Najdi forum

Spoštovani doktor,

imam eno vprašanje in sicer vsakokrat, ko doživim orgazem imam občutek, da imam popolnoma poln mehur, pa čeprav temu ni tako in moram takoj na wc. To se mi zgodi tako pri spolnem odnosu kot tudi pri samozadovoljevanju. Ali je to normalen pojav ali mislite, da je to simptom za kakšno težavo? Sicer sem zdrava, stara 24 let, brez večjih stresov.

Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Če sicer nimate pogostega vnetja mahurja je tak občutek lahko povsem normalen. Pri “vzdraženju” lahko pride do krčenja večjega sklopa mišičja, tako prečnoprogastih mišic medeničnega dna kot tudi znižanja praga za vzdraženje “trigonuma”, kakor imenujemo predel mehurja, kjer nastane občutek “polnosti mehurja”. Opisani so primeri doživljanja orgazma, kjer ženski “pride” tako, da se “polula”, morda za nevajenega partnerja nekoliko neprijeten način doživljanja orgazma, vendar tako včasih pač je.

Sama sem se ubadala s tem problemom takoj ko sem pričela s spolno aktivnostjo .Srečo sem imela, da partnerju ni bilo to nič narobe tako ,da sem sprejela to kot normalen pojav.Navadila sem se ,da grem vedno pred odnosom na wc, tako ,da nič ne priteče razen sluzi,ki ob orgazmu po besedah mojega partnerja( sama sem v enem stanju zavesti, da se ne zavedam kaj se dogaja)kar špricne ven, kar pa kot zdaj vem ni tudi nič nenormalnega.

Lep dan,vam želim

New Report

Close