prvi znaki nosečnosti
Zrdavo, imam eno vprašanje..
že nekaj mesecev moja menstruacija ni tisto kar je bila včasih.. kri je temnejša, je kakšen dan ko je tudi skoraj črna. Sama menstruacija traja vsak mesec isto, mogoče se začne dva dneva kasneje. Zdaj me pa zanima, če bi morda katera vedela kakšni so razlogi, da se je sama barva krvi tako spremenila.. novembra sem iz preventive vzela jutranjo tabletko.. ker mi pa misli niso dale miru, sem naredila tudi nekaj testov, ki so vsi pokazali negativno. Nazadnje mi je menstruacija zamujala 4 dni. Zopet sem naredila test nosečnosti(prvi ali drugi dan izostanka) in je zopet pokazal negativno..naslednji dan sem dobila menstruacijo, vendar je ta še kar čudne barve in ne tako močna kot je bila včasih. Moram sam še opozoriti, da sem nazadnje imela spolne odnose novembra.
A sploh je kakšna možnost, da je test pokazal narobe ? Tega si ne želim..vendar me sama sprememba barve krvi malo bega..
Lp in hvala za odgovore..
živjo…
mene pa nekaj zanima… z fantom si želiva imeti otroka in nimava zaščitenega odnosa….M bi mogla dobit že okrog 15 vendar je še nisem dobla… full me bolijo prsa tako da se jih sploh ne morem dotaknit, slabo mi je ampak samo proti večeru (ne bruham sam pa mi včasih prileti gor da bi najraje vse zbruhala ven)…zjutraj mi ni slabo…testa še nisem delala ker me je strah da bi bil negativen ker si zelo želim da bi bil pozitiven…mislite da je kaj možnosti da sem noseča….
hvala za odgovor…lp
zdravo, najprej pozdrav.mam eno vprašanje.prejšni mesec sem končala s kt, ki sem jih jemala 6 let. s fantom ta mesec nisva pazila ampak sva redno imela odnose.menstruacijo bi morala dobiti okrog 1.03, vendar sem 25.02 zvečer na papirju videla svetlo rdečo kri.včeraj se je nadaljevalo cel dan tako, vendar ne takšna količina kot pri menstri pa tudi barva je zelo čudna. zanima me ali bi to lahko bila vgnezditvena ali ne…
hvala in lep pozdrav
Prosim pomagajte mi razumet, ker sem že rahlo na koncu z živci…
menstruacijo bi morala dobiti pred 7 dnevi.. včeraj sem naredila test s dm-ovih testom first sign in je bil negativen. danes mi ni dalo miru in sem ponovila s clear blue. v prvi minuti in pol je kazal res zelo meglen plus, nato je izginil… ker sem se želela prepričat, sem vzela plastiko dol 🙂 in na tisti “palčki” je sicer vidna zelo tanka črtica…pa ne vem ali pač od plastike ali se črtica pojavi in izgine tudi, če nisi noseč? ali se sploh pojavi ali je že od začetka samo ena črtica – vodoravna?
lp.veliko stvari imamo v glavi,verjemi sama sem že ne vem kolikokrat mislila,da sem noseča z dragim delava na otroku že celo leto,vsakič ko vidim negativen test imam solzne oči,jokala sem se že milijonkrat- ampak je vse v glavi.Če si noseč ti test jasno pokaže ,da si ni ti treba plastiko vzeti dol.Meni je zamujala 14 dni in v teh 14 dneh so šli vsi moji živci (sem noseča ali ne,narediti test ali ne,ker sem vedela da ne bom prenesla minus na testu sem se odločila,da ga ne naredim),potem pa je prišla M.In spet je bilo na vrsti razočaranje.Ne sekiraj se.Tiste,ki si želijo biti noseče oz.delajo na tem se jim bo želja nekega dne uresničila,tiste ki pa si ne želijo pa se naj ustrezno zaščitijo.Upam,da se nisem preveč razgovorila..lp in vsakemu želim tisto kar si sam najbolj želi. 🙂
Pozdravljena Sarra90!
