NUJNO PREBERITE!
Ugotavljam, da se je ljudem, no, ali dekletom, zmešalo. Ali mislite, da je dr. Pušenjak robot, da bo izstrelil 100 odgovorov naenkrat. Ne čudi me nepoučenost ljudi, ampak to, da se nobeni ženski NE DA ZARADI LENOBE pogledati nekaj strani ali samo nekaj odgovorov nazaj in PONOVNO vpraša isto. A je že kdo preštel, kolikokrat je doktor odgovarjal glede računanja ovulacije. To je prav neverjetno. Ali pa ko dekle vpraša ALI SEM NOSEČA????? Ja, kako pa naj vemo?!! Če si samo film gledala, v katerem seksajo, še nisi, drugače pa je vedno kakšna verjetnost…
Prosim vas, ne pišite neumnosti, da se bo dalo forum lažje brati.
Pa kakšno knjigo kdaj v roke vzemite. Knjige so zato, da se jih bere in ne da se na knjižni polici nabira prah.
Alenka
Alenka si bila pa ostra,
no pa sem vseeno objavil, zato ker bom malo komentiral. Se strinjam s teboj Alenka, vendar so mene zdravniki poučili, zakaj so oni bolj strpni pri tem.
Zamisli si, da si v čakalnici pri Pušenjaku, skupaj z 20 dekleti, nobena ne ve kakšen problem ima druga, ker tega noče na veliko razlagati, ampak vse ste prišle k njemu na pregled. Po končanem dnevu mi Pušenjak pove,” ali veš, da je bilo 10 deklet v strahu da so noseče in so prišle poizvedet, ali so ali niso, drugih 10 pa katero kontracepcijo naj uporabljajo” “Kaj a naj bi napisal dva lista in jih rastalal v čakalnici, saj bi tako ali tako vsem odgovoril”
No to je eden izmed primerov, da se morajo zdravniki po dolžnosti vsakemu posvetiti, ker tako ali tako ne ve kakšen problem ima.
Kar se tiče pa Foruma in interneta, ti dam pa prav, res bi lahko drage dame večkrat uporabljale iskalec in pregledale zadnjih 40 vprašanj, ki so na prvi strani, ko odprete forum, sigurno je bil že podoben odgovor. In tukaj ste anonimni in nobenemu ni treba v naprej povedati, kaj vas muči.
Res je mogoče spolnost in spolne težave nekakšen tabu, zato pa smo vam omogočili, da si v miru preberete, kar pač želite vedeti.
Potrudite se in si prebirajte, kot veste je na tem forumu že 2000 vprašanj in 2000 odgovorov, sigurno boste našli nekaj zase.
Je pa res,d a se vsak bolje poćuti, če ve, da se odgovori njemu osebo, tudi jaz sem tak. Zato vas vse razumem, samo vseeno bodimo uvidevni do naših moderatorjev, da ne bodo imeli premalo prostega časa zaradi nas.
Upam, da v kratkem dobimo, še kakšnega sodelavca in bo vsem lažje, saj vas je iz dneva v dan več, ki uporabljate naše forume, kar že samo po sebi zahteva, več strokovnjakov.
vsem lepe počitnice
primož
Drage moje kolegice (uporabnice foruma Ginekologija & porodništvo), naj vas morda ne začudijo odgovori dr. Pušenjaka, saj bo verjetno na več kot polovico vprašanj odgovorjeno na način, kot je “uporabite iskalnik”. To je za pričakovati in tudi zdi se mi edino pravilno, ter mogoče trenutno edini način, da se “iskalnik” resnično prične uporabljati čemur je namenjen.
Naj vas ob tem potolažim, da bo dr. Pušenjak, ki je resnično izjemen človek,
vsa vaša vprašanja osebno prebral in se potrudil s čim hitrejšimi odgovori, vendar se boste morale potruditi tudi ve, katere boste odgovore pravgotovo našle na “isklaniku”.
Pa veliko uspeha!
Mateja Z.