sportpartner.si je nova slovenska spletna stran za iskanje partnerjev za šport. Namenjena je rekreativcem in profesionalcem, moškim in ženskam ter ekipam in posameznikom.
Pridružite se nam in povejte naprej!
zakva bi pa sploh kdo rabil partnerja za šport? ne vem no. jz že celo življenje kolesarim sama pa mi ni hudga in tudi nikogar ne rabim ob sebi sej sem poslovno sposobna in nisem fizično odvisna od nikogar. namen mojih kolesarjenj ni bil in še vedno ni de bi tam pol letala za tipi in upala de bi koga spoznala, seveda ne sej sem normalna. sej kolesarim zase ne pa za tipe. res je de sem zadnjič slučajno spoznala enga tipa šlo je za enkratno srečanje ko mi je ketna dol padla pa mi je un tip pol rešil problem ker sama se na tehniko ne spoznam čisto nič, za te stvari so butaste. to je blo pa sploh prvič v življenju de sem turo dokončala s tem tipom in de je šlo za koga k ni bil družinski član. sicer pa vedno kolesarim sama.
ne vem zakva bi sploh nekdo mogu met koga ob sebi za izvajanje športa. pa sej kle gor na tem med.over.net se piše konkretne probleme k jih majo ljudje ne pa de si s športom tko rekoč iščejo partnerja in moža. če bi radi koga spoznali to sigurno ne bo prek športa ampak naj grejo na ona-on.com pa bojo spoznali koga.