Najdi forum

Pozdravljeni!

A poskuša kdo kako luštno punco prek neta zapet pa to? Kr jst vidm, da tiste res luštne, ko majo ful tistih plusov pa komentarjev prek neta, nobena noče ven it al pa telefonske dat…kao odgovor je vedno, da se ne dobivajo prek neta…
Pa me zdej zanima, a mate vi kaj več sreče prek teh netlogov pa facebookov, mislm tko, če je ne poznate od prej, pa je luštna, a dajo telefonsko?

ko slišim za fb pa podobne kozlarije, se mi lasje dvignejo…. Namišljen svet namišljenih in pozornosti porebnih primerkov človeške vrste!!

To so pač ene tistih, ki imajo profil ustvarjen le zato, da jih potem drugi hvalijo in si s tem pumpajo ego, v stilu Frendi in flirt. Osebno sem prijavljen le na Facebooku, pa še to imam na seznamu prijateljev le tiste, ki jih osebno poznam, medtem ko se mi zdi ciljno iskanje preko teh aplikacij zgrešeno. Zdi se mi mimo, da bi recimo na Facebooku dodal kar eno punco, ki je ne poznam, je nikoli v življenju nisem videl, pa ji potem začel dvorit.

seveda dajo telefonsko vse ostalo tudi:)

Z vsako, ki sem se srečal je rekla, da jo je malo strah spoznavat preko neta, tako da ostale ki si to ne upajo je strah prisoten preveč.

vztrajaj pa bo, enkrat že!!!

Nic bolj in nic manj namisljen kot tukaj in v reali, kolko ljudi vsepovsod nekoga glumi, alooo, ni sposobnih ali noce videti svoje realne slike, popravit svoje napake itd.

Pretezno dve vrsti ljudi ne mara fejsa, prvi so starejsi ljudje ki imajo dovolj druzbe ter zive v istem okolju ze sto let in se jim s tem ne da ukvarjat/nimajo casa, ter fizicno neprivlacni ljudje. Fizicno neprivlacni (predvsem tisti nezadovljni sami s seboj, zafrustrirani) so ekstremno proti stranem, kjer se pokazes na sliki, to smo ravno zadnjic ugotavljali. Enih par se jih poskusi s kaksnimi tujimi ali kao smesnimi animiranimi slikami, ne vem no kaj imajo od tega.

Meni nihce ne more niti pisat preden ga ne odobrim za prijatelja, za prijatelje pa odobravam izrecno samo ljudi ki jih poznam osebno ali pa ce se pri kaksnih komentarjih s kom ujamem, je oseben znanec mojih znancev ali znank, prijateljev, prijateljic in me zaprosi za prijateljstvo, ali mi je na kaksen drug nacin nekako simpaticen iz kaksnih skupin(teh je najmanj, ne vem ce imam 2 cloveka “kar tako” za prijatelja).-

Ful fino mi je imeti fejs, ker se nas je naslo na njem nekaj sosolcev iz osnovne sole, katerih ze 20 ali vec let nisem videla, prav tako iz srednje sole ali faksa, bivsih sosed in sosedov, super zadeva je fejs! Ko mi kaksna bivsa sosolka ne odgovarja – ko samo firbca, jo itak cez cas skenslam, srota tam ne mislim zbirat.

Zdaj pa se odgovor na zastavljeno vprasanje: ce si sam simpaticen in zanimiv, potem se vsaka zenska odpre, ce pa si vizualno in po obnasanju lolekbolek, pol pa itak da nic ne dobis – no to je isto kot v reali, saj razumes.

Ne vem kaj bi kej rekla. Očitno si še malo “nedorasel” in ti je lepota ženske prioriteta. Stvar je pa v tem, da so “lepe ženske” zelo samozavestne predvsem zaradi takih kot si ti, ki se na vse pretege trudijo, da pridejo do njih. Glede na izbor, ki ga imajo se temu primerno tudi obnašajo. In v kolikor nisi tip človeka, ki bi jih v naravi privlačil kot magnet ni za pričakovati, da jih boš očaral preko spleta. Razen v primeru, da si super dečko in ima ženska v glavi vse popredalčkano kot je treba.
Glede na moj komentar se bo verjetno našel kdo, ki bo rekel da sem js pa očitno ona v drugi skupini. Ne nisem, sem čisto navadna punca. Imam se za simpatično, predvsem pa imam kaj v glavi in srcu. Ti pa očitno iščeš samo lepe in to je edino kar šteje.
Si pomislil morda, da si se malo “precenil”?