Najprej vedi da nisi sama nikoli v teh pomembnih odločitvah in željah 🙂 Upam da te ne greabi panika, ker te leta omejujejo. Ampak kakorkoli, kar si neizmerno želimo pride verjemi…ne tako kot hočemo, ker dojenček pač ni na recept, da pa bi ga kar imela……ciklus življenja namereč ni ravno vedno tako. Tako da, se kar fajn odpravi k ginekologu na preizkave, morda ti že v trenutku prve preizkave uredijo zadeve. Midva delava neobvezno na tem že 5 mesecev, pa ni nič…ok imela sem sedaj 28let. Ampak če le želiš je rekla ginekologinja na zadnjem obisku nej grem na preiskavo HSG, morda samo malo jajčnike preverit, nič obveznega…vsekakor me je strah, morda bolečine, neprijetnosti, vendar hitro mine, tako da grem že v torek. No če preživim se zihr oglasim 🙂
Ampak ne se obremenjevat z zanositvijo, sprosti telo! Dojenček bo prišel, ko bomo v telesu zanj ustvarili vsep omembne pogoje da bo zrasel in se razvijal. Za vsakega prdie cajt, sam žal ne na recep kot si v trenutku zaželimo.
LP K
Tudi jaz bi povprašala za vaše mnenje.
Z fantom imava redne spolne odnose. Jem kontracepcijske tabletke, pa vendar ne ravno ob točni uri, kdaj tudi po tri ure zamudim ker je odvisno pač ali vstanem ob 7 ali 10, 11. Ko sem vzela zadnjo tabletko, sem 4 dni čakala, da je prišla menstruacija ponavadi se pojavi že 3 dan od tega ko vzamem zadnjo. Ta menstruacija je bila zelo slaba skoraj nič in zelo kratka samo 2 dni. Od kar sem vzela zadnjo tabletko pa se vsak dan počutim slabo in nadlegujejo me glavoboli. Je kakršna koli možnost da sem zanosila, saj semenčeca v telesu preživijo 72 ur. Je mogoče da sem zanosila ko sem vzela zjutraj zadnjo tabletko, zvečer sva seksala in naslednji dan nisem jemala več zaščite. Testa še nisem opravljala ga pa imam namen prav kmalu.
Lep pozdrav
živjo, mene pa zanima, imam vse nosečniške znake 1 tester do sedaj mi je pokazal pozitivno vendar čisto rahlo. imam krvavitve zdaj že 2 meseca ki mi 10 dni zamujata zdaj že 2 meseca kot pa normalna menstruacija kar se mi ne zdi vredu ker mi je vedno menstruacija zamujala do 2 dni. na ultrazvoku mi tudi ne pokaže nosečnosti. jaz pa sem že vsem razglasila da sem noseča ker čutim tako. že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore.
lp
Pozdrav,
prosim pomagajte mi z odgovori.
S partnerjem sva imela spolni odnos, med katerim sem žačela krvaveti.
Penetriral je vame. Naslednji dan pa se je krvavenje končalo.
Je bila to menstruacija?
, pričakovala sem jo namreč ravno tiste dni, saj sem imela vse predznake
le-te.
Prejšni mesec sem imela menstruacijo okoli 20., počakam do takrat, ali je možno da sem zanosila.
Lp
Pozdravljene,
v četrtek sem imela nezaščiten spolni odnos in fantu je prišlo vame, nato sem zvečer kake 4 ure po spolnem odnosu dobila menstruacijo, ki pa je trajala le 3 dni, 4 dan sem imela le še svetlo rjav izcedek (moje menstruacije ponavadi trajajo 5-6 dni). Zanima me kdaj lahko naredim test nosečnosti da bo čimbolj točen, povsod piše dan po izostali menstruaciji, ampk do moje naslednje je še 24 dni, ga lahko naredim že prej?
cao! tudi jaz bi se vam pridružila. midva z fantom delava na dojenčku že 9 meseceu in vsak mesec sem bila prepričana da bo ampak sem do sedaj bila vedno razočarana. Prejšnji mesec sem pa sama sebe prepičala da se nebom več s tem obremenjevala in res ko bo bo.
