Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

je

Super!:)

Hvala za odgovor.

z fantom sem imela nezaščiten spolni odnos. ni končal v meni. pojedla sem 4 kontracepcijske tabletke, ki zadostujejo dozi 2 jutranjih tabletk in sem jih vzela 20 minut po spolnem odnosu. te tabletke 2 od 4 sem drugo jutro izbruhala, in takoj še vzela 2, ki zadostujejo dozi 1 jutranje tabletke. danes sem naredila test nosečnost in to je 5 dni po spolnem odnosu. test je pokazal povsem negativno. ni mi slabo, me pa zelo skrbi. kaj naj naredim?? ;((

z fantom sem imela nezaščiten spolni odnos. ni končal v meni. pojedla sem 4 kontracepcijske tabletke, ki zadostujejo dozi 2 jutranjih tabletk in sem jih vzela 20 minut po spolnem odnosu. te tabletke 2 od 4 sem drugo jutro izbruhala, in takoj še vzela 2, ki zadostujejo dozi 1 jutranje tabletke. danes sem naredila test nosečnost in to je 5 dni po spolnem odnosu. test je pokazal povsem negativno. ni mi slabo, me pa zelo skrbi. kaj naj naredim?? ;((

Ma kaj vam je babe? V današnjem času, ko se toliko govori o zaščiti in vsem mogočem, se igrate na tak način? Kar naj te še malo skrbi, bo dobra šola za naprej. Test tako hitro namreč ne pokaže.

ali je možno zanositi po prvem sexu brez zaščite pa še to sam pou ure?

zanosiš lahko ob prvem odnosu!

hvala sunjarka :)) sicer sem vmes že dobila menstruacijo, tako da gremo dalje. upam da bo kmalu tudi meni pokazalo plusek 🙂

p.s. profil iz katerega pišem je od fanta, zato tudi takšno uporabniško ime 😀

lp 🙂

jaz imam sindrom PCO in sploh nisem imela nobene menstruacije, zanosila pa dvakrat… se prvi, predvidevam, da sem imela dve ovulaciji in vsakič se je prijelo…

Živijo! Mene nekaj zanima ,en dan po m.sem imela odnos brez zaščite.Zdaj me pa zanima ,če tudi lahko zanosiš ali ne …. hvala

žiujo punce.
Stara sem 16 let in sem mela pred 3 meseci prekinitev nosečnosti. po tem s fantom nisva imela splonih odnosev 1 mesec in pol.. kasneje sva bila pa vedno razen 1x zaščitena s kondomom.. ampak takrat ko nisva bila zaščitena ni prišlo do izliva sperme. imela sem pa menstruacijo po tem, ki se je končala 22. 12. 2012, sedaj pa mi je že 1 teden občasno slabo, zvija me v trebuhu kot bi dobila menstruacijo, za kar pa še ni čas, imam bolečo bradevičko vendar ne obeh enako bolečih, in včasih sem zelo napihnjena. testa nosečnosti še nisem delala.
kaj mi priporočate? in kaj mislite ali sem noseča ali ne?
prosim za odgovor, LP vsem..

POzdravljeni!
s fantom sva imela zaščiten spolni odnos vendar nama je kondom počiu.. po tem sem si temeljito sprala in obrisala nožnico. ali je možno da sem zanosila?

Da možno je da zanosiš,ker vsega nisi ven sprala!

Bi bilo pametno, da bi si kakšno literaturo prebrala. Izpiranje in brisanje nožnice nikakor ne pomaga.

Pa je velika možnost za zanositev? pred 4 dnevi sem imela pa ovulacijo. danes pa sm v nožnici opazila neko belo snov.. Kaj to pomeni?

Možnost za zanositev so enake, kot če si ne bi prala nožnice.

Se praavi da če mi zamuja menstra da je to lahko že znak da sem noseča?

Da če ti zamuja to je prvi znak da si lahko noseča ja! če ti zamuja idi po test pa boš takoj vedla!

Punce mal me zanima informativno kolk časa ste delale na tem da ste zanosile? Tolk je danes vsepovsod govora o vse težji zanositvi, glede na način življenja sploh ne dvomim, živčnost, hitr tempo življenja….kako se pa bo človk popolnoma sprostiu :/ Sam tko informativno me zanima. Delam na tem dobre tri mesece….upam sam da čimprej uspe 😉 LP

nama je ratal u prvo 😀 (sva pa res oba še mlada, 23 in 25 let)

New Report

Close