Bom dala primer: Živjo! Kako si? Kaj počneš lepega? ali pa Živjo! Si samska? ali pa v opisu…sem pošten fant in iščem pošteno dekle…ali pa kaj v stilu, kako so nekoga vse ženske zafrknile in kakšne podobne negativne, pri čemer v drugem stavku, ko se pogovarjaš ugotoviš še to, da nima nobene volje do življenja. Take stvari odbijajo na daleč. In če dobro pomisliš, verjetno bi tudi tebe. Če se najdeš v teh “kiksih”, potem je to lahko eden izmed razlogov, zakaj ne dajo številke.
Druga možnost je strah in ustvarjen profil samo za nabijanje ega ali preganjanja dolgčasa.
Tretja možnost, da jim ni všeč tvoj fizični izgled.
Četrta možnost je, da vidijo tvojih 600 lepih prijateljic in po možnosti še komentarje, ki jih daješ in spet “no go”.
Mene ful odbija, če nekdo išče punco v stilu-če ne boš ti, bo pa kakšna druga in jih spoznava kot po tekočem traku.
Mogoče ti pa manjka samo stil…malo humorja, malo samozavesti, pogovor, iz katerega se vidi počiščena podstreha o osnovnih življenjskih vprašanjih Ne vem kaj je, moraš sam ugotovit.

Saj tud v reali, ko neko žensko na novo spoznaš, je verjetno prej nikoli nisi videl in ji začneš “dvorit”. Meni se to ne zdi nič zgrešenega. Razlika je samo pri prvem stiku, ostalo pa potem poteka enako, kot da bi se spoznal v živo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ja to, da bi biu kot en magnet, to res nism po mojem, kr vidm v reali, da ravno ene lepotice n gledajo ravn za mano hehe.., sam najslabš pa tut nism, ampak tko, se mi pa zdi da sem kr brihten, pa da znam v smeh spravt kako punco 😉
no, hotu sem rečt, da bi rad kako luštno ane, pa da vidm kako je kej stanje s tem, ker moj frendi se ne dobivajo tkole prek neta, pa pol ne vem ravno a so res sam za okras te ljubke pa to gor, al so kakšne možnosti, sam da taprave še nism zahaklal gor..
tist komentar se mi dopade, da jih je mal strah spoznavat prek neta, tko da ne bom kr obupal 😀
pa tisto, da bi rad sam lepo eno, brez srca, to tudi ni res, rad bi samo eno lepo v obrazek, da jo z užitko kušneš, pa ritko da ma, ker to je ker velik pokazatelj, da je taka gibčna športnica, pa pokončne prsi ane..sej to je normalno 😉 pa seveda da je taka, da se ti posveča, v bistvu da živi zame no al kk bi se drugač izrazil…

Najprej sem mislu, da si še kar vredu, ampak, glede na to, da: iščeš eno tako, ki bo živela zate, ti pa moram povedat, da si navaden bedak. Mislim WTF, a si na glavo padu al kaj ?
Kako to sploh deluje, da nekdo “živi zate” ? A to pomen, da sploh nima svojih hobijev – ti si njen edin hobi ? Pride to tebe, seksata, pol greš pa ti na comp špilat igrice, ona gre pa loh dam, al pa ti nardi sendvič.

Dej pober se ven, pa se najprej sporijatelji z 10 ženskami, tudi z grdimi, da si vsaj ustvariš neko predstavo o življenju, očitno ti jo staša nista dala.

Živi raje ti zase, druge pa pust pri miru !

