Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? najboljši ortoped za hrbtenico

najboljši ortoped za hrbtenico

Kirurški sanatorij Rožna dolina, k njim prihaja dr. Anže Mihelič  1xna mesec iz Valdoltre.

Lahko vam bo svetoval.

Sicer so vValdoltri strokovnjaki hrbtenicarji.

Poizkusite v Valdoltri.

Priporočam Dr.Matevž Topolovec sem bila pri njem  decembra op. ledvenega dela.Sicer čakala na čakalni listi 3.leta in 6.mesecev.

Samoplačniško šla k njemu v Koper potem pa čez zdravstvo v Valdoltra na op.

Meni je pred 20. leti edini pomagal dr. Borisov, mislim da še vedno dela za Bežigradom v Ljubljani ( samoplačniško), imela sem zamaknjeno 1.  vratno vretence, katerega zakriva  čeljust pri navadnem Rtg-ju , ogromno težav naenkrat z ravnotežjem in slišala sem utrip srca), izvajal je manualno terapijo ( počasi).  Je doktor živcev in kosti, zares strokovnjak, odpravil mi je tudi staro bolečino, ki je segala v nogo in zamaknjeno medenico od poroda. Pred njim se bila pri dr. Ponikvarju, kateri je pravi nategun, ne zasluži si naziva dr. , v 5 min je pogledal rtg slike in izjavil, da naj se pri 28. letih navadim na bolečine in da bi mi dal močna pomirjvala za ravnotežnostni organ, takoj pa izstavil račun za 100 eur za ” strokovno mnenje”. Sramota in koliko škode je naredil ljudem! Še dobro,  da nisem jemala teh zdravil, ker bi bila danes fikus in psihična razvalina in da sem našla pravega strokovnjaka dr. Borisova 🤗! Zares sem mu hvaležna! Želim vam vse dobro!