Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Orhidelia fkk

Orhidelia fkk

Helou forumovci, Orhidelia fkk? Se tam kaj dogaja, je kaj akcije? S partnerjem si želiva kaj drugačnega, da popestriva življenje. Želim si gledati drug par, ko se boža. Kakšne so izkušnje?

Lep pozdrav, hvala za vse odgovore!

Tudi midva z mojim to zeliva. Drugace greva rada v orhedelio, ampak do sedaj se ni bilo nic takega

Pozdrav

Midva z ženo sva bila zadnjič prvikrat.

Ambient super…vendar gužva, sklepam da so počitnice botrovale k temu.

Bova pa poskušala skoz tedwn naslednjič…tudi sama bi rada opazovala in si popestrila …

Je pa ze sam ambient mamljiv

Zdravo jaz sem slisau da se marsi kaj dogaja, samo da ob petkoh zvecer ko majo nocno kopanje, tako da z mojo tud nacrtujeva iti v petek 18.4 zvecer lp…

Doro a res nimate bujšga dela? 🤣 Zmente se med sabo in se pejte fukart u vaše bajte, javne prostore pa pustite na miru. Mislem da noben normaln človk ne bi rad pršu v pospermano savno, a ste res šli u kurac?

S prijateljico bi radi opazovali… za naju bi bilo to prvic, sva simpaticni 30letnici

Bil sem zadnjič. Poden od podna, nič se ni dogajalo, nihče se ni božal. Bolj predlagam Rimske toplice.

Anonimka123 lahko se zmenimo za opazovanje oziroma kaj več če ste za pišite mi na dosorli364@gmail.com

New Report

Close