Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

pozdravljene 🙂

menstruacija mi zaostaja približno 14 dni. ko sva se s fantom končno odločila za test nosečnosti/vendar ga nisva opravila..sem dobila nek rjav izcedek, kot da bi v kratkem prišla menstruacija…ali katera ve, če naredim test ali po pravilno pokazal…ali je kljub temu izcedku kožno, da sem noseča, ker imam kar nekja časa jutranje slabosti, napete prsi….pač telo je drugačno, kot običajno pred menstruacijo…in to kar nekaj časa…

hvala za odgovore

Opravi ga, ker ponavadi pride do rahlega izcedka ob ugnezditvi .. drugače mislim da imaš vse znake, ki so običajni pokazatelji na nosečnost.
pa upam na + 🙂

Na test izcedki nimajo prav nobenega vpliva.

Zivjo, jaz sem konec novembra prenehala jemati kontracepcijske tablete in v decembru sva imela s fantom 3 nezascitene spolne odnose. M mi zamuja ze 2 dni. Ali je mozno da sem noseca? Jutri imam namen narediti test nosecnosti, mislite da je za test se prehitro? Stara pa bom 20 let.
Hvala za odgovore.
Lp

Tole s testi je res delikatno. Enim pokaže + že pred izostankom m, enima pa šele po 10 dnevih izostanka…odvisno od časa vgnezditve, tako da če ga boš naredila in če ti pokaže + je to to, če pokaže – pa nosečnost še ni izključena. Če ni panike, ti predlagam, da se sprostiš in še en teden počakaš, če te pa firbec ga pa naredi! 🙂

Sem sla ze vceraj naredit test in sva oba upala na dve crtici ampak je bila samo ena. Mislite da je bilo se prezgodaj za test?

Moje menstruacije se vedno ni 🙂

Naredi še en test 😉 Ali pa je zaradi prenehanja KT prišlo do sprememb v tvojem ciklusu.

Menstruacije ni ze 9dni, Danes naredila test in je biu negativen 🙁

zdravo,

s fantom sva se odločila, da bi imela otroka, in sva tri tedne pred menstruacijo začela, dneve nisva štela, da bi bilo točno v najbolj plodnih dnevih, to sem začela brati kasneje. te tri tedne sva skoraj vsaki dan in je vedno spustil vame. po 14 dneh sem naredila test in je bil negativem, sicer piše da je to prezgodaj ampak sem se začela malo sekirat in me je bilo strah, da bom vseeno dobila M in da ne bom noseča. in M je prišla z dvo dnevno zamudo- kar se je ze prejsni mesec zgodilo. in M je bila močna in boleča, kot ponavadi, mogoče me je še malo bolj bolelo. pred m pa sem imela čudna nihanja razpoloženja, velikokrat sem hodila na wc, določena hrana mi je zelo pasala, ko sem jedla se skoraj ne morem nasitii, vedno sem lačna, tudi če jem 10 min nazaj. Zej ne vem več a sem noseca ali ne. po koncani m bom sla delat test, da vidim kaj bo pokazal.
ali mogoče na rezulat testa lahko vplivajo tablete za scitnico?

res bi rabila odgovor in pomoč

hvala

Mene zanima, če lahko v nosečnosti hodiš na zumbo?
lp

Seveda lahko, malo si prilagodiš, jaz sem hodila 2x na teden na aerobiko in enkrat na teden na zumbo do osmega meseca nosečnosti.

Lahko v nosečnosti hodiš na zumbo?

lp

Zanima me če lahko v nosečnosti hodiš na zumbo?

lp

Pozdravljeni!

Mene zanima, če je varno hoditi med nosečnostjo na zumbo?

lp

Seveda, zakaj pa ne .

Živjo,
Kontracepcijske tablete jemljem približno 5 mesecev. Kakše so posledice če sem pozabila vzeti tableto po 7denvnem premoru iz nove škatlice? Zamuda je bila približno 17 ur, ko sem se spomnila sem jo takoj vzela,tisto drugo, redno tableto pa isti dan ob vsakdanjem času..odnos pa sem imela en dan prej.Je kakršnokoli tveganje?

Za odgovore se vam iskerno zahvaljujem.

Nobene panike. Ženske s temi tabletami delate res preveliko paniko. tudi jaz jih po novem nazaj jemljem in sem kdaj pozabila, pa še nisem zanosila. glej le, da jih ne pozabiš preveč.

Pozdravljeni!

Stara sem 21let.Jedla sem KT približno leto in pol.Zato sem se odločila da naredim malo pavze s KT.Zadnjo sem vzela 24.12.,čez 4dni sem dobila M,ki je trajala skoraj 1teden.S fantom sva imela spolne odnose zadnja dva dneva M,ko je bila že šibka,prišlo mu je vame(vse skupaj mu je 3x prišlo vame).Zdaj seksava tako da ga da ven preden mu pride,vendar ko mu pride ga da po izlivu še nazaj noter.Ali spermiji ostanejo še na glavici?.Zanima me kakšne so možnosti da bi vseeno zanosila?kljub temu da je šele prvi mesec brez KT.Ima še katera podobno izkušnjo?
Hvala za odgovore.

helou,
mene pa zanima ce glavoboli in povisana telesna temparatura spadata med prve znake?
Vse skupaj je nekoliko cudno, 2dni imam vrocino,potem sem en dan zdrava in pouna energije,potem naslednja 2 pa spet utrujena in z vrocino in mocnimi glavoboli

New Report

Close