Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Midva sva leto in pol, ko pa sma začela trikrat na teden, Občasno na tri dni ali na dva dni in nama je po tej taktiki ratalo!

Ne vem kaj ti bo taka statistika. Enim rata v prvo, midva sva se matrala 5 let in uspelo šele s pomočjo OBMP:

različno je bolj na to misliš dlje bo trajalo! čim manj mislit na to pa ko bo bo

Nama je uspelo v drugem mesecu.

Ne vem kaj ti bo taka statistika. Enim rata v prvo, midva sva se matrala 5 let in uspelo šele s pomočjo OBMP:

Joj kako ste nekatere nestrpne…kaj mi bo statistika….mislim da je forum namenjen temu da se vpraša kej!! Napisala sem informativno me zanima….!!!! Če ti je blo tko težko napisat brez unga prvega stavka pa pč neb odpisala. Hvala ostalim za odgovore.

Boleče prsi, pred enim tednom vrtoglavica, boleča glava, testi za nosečnost so pokazali negativno (že dva). Kaj to pomeni? Je lahko vseeno nosečnost?

Ne.

pred zaostankom nosečnosti ni znakov vsaj jaz jih nisem mela. dolgo po zaostanku so se pojavli pa še to sem že vedla da sem! pred zaostankom menstruacije ti ti znaki nič ne pomenijo,ker prvi znak je izostanek!

Midva sva obakrat rabila točno eno leto. In obakrat je uspelo na dopustu, čeprav sva bila vmes tudi že na dopustu…

a je mogoč da zanosiš tut brez spolnih odnosov, npr. s samozadovoljevanjem… ?

Ka te z tabo je, kaj si sploh naredla kako šolo da maš taka brezvezna vprašanja. Kar vsak pameten človek ve da to ne drži!

Sorry, ma morem…aaaaahahahahahahahaha….

Včasih se res sprašujem, kaj je z današnjo mladino. Pred 15 – 20 leti nismo imeli interneta, pa smo vseeno bili bolj ozaveščeni, kar se tiče spolnosti. Danes lahko vtipkaš eno besedo v brskalnik in lahko ure in ure prebiraš literaturo, pa ste nekateri toliko leni, da se vam še to ne ljubi.

Ja, lahko zanosiš brez spolnih odnosov. Ne, ne moreš zanositi s samozadovoljevanjem. Brez spolnih odnosov lahko zanosiš v postopku OBMP.

O ljubi bog, kakšne neumnosti sprašujete!!!!!!!! Pa kaj misliš, da si devica Marija in da boš brezmadežno spočela samo s tem, da si jo boš malo božala???????

Ob vseh teh vprašanjih me skrbi stanje našega šolstva…so biologijo ukinli? Ali pa se učijo kako pod vodo diha morska zvezda???? hahahaha…kam smo prišli…še malo pa bomo spet čarovnice na grmadi žgali…

Drugače pa tudi pri nas čakamo primeren trenutek za lulanje na palčko! 😀

My country is the World and my religion is to do good :) *¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·´ *Leiko - little flower*

živjooo
imam kar neka vprašanj
1 tedn je še do menstruacije ,vendar imam občutek da sm noseča (imam boleče dojke,slabost sam da ne morm bruhat, bolečine v križu te v spodnjem delu)bila sem tud pr ginekologu sam mi je reku da nism 100% noseča

živjoo imam kar neka vprašanj 1 tedn je še do menstruacije ,vendar imam občutek da sm noseča (imam boleče dojke,slabost sam da ne morm bruhat, bolečine v križu te v spodnjem delu)bila sem tud pr ginekologu sam mi je reku da nism 100% noseča

Če bi brala tole temo, bi ti bilo jasno, da ti nihče ne more svetovati drugega kot do, da počakaš na dan, ko bi morala dobiti menstruacijo in narediš test nosečnosti. Drugače pa predlagam, da kako šlogarco vprašaš. Ona bo ziher vedela.

Živijo

Mene pa ene 7 dni če dajejo občasni blagi krči, niso tako močni kot pri menstruaciji, mogoče kak trenutek, a je takoj mimo in ker mi M že malo zamuja sem naredila danes test za nosečnost in je pokazalo dve roza črtici. Ker sem prejšnji teden menjala ginekologa in na novega moram počakati 3 tedne, me zanima ali so občasni krči čez dan normalni, kdaj se lahko začnejo pojavljati in do kdaj trajajo? ker me je strah SS. V bistvu, v kolikor sme računala, imam pol krče že od 3tedna nosečnosti a ne… je to možno?

Hvala.

New Report

Close