Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom povprečna poraba elektrike

povprečna poraba elektrike

Koliko povprečno dnevno porabite elektrike? Midva 11,420 kwh. Men se zdi, da preveč.

okoli 37

Od 6 – 9 kwh, smo pa 3, s tem, da kuhamo na elektriko (steklokeramčna plošča), pečico uporabljamo vsaj 2x na teden, tudi peremo kar pogosto (5-8 strojev tedensko), imamo pa večino aparatov razreda A+. Skrinje nimamo, ker imamo v hladilniku dovolj velik ločen zmrzovalni del.

Za 2 osebi.

Nekaj vec. Predvsem zaradi bojlerja, svoje pa dodajo moji trije najboljsi prijatelji: pomivalec, pralec in susilec

Pozimi 150, poleti 300, zaradi električnega bojlerja. Pozimi usput centralna greje bojler.

Verjetno je to mesečna in ne dnevna poraba, ali pa govoriš o watih?

Verjetno je to mesečna in ne dnevna poraba, ali pa govoriš o watih?[/quote]

Se opravičujem za malomarnost. Mesečna poraba v kilovatih je mišljeno.

Se opravičujem za malomarnost. Mesečna poraba v kilovatih je mišljeno.[/quote]

Mesečna poraba se meri v kilovatnih urah in ne v kilovatih….malomarnosti ni ne konca ne kraja…

Mesečna poraba se meri v kilovatnih urah in ne v kilovatih….malomarnosti ni ne konca ne kraja…[/quote]

Jebentiš, spet sem kregan. Pa menda dvojni v bi moralo pisat.

Mesečna poraba se meri v kilovatnih urah in ne v kilovatih….malomarnosti ni ne konca ne kraja…[/quote]

Jebentiš, spet sem kregan. Pa menda dvojni v bi moralo pisat.[/quote]

Samo nadaljuješ z malomarnostjo – slovenščina ne pozna dvojnega v…..

Samo nadaljuješ z malomarnostjo – slovenščina ne pozna dvojnega v…..[/quote]

Sem se odločil, da se bom trudil pisat bolj čitljivo.

Ma dej, kaj si dlakocepski. Pejt rajš na en pir 😛

Sem se odločil, da se bom trudil pisat bolj čitljivo.[/quote]

Kaj ima čitljivost za opraviti s tvojo malomarnostjo? Kilowatne ure pač ni v slovenščini…

Ma dej, kaj si dlakocepski. Pejt rajš na en pir :P[/quote]

Brez veze se mi zdi, da nekateri samo poste nabijajo…..

Ma dej, kaj si dlakocepski. Pejt rajš na en pir :P[/quote]

Brez veze se mi zdi, da nekateri samo poste nabijajo…..[/quote]

Slovnico smo obdelali. Pojdimo sedaj na prvotno temo, o porabljenih kilovatnih urah.

Kaj te tolko paničariš glede napak. Se zgodi. Mi gre bolj na jetra da se skozi nekaj opravičuješ. Človek je človek taki in taki in tudi z napakami. Kaj te hočeš bit dlakocepec na vsak način. Bodi kaj si!

Kaj te tolko paničariš glede napak. Se zgodi. Mi gre bolj na jetra da se skozi nekaj opravičuješ. Človek je človek taki in taki in tudi z napakami. Kaj te hočeš bit dlakocepec na vsak način. Bodi kaj si![/quote]

Strinjam se s tabo. Imam svojo hrbtenico, a nekaterim je všeč, pa jim dam zadovoljstvo.Če jim je v veselje, naj se veselijo. Spodaj dol so danes še bolj grozne stvari pisali. Vsak ima svoje veselje. Morda me preizkušajo o moji strpnosti, katero rad na forumu poudarjam.
Hvala za dobronamerno kritiko.

Kaj te tolko paničariš glede napak. Se zgodi. Mi gre bolj na jetra da se skozi nekaj opravičuješ. Človek je človek taki in taki in tudi z napakami. Kaj te hočeš bit dlakocepec na vsak način. Bodi kaj si![/quote]

Če je dan ali mesec slovnična napaka , potem se jaz burek pišem…človek v svoji gonji za čimvečjim številom postov enostavno dela toliko vsebinskih napak, da so zadeve prešle meje dobrega okusa….

Če je dan ali mesec slovnična napaka , potem se jaz burek pišem…človek v svoji gonji za čimvečjim številom postov enostavno dela toliko vsebinskih napak, da so zadeve prešle meje dobrega okusa….[/quote]

žal se moram strinjat. Na začetku si mi bil še simpatičen, zdaj mi gre pa že malo na živce, da moraš v vsaki temi biti grozno pameten. in posladkano vljuden. brrr, me kar strese. Saj najbrž nisi slab, ampak se tako trudiš, da bi ugajal, da je že preveč.

New Report

Close