Najdi forum

Že 3 leta jemljem staderil m,in sem imela dokaj normalno menstruacijo.Zdaj pa imam 3-4 mesece zelo slabo menstruacijo.Občasno sem tudi bruhala ampak ker imam težave z želodcem sem to povezala s tem.Pred tednom dni sem naredila test nosečnosti in je bil ta negativen.Danes pa sem med vožnjo začutila”brcanje”?na desni strani trebuha pod desno dojko cc.10cm navzdol.Ko sem se doma ulegla na levi bok se je to ponovilo in zdaj ko pišem me tudi “brca”.Ali je možno ,da sem noseča ?Naj pa še povem,da bi bila to moja tretja nosečnost.K zdravniku ne bi še šla ,zaradi tega ,ker mi je počla cista in sem šla k njemu urgentno in mi je rekel ,da sem panična in da če nebi imela cist nebi bila ženska.
Že v naprej hvala za odgovor in lep pozdrav.
Poly

Naredite čimprej ponovno test s Clear Blue. Če ste noseči, se mora videti.Če je test pozitiven pa se čimprej naročite k ginekologu in ob naročanju povejte, da je verjetno že “pozno” in naj vas zato ne naroči šele čez 4 ali celo 6 tednov.

Hvala za odgovor.
Ali je mogoče ,da tablete zavirajo razultat,ker jih še jemljem-oziroma jih z današnjim dnem ne jem več.Ali je lahko kaj narobe z otrokom ker sem jemala tablete ?
Lep pozdrav in še enkrat hvala.

KT ne vplivajo na izvid testa nosečnosti. Je pa nosečnost zelo malo verjetna. Za primer, da bi slučajno bili noseči (ob negativnem testu takorekoč nemogoče), bi bilo potrebno narediti natančen UZ pregled ploda. Šele potem je mogoče kaj več reči o morebitnih “posledicah” za plod. Opisani so primeri “vpliva” na razvoj oblike zunenjega spolovila v “drugo smer”.

Se opravičujem,pozabila sem še napisat ,da imam pekoč občutek v trebuhu.Pri stisku bradavice pa je prišlo ven “sesirjeno mleko?”.Bojim se,da ko bom šla ginekologu,da bo spet rekel ,da sem panična-dokler ni začel delati ob tem še privat je bil v redu,zdaj pa mu je vsak nujen primer odveč-to pravijo tudi druge pacientke.Ali bi splošni zdravnik ob pregledu urina lahko ugotovil nosečnost?Jaz sem probala že drugič pa je bil negativen ampak ,takrat sem še jemala tablete in v navodilih piše,da le te lahko zaviralo oziroma dajo napačen rezultat.
Poly

Test na nosečnost ugotavlja prisotnost samo in izključno v nosečnosti prisoten hormon nosečnosti Beta-HCG v urinu. Nobeno zdravilo na svetu ne more “preprečiti” pozitivnega testa”, če gre res za nosečnost. Morebiti lahko povzroči “lažno pozitivnost” kar bi pomenilo, da pokaže “nosečnost, ki je ni”, nikakor pa ne obratno, da obstoječo nosečnost “prezre”. Pod pogojem seveda, da je test brez napake izdelan, pravilno skladiščen in mu še ni pretekel rok uporabnosti.

New Report

Close