Najdi forum

Saj lih to…

Nikjer ne piše, da je potrebno na tem forumu pisati slovnično. Vsaj jaz nisem tega nikjer zasledil. Sem pa že pisal v pogovornem jeziku in dobil pozornost mnogih punc. Pozornost, pri kateri sem dobil polno zgrešenih, ter primitivnih komentarjev. V stilu, da sem neizobražen, naj se naučim pisati,…Drugače pa zanimivo, da so vsi posti prihajali s strani ženskega spola.

Se že sprašujem kam sem prišel. Nazaj v srednjo šolo, na spis iz slovenščine ? Morda pa izvem oceno kmalu. Upam, da bo pozitivno, da nebom razočaran…

Motiš se. Mene je pred časom neka punca skušala spoznat preko oglasa. Oglas je bil napisan, da ne veš, ali je pisala 20-letnica ali 2-letni otrok. Polno slovničnih in pravopisnih napak. Na podlagi tistega sem tudi pomislil, kakšna oseba mora biti tista punca, da se ni potrudila napisat oglas kot se šika. Take malenkosti veliko povedo o človeku. Ravno zaradi pravopisnih napak se ji na oglas nisem odzval.[/quote]

Smo na preprostem forumu, s temo ljubezenski nasveti…in ne na salamonovem oglasniku, kjer si iščemo partnerja oz. partnerko…

Saj nisem rekel, da me je osvajala na tem forumu.

Saj nisem rekel, da me je osvajala na tem forumu.[/quote]

Potem pa offtopic 🙂

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

New Report

Close