začetku nosečnosti krče, takšne kot pred oz. med M? Mene že dva dni po malem boli trebuh (nekaj časa ful, potem čisto neha, pa spet…), včeraj bi morala dobiti M, ki je sicer zelo redna in zelo boleča, pa je še danes ni. Jutri bom naredila test, če bom dovolj pogumna… me je malo strah, ker je enkrat že bilo tako, pa sem potem v 6. tednu imela SS… Povejte, je takšna “krčasta” nosečnost tudi kdaj običajna in se dobro konča?

Rahli krči so lahko nosečniški znak ja. A test ti bo jutri za ziher povedal 😉 Držim pesti, da bo + !!

Danes je 16.dan od zadnje menstruacije. Rada bi zanosila, ta teden sva imela 2 spolna odnosa, obakrat je koncal v meni. Prejsni ciklus je trajal 42 dni, verjetno zaradi tega ker sem opustila tabletke. A je mozno da bi ze zanosila, saj si to neizmerno zelim 🙂

Nihče ti ne more napovedat, ali boš zanosila 🙂 Držim pesti!!

kok ste bedne, najprej žrete tablete leta in leta, pol pa mislte da boste kar zanosile, booolanoooo…lahk da boš , lahk pa tud d nikol ne bo do tega pršlo, pa si loh želiš kok hočeš :=))))) boš pa mela dolg nos pol :))))))))))

Pozdravljene 🙂 pa da se še malo js razpišem 🙂 menstruacija mi zamuja en dan, mogla bi jo včeraj dobiti, pa je blo samo špikanje v predelu jajčnikov. Enkrat intenzivno, spet drugič nič. Občutek je čisto drugačen kot pred M. Dojke imam zelo boleče, na trebuhu težko spim zaradi tega. Bradavičke se večje in kolobarji okrog njih so potemnili. Obožujem govejo juho, ko sem jo kuhala, sem mislila da bom bruhala. Slabosti imam večinoma pozno zvečer, razpoloženje pa se spreminja iz minute v minuto. Danes še počakam, jutri če M ne bo, grema po test. Upam, da nama uspe 🙂 jutri sporočim če bo +, ali če me presenti M.

Lep dan polen optimizma 🙂

55888 oprosti ampak tabletke sm jemala samo 2,5leti in to po priporocilu ginekologinje.
Pengica upam z vama 😉

Da vam povem…Čakam na menstruacijo…Okoli zadnjega januarja ali prvega februarja naj bi jo dobila. Imam pa eno zelo čudno zadevo. Ne morem se ločiti od ocvirkov. Nikoli jih nisem pojedla še toliko kot jih pa sedaj od nedelje. Pojem jih za pet pesti…še več…Non stop bi jih jedla.In zelo velikokrat presedim na wc-ju. Lulam na vsako uro skoraj. Sem pa rahlo zaprta. Blato imam pa čisto črno (to je najbrž zaradi Elevita). Od spolnega odnosa je minilo že šest dni…Trebuh imam pa čedalje bolj občutljiv in napet.
Mogoče so to kakšni nosečniški znaki???

Hahaha Tashi mi gre prav na smeh ko berem tvoje sporočilo.. 🙂 jaz sama ne maram mesa .. in kar naenkrat sem hotla jest same čevapčiče.. čudno.. ampak res.. in ecco bil je + , pa tudi če je šlo kasneje use narobe .. 🙁 jaz elevita nisem pila in ti ga tudi ne priporočam, ker sem bila sama zelo napihnjena in zaprta, kar pa drugače nisem nikoli.. tako da sem pol pila sam folno, po kateri nisem imela problemou. je pa ena pila elevit in ji je popolnoma uničil prebavo !

Ti želim tebi, da ga ugledaš ! 🙂

tinaa77, kaj pa naj potem uporabljam namesto Elevita??

Da se se jaz javim po dolgem casu…uspelo nam se zal ni.
Trenutn startam 5krog!
Allstarka kako je pri tebi?
Elevit zadevca ki je meni olajsala prebavo,ki je sedaj bol urejena!
Pise pa v navodilih da lahko zapre ampak tudi driska,jaz sm mela prve
Dni mesano,zdaj pa je super,kajti jaz imam drugce zlo probleme z zaprtjosto,
Niti donat ni pomagal,sam odvajal 1x ted.,zdaj pa je ok!
Ja od elevita je blato temnej ali crn!lp

Odvisno, jaz imam super prebavo drugač ( 2x na dan ) , elevit me je pa zaprl.. odvisno.. jaz sem uporabla fifol.. saj vidiš sama, če ti elevit ne ugaja zamenjaj . so pa še ene tablete, meni super, ki vsebujejo vse snovi kot elevit, sam ne vem kako se imenujejo več.

Živjo.
Meni je Elevit obarval blato, mi je pa pomagal, da grem vsak dan lepo na blato. Iz začetka ko sem ga jemala, sem bila nekak še zaprta. Zdaj se je pa prebava popravila. Prej ko ga nisem jemala, sem šla enkrat na teden na blato. Sedaj je lažje. En mesec ga bom še jemala, potem bom pa videla kako dalje…:)
Upam da bom kmalu povedala veselo novico…:)

New Report

Close