Najdi forum

Lepo prosim, če mi lahko priporočite pralni stroj. NUJNO potrebujem čim več informacij za dober nakup. Prosim za vaše izkušnje. Kaj menite o pralnih strojih GORENJE??? Katere priporočate in ZAKAJ???????
Hvala za VAŠA mnenja in čas, ki ste mi ga namenili!!!!!!!!!!
lep pozdrav,
BrinaB

MI IMAMO GORENJE SIMPLE & LOGICAL 2200S

1A

modela ti ne mislim priporočiti, vendar ti priporočim znamko. Gorenje. Razlogi so vsaj trije: cena, kvaliteta in najpomembnejse: zagotovljena servisna mreža!!! To ti povem iz svoji izkušenj. V jeseni smo kupili vso novo opremo za celo stanovanje, in vse Gorenjevo. Pralni stroj WA1581. Smo zelo zadovoljni. Če bi kupovali še enkrat, bi kupili Gorenjev pralni stroj, vendar s timerjem, da bi lahko čez dan napolnili stroj, ponoči pa bi se sam vklopil. Pripročam, da misliš na to!

Izogibaj se znamke INDESIT. Poišči z iskalnikom (vsi datumi), so punce že veliko
napisale o tem stroju.

Drugače ti pa priporočam Gorenje! Razloge ti je napisala že ela.

Nataša

jaz imam whirpoola, ker sem hotela in sušilca in stroj enak v kompletu in je bil glih fino znižan, ker je bil lansk model…sem slišala ogromno kritik na gorenjeve sušilce, da se ful kvarijo…za pralne stoje pa ne vem…drugače bi pa kupila BEKO, če bi imel tudi sušilce že na našem trgu…BEKO JE ZAKON! (je Boschova proizvodna linija v Turčiji, jaz mam njihov hladilnik, pomivalec, keramično plato in pečico in sem z vsem blazno zadovlna pa še noro poceni je)

Tudi jaz priporočam Gorenje. Če te zanima, ravno včeraj sem videla enega v Hipermarketu Mercator (tam, kjer imajo kuhinje) za 99.000 SIT (znižana cena), energijski razred A (račun gre v davčno olajšavo), učinek pranja B, učinek ožemanja B (1.300 obratov centrifuge), kar je super, sploh če imaš sušilec.

Prijeten nakup

Gorenje je zakon pri pralnih strojih! servis pri roki!
Glede na količino pranja in tvoje potrebe pa zberi usteznega (obvezno vzemi energijski razred A). Če imaš sušilc je pomembno, da stroj tudi dobro ožame (centrifuga-št obratov).

LP
Jagoda

Jaz priporočam Zanussi (pralno-sušilni) tip 1000W….
Odličen….

LPM

…a je to mogoče WA22S???
Kaj menite o WA121 GORENJE???????
Upam, da nisem preveč nadležna??!!
Lep pozdrav,
BrinaB

G. ROK,
a je to mogoče WA22S GORENJE???
Hvala,
BrinaB

Rok,
a si mislil WA22S GORENJE???
Lp,
Brina

Midva imava pa WA 1581S od Gorenja in je z izjemo puščanja vode prav v redu. Njihov sušilec WT981 pa imava že več kot eno leto in deluje bp. Tako, da priporočam;)))