N vem kaj je to slabga, če ženska živi samo zate…mislm, sej jst pa samo zanjo ane..to je tko v bistvu mišljeno, da je potem samo moja, ne da se dobiva še s kom…
In ne, to ni mišljeno da sexava pa grem pol na igrice, to je mišljeno tko, da sexava, pa pol po sexu jst ves ponosen rečem, da kako srečo sm meu, pa da še vedno ne razumem kk se je lahk zame odločla, ku je tok luštna 😉
Pa upam, da se kaka luštna športnica oglas na pm 🙂

Ti si pa najbrž še zalo mlad 🙂

Po moje bo imel Speedo ful gužve v mailboxu… 😉

Ti dam namig. Če si sposoben vzpostavljat in vzdrževat normalne stike z nežnejšim spolom v realnosti, potem ti bo šlo tudi v virtuali. Če pa tega nisi, potem pa je utopično pričakovat, da boš imel kaj več sreča na netu. Že zaradi tega, ker je v virtuali komunikacija dosti bolj pomembna, poleg tega pa so punce še toliko bolj previdne in imajo čas, da ocenijo s kom imajo opravka.
Glede na to, kar si napisal, pa se mi zdi, da (še) nisi dorasel ne netu, še manj pa ženskam. Sam nisem ženska, pa se mi oči obračajo, ko prebiram tvoje komentarje.

Dobro, da si uporabila besedo “pretežno.” Sam ne uporabljam facebooka in ga tudi ne mislim. Razlogov je več:
1. nimam časa, da bi vsak dan visel na facu in pisal, kaj sem imel za kosilo in kakšno vreme je pri meni;
2. rajši imam 5 pravih prijateljev kot 500 “virtalnih,”
3. glede na to, da sem cel dan za računalnikom, se mi zdi škoda zanj še prostega časa;
4. ta čas, ki bi ga drugače zabil na facu, porabim za druženje v realnosti;
5. nimam potrebe po pumpanju ega in iskanju družbe preko interneta, ker jo imam dovolj;
6. niti pod razno ne bi na internetu objavljal svojih osebnih podatkov, slik itd., ker to kar kliče po zlorabi itd.

Pa da ne bo pomote: če je nekomu všeč facebook (in podobne strani) naj ga uporablja. Ne prenesem pa, da neprestano poslušam ene in iste komentarje in osebe, ki razen virtuale nimajo ničesar, ne počno ničesar in ne poznajo nikogar…no, imajo pa OGROMNO časa, da cele dneve preživijo na tovrstnih straneh (pa ne mi govorit, da je dovolj 5 minut na dan, da pogledaš, če je kaj novega, ker še za mail porabiš več časa).

Za Facebook “novosti” pregledat in še kaj napisat lahko na dan porabiš tudi manj časa, kot si ga ti porabil, da si napisal to zadnje sporočilo. In ni res, da nimaš časa, ampak enostavno ga pač raje nameniš za druge stvari.
Če pogledam tvoje točke:
1. nikjer se ne rabiš obvezat, koliko časa boš zabil na FB, si kolikor ti paše.
2. to ima verjetno vsak raje, ne odstopaš.
3. glede na to da si cel dan za rač., FB se “dogaja” za računalnikom.
4. to sem že opisal, kako je z našim časom
5. ok, to je še kar dober razlog, ampak na FB si lahko prisoten tudi brez tega, kot na forumu recimo
6. kakšni zlorabi le, sicer pa vse osebne podatke lahko skriješ.

Pa brez zamere. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nisem ne stara ne fizično neprivlačna, pa vseeno ne maram facebooka in ga ne uporabljam. Ne vidim nobenega smisla v navideznem druženju z navideznimi prijatelji, če pa se raje družim v živo s pravimi prijatelji. In tudi ne vidim nobenega smisla v tem, da bi stvari iz mojega življenja objavljala javno na nekem mojem profilu.

Saj bi se … mogoče … ampak se mi zdi, da si veliko premlad zame. 🙂

30 let in jerry, hvala da še obstajate taki ljudje na svetu!!!! Bravo!!!! Ljubitelji fb pa upam, da se boste umislili še poročiti se na fb in imet “virutalno” ženo-moža, ker to itak ne “vzame dosti časa” -pa še tečna-en ni….pa vara te tud ne…..he,he,he,he,he,he,he,he,….. 🙂

Spoznala sva se na netu, pa ni bil glih FB, pa tudi če bi bil, kliknil me je ker sem mu bila simpatična na sliki in jaz sem odgovorila, ker je bil on meni. Povabil me je na kavo, pa še na eno, pa še na eno, pa je padel prvi kiss itd..danes sva poročena in je super. Povsod maš idote in fajn ljudi, na netu ali pa v reali. Gre se samo zato, če je sreča na tvoji strani in pravega/o srečaš.

New Report

Close