Živjo!
Pred dobrimi 3 meseci sem se odločila, da preoblikujem svojo postavo, začela sem se inenzivno gibati, prehrano pa sem nekako pustila enako edino manj kalorično in razporedila sem si obroke.
Moj cilj ni bil izgubiti kg ampak samo oblikvati telo. Po 3 mesecih mi je nekaj uspelo vendar še zdaleč ne to kar si želim! Pojavo se je pa en velik problem, nikoli prej nisem imela na nogah celulita sedaj ga imam pa vedno več, mi lahko mogoče kdo svetuje kako se ga znebiti in predvsem pove, zakaj se mi je sploh naredo, ko pa redno telovadim!?
Aja stara sem pa 21 let
Hvala!
Lp
lahko je to, da je maščobna masa ostala (v bistvu se celulit pojavi, če je preveč maščobe oziroma mišice niso utrjene, da bi jo držale na mestu)
ali pa piješ premalo vode.
fajn bi blo pit tudi zeleni čaj, se prhat z toplo/mrzlo vodo izmenično, redne masaže (gibi vedno v smeri proti srcu), dovolj vitaminov
če pa je vse to porihtano pa celulit še vedno ostaja, so lahko krive tudi KT, ne vem če jih jemlješ.
Mišela, upam, da te ne mine volja, da napišeš šakdaj kakšen post. Tvoji nasveti glede celulita so odlični. Žal pa kot vidite imamo nekega veseljaka, ki mu je zabavno, da vse nas opozarja na svojo ingnoranco, nesramnost in nevednost.
Opazili ste, da sem kar nekaj teh postovo izbrisal. Upam, da se ta šaljivec kmalu naveliča.
Hvala Mišela za odgovor!
Spijem približno 1 liter vode sejda ko je vroče popijem 2-3 litre dnevno, ne pijem samo vode ampak tudi cedevito- ostalega sranja iz trgovine pa ne!
Vsakodnevno pijem tudi tiste šumeče tablete z vitamini in pa pojem ogromno sadja ( sploh lubenice in melone..)
Bom pa poskusila še z masažo in mrzlo vodo, hvala!
Tule je članek o celulitu, kaj je in kako se ga lahko rešuje… 🙂