Pa kje so vsi ti “potrebni” moški?
.princeska. ti se moraš zavedati, da take stereotipe ustvarijo zagrenjene ženske, ki se pasejo po netu in se sprenevedajo in vsako sex ponudbo (čeprav ponujalec še ne ve če mu je ženska sploh všeč) vzamejo “zdravo za gotovo” in se že vnaprej branijo da jih “goli fuk” ne zanima, čeprav golega fuka moški sploh ne more izvesti ampak ga lahko izvede zgolj ženska (če ima neke druge motive).
Zase vem, da mi seks pomeni veliko in velikokrat pomislim nanj. Po drugi strani pa mi je to nekaj tako intimnega, da se ne vidim v tem, da bi šel seksat z neznanko ali, da bi seks sprovedel na nekaj, kar recimo počno živali na ulici.
Meni je pač seks del intime z osebo, ki jo imam res rad in ob kateri se sprostim, uživam in velikokrat še bolj uživam, ko njej nudim ugodje.
Rečeno bolj romantično, naivno, butasto, zame je seks del ljubezni. Pa se smejte, če vam paše.
Če imate nekatere ženske težave s tem, da bi dobile samo “seks” od tipov (brez veliko flancanja, romantike,…), pa kljub temu za vas z neko “dodatno” vrednostjo, potem nam vsem skupaj “trda prede”…
Se pa strinjam s tistimi, ki so zapisali, da so lastnosti osebkov (npr. oholost, vzvišenost, samovšečnost, netaktnost…), strup, ki bi se mu vsi morali na daleč izogibati (še posebej osebki, ki so po naravi fajterji-ce), kar se da brez težav zaznati tudi v posameznih odlomkih postih. Predvsem pa bi vsem položil na srce, da je potrebno biti čimbolj toleranten do različnosti in lepo vas prosim, čim manj obosojanja, saj se zarečenega kruha največ poje in boste lahko že jutri vi v enaki ali v še bolj nesprejemljivi situaciji kot “vaš obsojenec-ka” danes. Pa LP vsem!
Taka lepa zgodbica punce postala zenska ki nigdar se ni dobila cevljev za svoje lepe nogice ..
potem pa se je odlocila da samska ostane tudi proti njihovi volji in smislu …v zivljenju imamo vsi svoje sanje svojo rizbo v srcu in glavi za prima punco kot tudi prima fanta ki bo po nasi meri bil izdelan …
Nekateri ihcejo in ihcejo dokler se zavedajo da teh pa nebomo nigdar srecali in se ustavijo ob bilo nekaterim typom ali eno zivcno izgubljenko katera se vec zeli kar je sama sposobna vrniti —mental
in fizik …Koncno pa to ne drzi in ne more drzati ker so se obadva brez prave volje zdruzila da eno
pseudo druzino ustanovita .po nekaj casa vse tole explodira otroci pa placujejo obresti te zmote …
tiste ki so pa za samsko bile odlocene to je pa takole ker druge prave poti niso nasle ..ko so mlade se ble– je njihova borzna akcija visoko ceno kostala (zbircnost) in noben fant ni bil zadosti lep bogat uspesen zabavljiv ali tudi izobrazen za njihovo voljo ..
