prvi znaki nosečnosti
Ne vem kaj ti bo taka statistika. Enim rata v prvo, midva sva se matrala 5 let in uspelo šele s pomočjo OBMP:
Joj kako ste nekatere nestrpne…kaj mi bo statistika….mislim da je forum namenjen temu da se vpraša kej!! Napisala sem informativno me zanima….!!!! Če ti je blo tko težko napisat brez unga prvega stavka pa pč neb odpisala. Hvala ostalim za odgovore.
Ob vseh teh vprašanjih me skrbi stanje našega šolstva…so biologijo ukinli? Ali pa se učijo kako pod vodo diha morska zvezda???? hahahaha…kam smo prišli…še malo pa bomo spet čarovnice na grmadi žgali…
Drugače pa tudi pri nas čakamo primeren trenutek za lulanje na palčko! 😀
Živijo
Mene pa ene 7 dni če dajejo občasni blagi krči, niso tako močni kot pri menstruaciji, mogoče kak trenutek, a je takoj mimo in ker mi M že malo zamuja sem naredila danes test za nosečnost in je pokazalo dve roza črtici. Ker sem prejšnji teden menjala ginekologa in na novega moram počakati 3 tedne, me zanima ali so občasni krči čez dan normalni, kdaj se lahko začnejo pojavljati in do kdaj trajajo? ker me je strah SS. V bistvu, v kolikor sme računala, imam pol krče že od 3tedna nosečnosti a ne… je to možno?
Hvala.