prvi znaki nosečnosti
z fantom sem imela nezaščiten spolni odnos. ni končal v meni. pojedla sem 4 kontracepcijske tabletke, ki zadostujejo dozi 2 jutranjih tabletk in sem jih vzela 20 minut po spolnem odnosu. te tabletke 2 od 4 sem drugo jutro izbruhala, in takoj še vzela 2, ki zadostujejo dozi 1 jutranje tabletke. danes sem naredila test nosečnost in to je 5 dni po spolnem odnosu. test je pokazal povsem negativno. ni mi slabo, me pa zelo skrbi. kaj naj naredim?? ;((
z fantom sem imela nezaščiten spolni odnos. ni končal v meni. pojedla sem 4 kontracepcijske tabletke, ki zadostujejo dozi 2 jutranjih tabletk in sem jih vzela 20 minut po spolnem odnosu. te tabletke 2 od 4 sem drugo jutro izbruhala, in takoj še vzela 2, ki zadostujejo dozi 1 jutranje tabletke. danes sem naredila test nosečnost in to je 5 dni po spolnem odnosu. test je pokazal povsem negativno. ni mi slabo, me pa zelo skrbi. kaj naj naredim?? ;((
žiujo punce.
Stara sem 16 let in sem mela pred 3 meseci prekinitev nosečnosti. po tem s fantom nisva imela splonih odnosev 1 mesec in pol.. kasneje sva bila pa vedno razen 1x zaščitena s kondomom.. ampak takrat ko nisva bila zaščitena ni prišlo do izliva sperme. imela sem pa menstruacijo po tem, ki se je končala 22. 12. 2012, sedaj pa mi je že 1 teden občasno slabo, zvija me v trebuhu kot bi dobila menstruacijo, za kar pa še ni čas, imam bolečo bradevičko vendar ne obeh enako bolečih, in včasih sem zelo napihnjena. testa nosečnosti še nisem delala.
kaj mi priporočate? in kaj mislite ali sem noseča ali ne?
prosim za odgovor, LP vsem..
Punce mal me zanima informativno kolk časa ste delale na tem da ste zanosile? Tolk je danes vsepovsod govora o vse težji zanositvi, glede na način življenja sploh ne dvomim, živčnost, hitr tempo življenja….kako se pa bo človk popolnoma sprostiu :/ Sam tko informativno me zanima. Delam na tem dobre tri mesece….upam sam da čimprej uspe 😉 LP