LP

Draga Brina !
Stojiš pred istim problemom kot moja mama pred 14 dnevi(stroj je po 10 letih rekel ne in bi bili stroški večji kot vrednost, bil je gorenje) , hodili sva od ene do druge trgovine, en priporoča to drugi to, končna odločitev je pa tako ali tako na tebi in ti je ne bo nobeden vzel ! ! !—–pomagamo ti le lahko z nasveti.
Jaz imam Elektrolux in sem zelo zadovoljna (sušilec + pralni,+displej)—–kaj je odgovor enega prodajalca, ki prodaja v Domžalah samo Gorenje,(vpr. prod.) koliko časa ga pa imate —cca. 3 leta….se vam še ni pokvaril—–halo kakor, da je samo Gorenje dober….ko je pred tem od mene dobil zastavljeno vprašanje zakaj je G. bolje od konkurence je rekel, da konkurence ne pozna, se pravi sploh ne pozna kaj prodaja in ne zna svetovati…..
Mama se je odločila, da kupi Zanussi Iz12 in je ful zadovoljna……..kaj jo je prepričalo, učinkovitosti AAB, velika vrata, 1200 obratov,…..pa še in še razlogov glavno pa to, da si elektronsko naštima programe (je pa antitalent za računalnik in se je v 2 dneh po 3 pranjih vse naučila), ve koliko časa bo pral ima se pravi displej, in zamik časa pranja za cenejše pranje…….Še to Elektrolux, Zanussi in AEG izhajajo iz iste tovarne……servisi obstajajo, kupila ga je na gotovino in je dobila 12% popust pri Mediasvet oz. dom……
Pa še to E in Z kakor AEG imajo ojačane ležaje (ali nekaj takega, sem že pozabila) in dodatno prevlečen boben proti rjavenju ne le inox kakor G…….in kakor je veliko prodajalcev reklo, da 1600 obratov pri G, je merjeno pri praznem bobnu, ostali imajo pri polni obremenitvi 1200 obratov/min……

Upam, da si si vzela čas za branje dolgega odgovora, če te zanima še kaj pa povej ?

točno
pa še lep je

Nikoli več Gorenje,pralnega stroja.V garancijskem roku trikrat popravljan za isto napako (nastavitev jermenice).Sedaj servisira kar moj predragi,se je naučil k sreči….

Lara, sem prav vesela, da si omenila Beko, ker sem sama hotela odpreti vprašanje za to znamko. Sama sem pred nakupom pomivalnega stroja. Sem že videla, kako poceni je vgradni, za 12 pogrinjkov, aqua stop… cca 80 jurjev, vendar pa imam eno vprašanje.
Doma namreč že imam bekov pralni stroj, s katerim sem čisto zadovoljna, le malo glasen se mi zdi, zlasti če ga primerjam z maminim, ki ima Gorenjevega (simple&logical). Ker je v kopalnici, me ne moti toliko. Za pomivalni stroj pa si res ne bi želela ene glasne ropotulje. Kakšno je tvoje mnenje o glasnosti Bekovega pomivalca?

Jaz imam Gorenje Simple & logical, oznake na pamet pa ne vem, in sem zelo zadovoljna z njim, pere brezhibno že 3 leta in približno 5 pranj na teden.

Zanussi IZ 12 s poševnim bobnom. Imava ga 2,5 leti in deluje brezhibno. Sama se za Gorenje ne bi nikoli odločila, saj so imeli starši z njim same težave, zdaj pa so kupili Electrolux.

Samo slisim Gorenje pa mi gredo lasje po konci…sem imela nihov najboljsi stroj z 1500 obrati…pa je po nekaj mesecih zacel zgati cunje…potem sem zahtevala, da ga zamenjajo……po nekaj mesecih grozennj in pregovarjanja, ko ga niso znali popraviti so ga zamenjali….pa ne boste verjeli…po dveh mesecih tudi ta novi stroj zacne nagajati….je preskakoval programe….tudi tega ne znajo popravit…je bil serviser v 3 tednih pri nas vsaj 10x……..potem sem zahtevala denar nazaj in sedaj imam Boschev stroj, ki dela brezhibno……………samo toliko v opozorilo……..
Nataša

Pod nobenim pogojem ne kupovat Samsung pralnih strojev, ker so najvecji “klump” kar sploh obstaja. Sem delala pri Samsungu in lahko 100% to trdim-vsak ki smo ga prodali se je pokvaril-ampak res vsak!

LP, Metka

New Report

Close