vse so odvrgle … leta so presla in cena borzne akcije se je tudi zmanjsala ona bi zdaj rada samo postenega in prijetnega cloveka srecale samo njeni letniki so ze vsi ozenjeni ali pa loceni z tremi otroki
v vzdrzavo tak da mu place sploh vec ne ostaja za njega …teh pa spet ona nece ker so to ubogi typi
cetudi imajo dobro situacijo jim prva baba vse pumpa za prihodnjo druzino pa nic vec nebo ostalo …pa tudi
oni so bli veckrat opeceni ti so pa zelo previdni —–tu je pa razlog da govorijo in govorijo in si vec ne upajo samo govoricijo in cvekajo pa si zares ne upajo da prvi korak naredijo proti tej punci ki je se vedno lepa zanimvljiva i tudi zelo izobrazena in samostojna —–teh jih je pa strah ker nevejo ce ji bojo kos in jo ogledujejo kot boginjo ljubezni in sexa …pred locitvo jih je tudi zena nizje kot drek tlacila mu rekla da je sploh za nicesar sposoben da sploh druge nebo dobil ker ga nobena druga nebo marala ..izgubili so ti gospodje kot ti reces SVOJE ZAUPANJE oni so tu lepo pripravljeni pocesani in z AxoM parfumirani kot klovni da bi skoraj se lahko vprasal ce se niso prijetni pedri postali…
Samo v hlacah pa se tressejo ker veckrat tudi ze dolgo casa niso sexali in sploh si ne zamisljajo da bojo tej sex bombi za voljo — Ona pa tudi vse od njih pricakuje da jo zacara in svoje moznosti dokaze — kar dosti hitro ker tudi one so ze dolgo cakale tega frajerja ki jih bo v nebesa poslal in zakaj pa ne koncno spoznal da je ona najlepsa bolj prima od vseh teh kar je do zdaj imel i ji zazeli tudi v daljso vezo vabiti po kateri pa tudi ona skrivno hrepeni ker cas ji je tudi stet ce zeli svoj dom ustvariti ..zato punce ali fantje ce vam je eno dekle ali fant zares vsec in ce imate priloznost da z njimi govorite ne gubite prevec casa bolj direktni bodite in povejte kaj vi od tega mogocnega partnerja pricakujete … dobro sreco Slovenski ribnicarji..
lAFAYETTE, dobro si tole napisala. Po 28 letih zakona sem po pravkar končanem ženinem varanju in v njeni močni želji, da se še izživi, preden se postara, (10 let nazaj sem tudi sam varal) bil nekako prisiljen skleniti kompromis in privoliti v t.i. svobodnejši zakon. A kaj, ko ima moje lepa ženička snubcev (tudi dosti mlajših) ravno koliko hoče, jaz pa za kaj podobnega nimam samozavesti. Zato, lAFAYETTE, dobro si napisala.
SLABO si me razumel sem tudi jas fant in vse kar sem opisal so to ble moje lastne izkusnje .V teh casih sem imel 38 let z prvo dolgo — slabo izkusnjo ..Ko sem pa znova prisel na ”LOV”” pa zares nisem bil prevec junak da kar na hitro sex fehtam in sem tudi jas v zacetku prevec na dolgo kafetkal . Preden se odlocim za prvi korak .Za eno rec izgubil sem cisto ta mozki pogum zaradi prve slabe izkusnje (govorim o zakonu a ne o prvih ki niso nic menile ce ne samo dober spomin na nekatere ) Takole sem zacel malo poskusat levo in desno nekatere sem uspel druge pa ne cetudi sem imel vse potrebno ..Ce je dekle blo sprosceno in bolj direktno je to slo kar na hitro .Ce pa je bla bolj tecna in samozavestna sem pa sel bolj pocasi da se nebi opekel ..Po nekih 20 telovadb sem pa koncno srecal prav tisto ki mi je bla vsec poleg tega je imela 12 let manj kot jas in super sexi ouauhhoou yess**( na prvi pogled Je bla Angel —Na drugi pa Devil ) **za vse a ne samo za sex .Nasa storia je kar trajala vec kot 15 let .Jas sem za spremembo in se vedno mislim da bi srecno ziveli =popolno ljubezen je bolje da menjamo partnerce med 12–15 letom skupnega zivljenja .
Kot pa da cakamo da se vse polomi .Kadar imamo obcutek da nismo vec v fazi z partnerico je boljse da prekinemo namesto da jo zalimo ali cez plot gremo je kar boljse da so stvari jasne in postene –nase zivljenje nam pripada nismo suznji da slabe odnose podnasamo proti nasi volji –ce nismo mazosisti ….
