Najdi forum

problemi pri sexu

Lep pozdrav!

Midva s punco imava en problem… glede seksa! Stvar je taka… seksala sva petkrat (zadnjič danes) in njo še zmeraj precej boli. Oba zanima, kako lahko se lahko bolečine znebi? Uporabila sva tudi kremo za telo, da je lepše drselo, a jo je vseeno bolelo (sicer manj) pa še potem jo je peklo. Bo s časoma bolečina izginila?
Imava (imam) pa še en problem. Meni še niti enkrat ni prišlo med seksom! S samozadovoljevanjem nimam težav, pri seksu mi pa še ni nikoli prišlo in me to malce skrbi. Kaj narediti?
In še zadnje vprašanje… kako je s kremami? Se da dobiti kakšna posebna in ali je za to potreben recept?

Prosim za čimpresjšnji odgovor!

Nikar za vlaženje ne uporabljajta krem, ki so namenjene za kožo!!! Te kreme vsebujejo tudi maščobo, ki ni primerna za nožnično povrhnjico. Prav možno je, da so težave nastopile zaradi uporabe kreme. Pojdite v lekarno in povprašajte za lumbrikant, če ga v lekarni nimajo pa se podajta v “red shop” ali “sex shop”, karkoli pač. Tam gotovo imajo prave reči za “mazanje”, ki niso nevarne za sluznice in nožnico.
Orgazem med koitusom se bo tudi sčasoma uredil, samo ne se s tem obremenjevati. Počnita stvari, ki so vama obema všeč in se ne obremenjujta s podrobnostmi iz “teorije spolnosti”. Bistvena je spontanost. Na recept “se ne da seksat”!

Spoštovani!

Tudi jaz sem vam že par dni pisala, (pa še nisem dobila vašega odgovora) da imava s fantom isti problem in sicer da njemu nikoli med spolnim odnosom ne pride! In to se ni uredilo niti v enem letu…bi se v tem času že moralo to urediti? Zadeva postaja vedno bolj moteča, tudi, ker si počasi oba želiva otroka!

Hvala za odgovor!

Lara

Draga Lara,

kolikor vem, sem vam pred kratkim odgovoril, malce drugače kot tokrat a vendar. Najprej vprašanje: kako ste lahko prepričani, da fantu nikoli ne pride v nožnico? Sicer “recepta” za rešitev tega problema, če res obstaja, ne poznam. Ostane vama le neke vrste “trening” oziroma “neobremenjena igra”. Če gre samo za “fizičen problem” prokreacije oziroma zanositve, si lahko izbrizgano seme, ki ga pridobita “kako drugače” v nožnico “prestavite tudi z navadno injekcijsko brizgo”,vendar sem prepričan, da obstaja tudi drugačen način, samo najti ga morata.
Povsem možno pa je, da ima fant psihične težave oziroma kak psihološki razlog za “zavoro” in bi morda potreboval pomoč psihologa. Pogosto gre pri seksualnih motnjah za razloge, ki so globoko v podzavesti in jih ni mogoče rešiti s peprostim “razumom” oziroma racionalno s prepričevanjem, saj so prikriti in se jih pri najboljši volji ni mogoče “domisliti” brez strokovne pomoči.

New Report

Close