Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Js moram dobit M, saj bo to šele 2.M po SS..tako da po tej M začneva delat otročeka spet 😉

aja to pa ja….no potem pa greva veselo na delo…in ce rata imava res zelo blizu PDP 🙂

Lp
Zanima me ali je možno da sem morda noseča , menzo naj bi dobila čez približno en teden imela sem zaščiten spolni odnos in sem včeraj imela več belega toka kot ponavadi pred menzo … malo be bolijo jajčniki in predvčerajšnjim mi je bilo slabo . obstaja kakšna možnost da sem zanosila? se to lahko ugotovi tako hitro ?

Lep pozdrav upam na čimhitrejši odgovor

Živjo 🙂
po pregledu vseh tipkaric sem se odločila da pišem še jaz 🙂 s fantom sva se odločila za dojenčka… prenehala sem z jemanjem KT in začela z folno 🙂 ker nekako čutim kdaj imam ovulacijo sva takrat imela odnose… od tega je 7 dni…. ali je možno da se znaki nosečnosti že kažejo? Napihnjenost…. slabo počutje…zaspanost…. in močno špikanje/zbadanje v spodnjem delu trebuha, jajčnikih…. Prijateljice pravijo naj grem po ttest ampak se kar bojim da bi bil negativen…… Kaj pravite ve? PS: ali je imela katera policistične jajčnike-mislim d se tako reče….. in ali je težko zanosila?

hvala in čau do drugič 🙂

Po 7dneh se mi zdi, da bi se že lahko pojavil kakšen nosečniški znak. Nosečniški test pa raje delaj takoj po tem, ko ti bo zaostajala menstruacija, saj je lahko pred tem negativen, čeprav bi bil kasneje pozitiven. Kdaj si pa prenehala s KT? Ker je fajn, da nekaj časa prej prenehaš, preden želiš zanosit.

Želim ti en lep +!!

Poročaj 😉

Pozdravlena ta mesec tudi pri meni ne bo nc saj sm na 3dan owulacije zbolela,danes pa dobla antibiotike!ju3 imam pa zadn dan O!:-(

Pozdravljene,
tudi midva s fantom delava ze tri mesece na dojencku…M sem mela 29.10., med ovulacijo (od 12ga do 15ga) sva bla pridna, zdaj pa me nekej spika v jajcnikih obcasno, prsi so napete. Lahko pa je spet samo zacetek PMS. Ciklus mam drugac tocen, bom pocakala se 1 cel teden preden naredim test, naslednji torek moram dobit. Si pa res fuul zeliva in upava da bo tokrat ratalo. Najhujse je cakanje na M in ugibanje celi dan zakaj mi je obcasno slabo…je stres v sluzbi al kaj drugega 🙂
Za kaksne simptome je se ziher prezgodaj,

Helou 🙂
Mene pa sm neki zanima.. Jemlem kontracepcijske tabletke in s partnerjem imava spolne odnose brez kondoma ker naju oba moti… Predn mu pride, ga odmakne iz nožnice… Ali je možno da vseeno zanosim s predsemensko tekočino?

Če jemlješ KT ne vidim razloga, zakaj nebi spustil vate…

Živjo vsem! Tudi jaz sem nova na forumu…zadnje čase se tudi jaz bolj čudnu počutim pa nevem kaj bi bil vzrok… že cev teden me boli spodnji del trebuha, dojke, vsake tok časa glava ( večkrat na dan pa neha vmes) predvsem zgodaj zjutraj pa zvečer se mi večkrat zvrti…en dan mislem da v torek sem imela pa tudi povišano telesno temperaturo….mensto pa bi morala dobit v torek 27.11. ali je možno da sem noseča al je le kaj drugega… hvala vsem za odgovor…

Najbolje, da narediš nosečniški test v torek…

Hej punce,ima kakšna od vas izkušnjo od slabosti v čisto začetni nosečnosti ali pa mogoče ko sploh še niste vedle da ste,vam je blo slabo pred jedjo,po jedi al ves čas,hvala za odgovore. Lp

