Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2023

OBMP – IVF 2023

@nikita21 kako je bilo na UZ?

@fruty9 ob 7:30 zacneju.jaz zmeraj pridem prej ker pozneje je ful guzve.

Aha, torej fudi za UZ pripada bolniska cel dan?

Ja, seveda. Na začetku postopka dobiš potrdilo, da si v postopku ivf in na katerega potem vpisujejo datume ultrazvoka pa to slikaš in pošlješ svoji zdravnici. Jaz naprimer delam v zdravstvu, tako da samo 4 ure bolniške niti ne pridejo v poštev, tam ali si prisoten ves delovnik ali pa te ni.. sem pa tudi jaz oddaljena cca. 1 uro od lj, od maribora kjer sva imela zadnji postopek pa 2 uri, tako da že sama vožnja vzame precej časa

Valentina, iskrene čestitke! Naj kar tako lepo napreduje! ??

Jaz pa čakam klic. Kdaj približno so vas poklicali iz MB za rezultat krvnega? Moj zadnji krvni je že kar nekaj časa nazaj in se več ne spomnim ure.

@Ananaska2 mene so po 13.uri poklicali.. držim pesti za lepo beto!

@Sky90 o hvala za informaciji, dobro da vem. Potem bom tufi jaz ob UZ koristila cel dan, tudi jaz opravlljam delo, kjer ali sem, ali me ni.

Tudi sedaj ko imam test za SPB bom vzela kar cel dan.

Valentina čestitke za beto, držim pesti še naprej, da bo vse okej ❤️

Ananaska, držim pesti tudi zate! ❤️

Pri meni se žal ni izteklo kot bi si želela. Zaenkrat ne misliva iti v nove postopke, prej se moram psihično “stabilizirati” in potem bomo videli kdaj nadaljevati.

Punce, dočakala sem pozitivni krvni test ❤️ 14 dni po prenosu je bila beta malo pod 1600.

Kot sem napisala, sem imela dobre bete že večkrat, zato sem še vedno previdna in si ne upam veseliti preveč. Če se mali zarodek odloči ostati, ga bomo z veseljem sprejeli. Če pa ne, pa se bomo tudi s tem soočili.

Pomirjena sem, ker je moj 4. postopek prinesel najboljše rezultate do sedaj – dočakala sem celo enega zamrznjenčka, kar je sedaj prvič. Dobro, da sem poslušala svoj notranji glas in vztrajala pri spremembi protokola.

Srečno vsem ?

@Ananaska2 čestitke in srečno še naprej ?

Ananaska2 naj bo tokrat uspešno do konca! ❤️

Če te lahko vprašam – kakšen protokol si imela? Dolg? Prej pa kratke?

Punce kdaj ste ve imele pozitivn test LH in kdaj ste potem bile poklicane na vstavitev zamrzjenčka

Če koga slučajno zanima – od ponedeljka vsak dan se dogajajo brezplačne online lekcije v angleščini, jaz z veseljem jih gledam – https://mybabyafter40.com/5day/?utm_source=sendfox&utm_medium=email&utm_campaign=replay-available-day-1-of-the-glow-up-challenge

Povezave do posnetkov:

dan 1 – https://sendfox.com/trk/click/nxy5p9yl/l90896

dan 2 – https://sendfox.com/trk/click/7x94qqov/5ojyxq

Vsem veliko sreče ?

@sky90,bla sm u cetrtk pr svoji GIN,mi je nardila UZ,sm jo uprasala ce je srck in mi je rekla: sej je vseen,tut ce je se lahku se vse spremeni?in sploh ni pogledala…rekla je samu plod je in je prou velik za te tedne…in pol sm si misnla da ni utripa pa mi ni hotla povedat,naj se kr u LJ na potrditvenem ukvarjajo s tem…sm bla tok jezna,da sm se takoj za u PON narocila na samoplacniski UZ,kjer je biu srck…ta PON mam pa potrditveni u LJ tok da upam da bo se zmer vse ok,kr nimam niti enga znaka…2 dni po krvnem sm vse znake zgubla,zatu sm tut hotla it prej na uz

@ananaska in @Valentina bravo, cestitke in vse lepo naprej, do zdravih in poskocnih srckov ter seveda do konca nosecnosti ❤❤

@Nikita
, cestitke tudi tebi ? kaksna bedna pri G, vcasih se res vprasam po zdravju taksnih ljudi, totalno nestrokovno in brez kancka empatije. Samo, da je vse vredu ?

@nikita21 tale tvoja ginekologinja je pa grozna, če imaš možnost jo čimprej zamenjaj.. važno da je vse ok in upam da tako tudi ostane! Pri meni je bilo tudi tako, da sem čez noč izgubila znake, takrat me je prav panika, da nekaj ni ok in sem šla na ponovno kontrolo bete (ker sem imela 14 dni po prenosu vrednost samo nekaj čez 500 in se mi je to zdelo zelo nizko).. in sploh nisem imela občutka, da sem noseča do nekje 9.tedna, ko so se začele grozne slabosti in bruhanje..                              Upam, da bo še naprej vse ok in da boš imela lepo in mirno nosečnost ? Čestitke tudi ostalim!

Heila

evo 9 dan po prenosu samo čakam, da se mi vlije ?? spet ponovno sploh ne pridem do pozitivnega testa… torej se sploh ne vgnezdi… to je zdaj že 4ič. Kaj mi svetujete, da rečem za kakšne dodatne preiskave ali kaj? Grem kam samoplačniško kaj bi bilo najbolj pametno?

Čestitke vsem, ki vam je uspelo ??

Punce, jaz sem 4.dan po prenosu zamrznjenčka, spodaj in v levem jajčniku me malo špika. Je to dober znak? Tako sem nestrpna. A še katera odšteva z mano? ?

Hej punce, sem pozabila napisat … ostal mi bo Aspirin protect 100 za okoli 2 meseca jemanja. Ce bo katera potrebovala, mi naj napise in ji lahko posljem. Srecno ?

@Štiriperesna imela sem dolgi protokol. To sem sicer imela že v preteklosti, zdaj pa smo zamenjali zdravila in tudi na koncu dodali dvojno dozo stop injekcije (2x Ovitrelle). Mislim, da je bilo to ključnega pomena.

New Report

Close