prvi znaki nosečnosti
Pozdravljeni!
Upam, da tudi moje vprašanje spada med to temo… Jemljem kontracepcijske tablete, vendar priznam, veliko krat tudi pozabim. 26. aprila sem dobila krvavitev, kot ponavadi v 7 dnevnem premoru, le da je ta trajala le 1,5 dan in je bila šibka. ponavadi jo imam 5-7 dni. Vse od krvavitve dalje imam napete in boleče prsi, boli me trebuh in križ. Temu nisem dajala velikega pomena, dokler mi 4 dni nazaj, ob določenih vonjih postalo zeloo slabo (parfumi, mehčalec za perilo). Takoj sem šla po test First Sign, naredila sem 2, v razmaku 1 dneva in oba sta bila negativna. Zdaj ne vem na čem sem… Ali je možno, da mi test še ne bi pokazal nosečnosti, v primeru, da sem?
Že vnaprej se zahvaljujem za kakršnokoli mnenje. LP!
..danes naj bi dobila menstruacijo vendar je ni…no to ni nič presenetljivega saj me zadnje čase zelo heca, cel teden me že špika po trebuhu kot pred menstruacijo vendar je prisoten samo kar zelo močen skoraj prozoren beli tok, sem napihjena kot žaba, rigam kar nikol prej nisem in imam skos vetrove, danes sem naredila test, pokazal je tako rahel plus da sploh nism prepričana če je plus ali pa samo iščem dlako v jajcu 🙂 zanima me če je katera imela podobne težave? Test bom ponovila čez tri dni vendar sem nestrpna. ne morem vedet ne kdaj sem imela ovulacijo ne kdaj lahko pričakujem naslednjo ker jo včasih tut kak mesec nimam.
lep pozdrav!
mene pa zanima ce mi lahko katera svetuje, ce je ze imela podoben primer. M mi zamuja ze 7 dni, imam redne spolne odnose, brez zascite ze od zacetka maja. zelo si zelima z mozem otroka. do sedaj sem naredila ze 5 testov in vsak je negativen, zdaj me pa ze dva dni jajcniki bolijo in v prsih me spika, pogosto grem na wc… nevem a je to od prehlada ali je pa nosecnost? ginekologinja je pa trenutno na dopustu.. ali je to mogoce da vsi testi pokazejo minus kljub nosecnosti? hvala za odgovore, by
Pozdravljene,
sem nova članica foruma tu, ki se z možem že lep čas trudi zanositi. Februarja sem žal morala splavit in sva počakala z nezaščitenimi odnosi, tako kot nama je svetovala zdravnica. Od maja naprej imava odnose, večkrat na teden in nisva obremenjena s tem, da bi morala čimprej zanositi, si pa oba želiva dojenčka. Zaradi nerednega ciklusa, si niti ne morem računat plodnih dni in ovulacije, ampak glede tega me ne skrbi, ker imava vsakodnevne SO. Tokrat mi menstruacija zamuja 3 dni. Nekih pretiranih znakov ni, razen tega da se slabo počutim ipd. Možno, da je od vročine.
Počakam še kakšen dan pa naredim test? Ker se mi je včeraj pojavil rahel krvav izcedek in to je bilo vidno samo na toaletnem papirju, perilo in dnevni vložek sta bila čista, prav tako danes nič. Samo ko se obrišem na toaletnem papirju vidim kot nek izcedek. Urin je normalne barve.
Mi zna katera pomagati?