Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Ah šmorn 🙁 Sej bo, mesec bo hitr naokrog, potem pa spet v akcijo! Pa držat pesti da hitr uspe in bo + viden kmalu, pa da bo šlo tokrat vse po planih!!!

v petek 26 sva imela nezasciten odnos,v bistvu je v mene…od takrat sploh ne spim ponoč,sm premetavam se,jem nenormalno,dojke me bolijoooo,,hodim na malo potrebo ko zmesana..
a mislite da bo cez 9 mesecev bebica prišla????? 🙂 🙂 🙂 upajmo

Jaz sem tudi po par nezaščitenih odnosih jedla nenormalno, dojke sem imela večje, da o mali potrebi ne govorim. Pa sem dobila menstuacijo, sicer 3dni kasneje, ampak sem jo. Mislim da to dela vse psiha, ker si mi2 tudi neizmerno želiva otroka, v prvo se nama je slabo končalo. Če si imela samo en spolni odnos bi mogla imeti res srečo da zanosiš. Jaz prisegam na vsak drugi dan 🙂

byebye, zakaj pa prej nista razmišljala o zaščiti? Če brezglavo sexaš, moraš prevzet tut posledice za svoje dejanje.. Lahko bi pa šla takoj zjutraj po jutranjo tabletko. Sam po moje 4 dni po spolnem odnosu ne dobiš nosečniških znakov..

Meni se po njenem sporočilu zdi, da si ona želi otroka..

Joj se opravičujem!! Nisem bila dovolj pozorna na zadnjo besedo v postu.

allstarka_

nisva brezglavo sexala,želima si ga.
morem pa povedat čeprav vam se bo smesno zdelo,v moji druzini je vsem v “prvo” ratalo.

no da povem bila pr ginekologu,mi je nardil ultrazvok,sicer pravi da neka mala bubica bi se naj vidla-in je rekel da se naj počakam par dni pa pol naj nardim test–hjoooj živčki-živčki

tinaa77

točno tako želima si ga 🙂

Super! Upam, da vama je uspelo 😉

drage moje…

živčki so svoje naredil 🙂 🙂 🙂

sm šla po digitalni test….in pokazal +(6 dan)
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Torej javim

čez 9 mesecev bova ponosna mlada starša sinčka al pa hčerkice…….

Super !

Res sem iskreno vesela zate. Čimlepšo nosečnost ti želim ..

Juhuuuuu!! Čestitam!! Želim ti brezskrbno nosečnost brez zapletov!

Pozdravlne!zadno M sem imela 7.10. odlocila sva se se s partnerjem da bova povecala druzinico!imawa namrec ze 2 hcerkica je prisla nepricakovano za sinka sva delala 18mescev!sedaj pa po mojih izracunih in ringarajinih naj bi ovulirala 18-23.10. Sm pa mela priceek izliv vame sele od 22.10.kr je partner bil odsoten in torej v sredo sm imela obcutek da mi prsi gorijo,,v petek pa sm izsledila mali flekec krvi na hlackah in potem na papirju komaj mal sledi krvi in vec goste sluzi!danes bi mogla dobi M ampak je ni!je pa zmeraj tocna na 28dni in ob 6h zjutraj!v prsih me se na case pika,napenja in obcutek da se bo vsak cas ulila M!prisotni so td glavobol in krci ki pa ne trajajo vs cas?test sem naredila z jutranjim urinom z baby checkom ki pa je bil negativen!M nikoli ne zamuja!je kaj moznosti ali je samo psiha?ali oboje

Naredi test Clear Blue..zame najbolj zanesliv. Krvavitev je bila mogoče vgnezditvena… Upam, da vama je uspelo! Poročaj…

Tudi sama sumim da bi lahko bila vgnezditwena,ce ju3 se zmeraj ne bo M bm ponovila!javim 😉

Zjutri je se ni bilo sm nardila test je bil negativen!zdaj pa je bol krvava sluz in svetla urng sibka krvavitev k da je ni skor nc!vrjetn se bo se okrepila cez dan!ampak mi ne da mira una debela strd sluzi in malcek krvi v petek!je imela katera podobno situacijo?

Ewo se je okrepilo in je kot obicajno!gremo naslednji krog 😉

Sej boš mela kmal ovulacijo, tak da držim pesti!!! Poročaj 😉

Ja res 😉 in komaj cakam 😉 seveda bm in hvala 🙂

Js pa M pričakujem konec tedna…če obema rata, bova imeli podobna PDP-ja 😀

hehehe upam da je ne dobis :)mene je pa tole totalno zmedlo se mi se ni zgodlo,niti pri drugem ne…pr prvi pa tak nisem vedla do 11t da sem noseca redna perila pa brez znakov…no razen zaspanosti kar pa tkrat nisem sploh vedla da je to znak 🙂 pr tamalem tudi nic kaj posebnega je pa test pokazal ze 10dan po ovulaciji pozitivno in seveda tetke ni blo 🙂 sem bla pa na klomifenu prvi mesec

New Report

Close