Imam pa ta mesec tako čudno počutje. Polna sem optimizma, za nič se ne sekiram, sama sebi se smejim….me pa grozno bolijo bradavice pa hrbtenica pa nekajkrat na dan me pika v jajčnikih. Nevem pa če se je končno prijelo. Mi je pa kolegica rekla da se je enako počutila in je čutila da je noseča.
no toliko iz moje strani. Če ima katera podobne občutke naj pove. lp
Draga pomoč545!
Nisem sicer članica tega foruma, ampak trenutno sem tudi sama v dvomih in me je zaneslo sem. Ko sem prebrala tvoj post sem se takoj ustavila. Napisala si da si naredila dm-ov test Duo Sign. Tudi sama sem ga naredila pred 2 leti in mi je pokazal negativno, seveda sem ga naredila zelo zgodaj zjutraj s prvim urinom. Ker sem se zanašala na ta test, sem živela mirno naprej M pa še vedno nism dobila. Vseeno sem se prijavila na pregled pri svoji G, ker sem se bala da bi bilo kaj drugega narobe z mano. No, ko sem prišla na pregled sem izvedela da sem že v 8.tednu nosečnosti.
Nočem delati slabe reklame za test Duo Sign, samo želela sem ti malo odpreti oči :)))
Pozdravljene imam precej velik problem 1 težava je v tem da sem mladoletna vendar sem se o vsem tem tudi že pogovorila s starši ki pa mi stojijo ob strani . Pred kar nekaj tetdni nama je s fantom počil kondom in že drugi dan sem kupila in uzela jutranjo tabletko po enem tednu sem dobila precej močno menstruacijo . potem je bilo nekaj časa use ok doker se nama zopet ni ponesrečilo in je kondom pravtako počil sedaj jutranje nise uzela ker mora biti čas med jemanjem minimalno en mesec vendar ne vem niti zakaj sploh ne dobim menstrucaije , se jutranja šteje kot menstruacija in se potem šteje ciklus kar naprej ? Stvar je taka da menstruacije še vedno niam tudi na prsih nisem opazila nobenih sprememb vendar se mi je pa zagnusila določena hrana ,ki sem jo prej kar precej pojedla napr. čips ,pizza,čokolada , sladkarije. Stvar pa je tudi o tem da še nimam izbranega ginekologa vendar bom to počasi uredila . Prosim poomajgajte mi !
punce imam eno veliko vprasanje…na katerega se pa nisem dobila tocnega odogovra:po 5mesecih jemanja tbl cerrazzete sem prenehala in sva zacela takoj delati na otrocku seveda sem istocasno zacela vzemati Elevit…prvi nezasciten odonos je bil 3dan po prenehanju…naj omenim da je pri cerrazete meni menstruacija zmeraj zginla za mesec-2 in je sedaj bila tudi zadnja 7.2…..po prenehanju se mi je sicer 2x pojavlo kot bi hotla bit krvavitev ampakje bila prakticno cisto svetla sluz…sem pa mela 2 dan po tistem odnosu tako mocne krce v spodnem delu trebuha da sem mislila da mi bo vsak cas nekaj poknilo pa se ulila menstruacija potem pa se je bolecina malo zmanjsala in prestavla na levi jajcnik….sedaj je 5dan po prvem odnosu k sva zacela in me zanima je ze mozno da se kaj dogaja ali ne?ker krcev pa tudi ni vec…lahko po prenehanju takoj zanosim tudi ce nisem imela menstruacije?sej wem zmedena sem ampak doma imamo ze 2 cmrla…aja pa da ne pozabim krci so se nekakao ponehali…obcasn me hoce piknit se