Kdaj pa bi morala dobit M?

tam 7,8. decembra sam sem mam zdej šele 2 mesca redno,ker prej mi je 2x po 45 dni zamujala :S zdaj jo mam tko na 34 dni približno,po znakih sem mela ovulacijo 22.11…

test bom delala itak šele ko mi bo zamujala 10dni ker sem bla že prej tokrat razočarana,da mi je brezveze…skos eni znaki pol pa zmer nič,sama psiha :S Da že tko uno sploh najrajš neb nč delala testa k sploh ne vrjamem da + dočakam… kriza,držim pa vse pesti za vas,da vas čimveč + ugleda 😀

allstarka. Kako ti gre?jaz grem novi krog!in glede na moj ciklus upam da 31.12.ne bo menzisa :-)zdaj bm kmal ovulirala cez dobr tedn

zmedena25, jaz sem ok. Prejšnji teden sem imela O, a sem tudi dobila rahlo vnetje (po izcedku sodeče). Sva vseeno bila pridna (na srečo me ni nič bolelo med odnosom). Od O sem pa en teden čutila levi jajčnik, na čase me je tudi špiknal. Se mi je že začelo mešat, da imam slučajno vnetje rodil..omg, cela sem bila adijo. Sedaj je minilo in tudi več ne razmišljam toliko. Test naredim drugi teden v soboto (15.12.). Srčno upam na + in na zdravega avgustovčka <3

jaz ti tudi zelim iz srca da ti je uspelo…prav tako upam sama da meni tudi ta mesec uspe in da bo silvestrovanje se bolj veselo 🙂
drzim pesti zate <3…ce mogoce cekiras ringarajo me najdes pod bybyka_1987 🙂 me lahko dodas ce zelis
sem pa opazila pri sebi da v novembru je bila bol svoh O res pa je da sem urng se prehladila prvo virozo,pol iz te angina in nazadnje hud bronhitis in alergija na taprvi antibiotik….sma pa klub temu umes vsaj na 2 dni poskusla pa itaq zastopim da ni moglo bit….tako da tokrat pa upam da ne pride nic vmes in uspe…sicer bom komaj v 3 krogu

allstarka nekaj mi ringaraja steka….upam da cimprej porihtam

Pozdravljene,

s fantom zmerno paziva da ne bi prišlo do zanositve…če bi kaj bilo pa tudi vredu.

Kakorkoli, že pred prejšnjo menstruacijo sem čutila, kot da sem noseča, čeprav temu nisem posvečala pozornosti, saj sem tako ali tako čakala menstruacijo, ki naj bi to potrdila ali ovrgla. Potem sem jo dobila, z malo zamude, trajala je točno dva dni, sicer mi traja 3 dni, potem pa še 2 ali 3 dni rjavega izcedka. Zdelo se mi je očitno, da nisem noseča.

V zadnjih 10 dneh pa imam kljub dobljeni zadnji menstruaciji nosečniški občutek, trebuh je res okrogel, s tem da se okroglina dela pod popkom v centralnem delu, torej je nekako centralno zaobljen. Že zjutraj ga imam, ponavadi je zjutraj trebuh čisto raven. Po obroku pa je tak kot da bi bila v 5 mesecu… Trebuh je relativno trd, težko spim na trebuhu, saj imam občutek, da me “žuli” pod popkom… Če sem noseča, bi morala tehnično biti v 8 tednu. Sicer sem v zadnjem tednu precej razdražljiva in utrujena, samo to pripisujem vremenu.

Prejšnji teden sem naredila test, najcenejši iz DM-a in je pokazal negativno. Menstruacijo naj bi dobila jutri. Sicer nimam nobenih predmenstrualnih znakov.

No, bomo videli kaj bo jutri vseeno pa me zanima kako se čuti trebuh v zgodnji nosečnosti, tiste res prve spremembe.

N

New Report

Close