Zdravo gospice,
najprije moram da vam kažem, da su oni koje tražite najviše u Rog. Slatini i okolini. Kazala je neka krojačica da su pojedinci bili manijaki osobito 14.7.1960 med. radnik ali sa kopilom, znamo da žena od majstora koji radi cipele hoda bosa.
Onaj tipo ako još živi u Sloveniji bio je takav su rekli. On je bio i varalica očekivao je dete bio još spreman da se venča sa miraždikom sa dve kuće dva auta fičo pa svejedno ,a u međuvremenu več uskoto je silovao drugu ženu uskoro reko je sama je dala a u stvari on je ubedio da ona mora da njega shvati kako ga sve boli kad ne f… ona je bila jungfrau sa Hrvatske ne znam da li je onda uopšte želela muškarca
ali on nije nežan to je poput nas fizikalaca koji tučemo kramp u zemlju istotako je on sano tukao unutra i vani. Pa radnik u ljekarstvu sred. škola. pa nije zna ni za brijanje. ja sam čistać u gradu a brijem sae možda 2 puta na sedmicu ne pa nikad ne bih žene silovao a pojedinci..želeo je 10 klinca Bože sačuvaj! 10 terorista
druga stvar koji sam ja čuo oni kažu ženama p… nije mu devojka ili žena nego moja p…
vam to nešto znaći’ ja jesam seljačina i primitivac a tako ne pričam.
tamo Rog. Slatina i okolina ima bikove koje tražite a zapamtite moja dama neće vas udovoljiti jer to su glupi čombeti koje misle samo na svoju zabavu a za ženu ga boli k… to su pijane budale. osim toga lažu oni su kurvari a onda ženi ako samo komšiju pozdravi kaže ti si jedna k..
želite li takve?
jesam seljačina ali ubojica i varalica nisam.
Drugih ima u domu za samce kažu.
sa mnogo sreće a kanite se varalice
lepa žena može nešto bolje da nađe
…
To je cisti stereotip, ker tako kot pri zenskah, je tudi pri moskih povsem enako da je tu kljucnega pomena libido in pri nas se testosteron, ki ga imamo eni vec, eni manj. Jasno da je veliko takih ki bi ubili nekoga za en fuk, ampak treba je vedeti da so ti tudi dalec najbolj aktivni. Taki imajo vedno odprtih 10 opcij in tudi izbircni niso pretirano. Na drugi strani pa so tisti precej manj potrebni in taksnih sploh ne opazite, ker so v tem vidiku neobstojeci. Niso prijavljeni na vseh moznih portalih, ne oblajajo vsako ki gre mimo. Taksni so ponavadi tudi vezani, zvesti svoji partnerki, ker enostavno ne cutijo potrebe po varanju, ce je veza izpolnjena po custveni plati in dobijo reden seks, ki je za njih zadosten 1x na teden, ali 1x na 14 dni.
To bi zenske morale upostevati pri izboru partnerja. Ce si izberete potrebneza ki bi 2x na dan, ve pa bi 1x na teden, je tu samo vprasanje casa kdaj bo si se kaksno drugo nasel. Ker to je v njihovi naravi. Taksni so in to se ne da spremenit.
Benti, sami stereotipi!
Jaz zelo pogledam s katero se bom kaj šel. Najprej dela zgornja glava, spodnja glava šele po tem, ko je zgornja zadovoljena in da spodnji glavi prosto pot.
Zakaj recimo bi pa jaz moral biti prasec? Nisem in nočem bit! Želim se držat svojih načel, še posebej po tem, ko sem spoznal kako je biti v vlogi varanega…
V življenju sem srečal precej lepih punc pa so me pri njih odvrnile prav njihove lastnosti tipa “prasica” ali pa tipa “težka/narcisoidna baba”…